barış mançoyu kim yaşatacak

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Çrş Şub 14, 2007 18:38 pm

Barış Manço'yu yaşatmak istiyorsak onun gibi, insanları sevmesini bilmeliyiz.Onun adını unutturmamak istiyorsak,Barış Abimizin eserlerini yorumlayanlara sahip çıkmalıyız.Bu sayede Barış Manço şarkıları dilden düşmeyecektir.

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Şub 14, 2007 19:17 pm

Barış Abi'yi yaşatmak,O'nu düşünmek ve örnek almakla başlar :)
Barış Manço birçok kesim tarafından ne yazık ki unutulmuş bir sanatçıdır.
fakat biz burda O'nun sesini duyurmak,elimizden geleni yapmak için toplandık...
Onun gibi saygıdeğer bir kişilik hiç gelmedi sizin de bildiğiniz gibi.
Biz de O'nun evlatları olarak,bu yüceliği bir nebze de olsa gelecek kuşaklarımıza taşıyacağız

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Çrş Şub 21, 2007 14:47 pm

barış abimizi tabik bizler yaşatcaz ama bence barış abiyi herkes tanıyo ufakta olsa onun ismi geçtiği zamanlar insanlar ii şeylerdn bahsediyo..buarada barış abiyi yasatmak demek sadece medyayı kullanarak gündeme getirmk diğil bence,biz barışsewerler sayesnde bariş abimz inş unutlmayacak..onu yaşatmk bizim elimizde arkadaşlar..

Balböcegi

Mesajgönderen Balböcegi » Sal Şub 27, 2007 23:45 pm

:saskin: ben hepsinin geçici oldugunu düşünüyorum,fakat barış mançonun farkı hep yaşıycak olması...

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Çrş May 02, 2007 19:22 pm

evvela sefa geldin kardesim :) ve bizim icin de icler acisi olan bir durumu dile getirmissin. populer kulturun cengeline oyle cok takilmisiz ki konumumuzu kalitemizi yitirmisiz...yani toplum olarak...bize dahi bunun ucu kenari dokunuyor.hepimize cook is dusuyor nezaketi asmayan telkinlerle en azindan cabamizi gostermeliyiz ki benim kardeslerim de oyle yapiyordur suphem yok...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
Dolphinss
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Dolphinss » Çrş May 02, 2007 22:42 pm

onu unutmk imkansiz unutmadik unutmicazda...kucukler arabanin arkasinda oturmayi ispanak gibi bir sebzenin insan sagliina olan faydasini,gnde 3 kez dislerimizi fircalamamiz gerektigini,hasta oldugumuzda doktor amcanin yapacagi igneden korkmamamiz gerektigini baris abimizden ogrendik...biz hepimiz onun adam olacak yada adam olmus cocuklariyiz..tabi dogukan ve batikandan sonra ;) sanirim ne demek istediim anlasildi dimi manco severler :saskin:

Kullanıcı avatarı
GSimge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen GSimge » Prş May 03, 2007 10:46 am

Hoşgeldin aramıza arkadaşım
Barış Manço "bizimle ve bizim çocuklarımızla" yaşayacak.Bizden sonrakilere anlatmak Barış Manço'nun yaşaması için tek şansımız.Basında kirlilik almış başını gitmekteyken.Yılda bir kere televizyonlarda "amanda Barış Manço ne kadar önemliydi" denmesinin,Barış Manço'yu tanımayan gençlik için bir önemi ve anlamı olacağını düşünemiyorum.Onun felsefesini hayat tarzını bildiğin zaman, onun ne kadar mükemmel bir insan olduğunu bildiğin zaman dinlediklerin dahada bir anlamlı oluyor.Şöyleki youtube'da DUYGU KOROSU ismiyle çıkan kardeşlerimizin videosu yayınlanıyor bliyorsunuz.SOS şarkısının görüntülerinin yorumunda şarkının çok saçma olduğunu düşünmüş bi vatandaş.Nedeni ne biliyormusunuz? Brış Manço'nun nne demek istediğini anlamaması ve onu tanımaması.Yıllar sonra bu tipler arttığı zaman işte Barış Manço o zaman ölmüş olacak.
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk

Kullanıcı avatarı
satellite
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen satellite » Prş May 03, 2007 18:33 pm

bir insanın ismi anılmadığı zaman ölür demişti barış abi bu sitedeki arkadaşlar ve birçok barış sever her saniye andığı için BARIŞ MANÇO VE ŞARKILARI ASIRLARCA UNUTULMAZ VE DAİMA YAŞAR :!: :!: :!:
Gamzedeyim deva bulmam...

BM

Mesajgönderen BM » Prş May 03, 2007 19:58 pm

6 tane yazısız ve resimsiz tişörtüm vardı. Bizim mahallede tişörtlere resim basan bir dükkan açılınca, koştum. İnternetten 6 adet beğendiğim Barış Manço fotoğrafı gösterdim ve bu tişörtlere bastırdım (Tişörtler kısa kollu).
Artık her yere giderken bu tişörtlerden birini giyiyorum. Böylece Barış Manço'nun dikkat çekmesini sağlıyorun. Yakında aynı şeyleri Erkin Koray, Cem Karaca ve Moğollar için de yapmayı düşünüyorum.

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum May 04, 2007 18:44 pm

mancho67 yazdı:hosbulduk efemanco herkese kolay gelsin işimiz hiç kolay değil bugünlerde...

ewet hoş geldin foruma manco67 ;) emin olun ki foruma her nekadar giremesede yıllardan beridir ki BARIŞ MANÇOYA HAYRANLIĞI HİÇ BİTMEMİŞ HALA DEVAM ETMİŞTİR..şunu da SÖLEMEK İSTİYORUM BARIŞ MANÇOYU BANA MANCO67 SEVDİRDİ... SESİNİN TİZLERİ BİLE BARIŞ ABİMİZİ SEVGİSİNDEN ONA BENZİYOR..Bİ KOMŞUMUZ MANCO67 ŞARKI SÖYLEDİĞİNDE -BARIŞ MANÇO CANLANDI MI DEMİŞTİ ...FORUMA SESİNİ GÖNDERMESİNİ İSTİYORUM SİZDE BANA KATILIYOR MUSUNUZ O ZAMAN GÖRELİM,NE DERSİNİZ !
BARIŞLA KALIN...

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen cetin445 » Cum May 18, 2007 21:05 pm

mp3 çalarımda BARIŞ MANÇO ve CEM KARACA ağırlıkta diye bir arkadaş çok garipsedi beni... "bunlar artık eskidi dedi... her şeyi zamanında dinlemek lazım falan dedi"...
bizler barışseverler olarak BARIŞ MANÇO NUN hiçbir zaman eskimeyeceğini anlatmak zorundayız... bunu ona da anlattım... ben BARIŞ MANÇO yu her dinlediğimde ruhum dinleniyor, kendime geliyorum...

KISACA ARKADAŞLAR SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK... GÜNÜMÜZ MEDYASI ZATEN NE HALDE HERKESÇE MALUM... BARIŞ MANÇO GİBİ DEĞERLİ BİR SANATÇIYI UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK BİZLERE DÜŞÜYOR... ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM......
ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt May 19, 2007 00:30 am

cetin445 yazdı:mp3 çalarımda BARIŞ MANÇO ve CEM KARACA ağırlıkta diye bir arkadaş çok garipsedi beni... "bunlar artık eskidi dedi... her şeyi zamanında dinlemek lazım falan dedi"...
bizler barışseverler olarak BARIŞ MANÇO NUN hiçbir zaman eskimeyeceğini anlatmak zorundayız... bunu ona da anlattım... ben BARIŞ MANÇO yu her dinlediğimde ruhum dinleniyor, kendime geliyorum...

KISACA ARKADAŞLAR SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK... GÜNÜMÜZ MEDYASI ZATEN NE HALDE HERKESÇE MALUM... BARIŞ MANÇO GİBİ DEĞERLİ BİR SANATÇIYI UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK BİZLERE DÜŞÜYOR... ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM......
katılıyorum kardeşim günümüzde insanlar kalitesiz abuk sabuk müzikleri duya duya kaliteli müzikleri garipser bir hale geldiler....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzr May 20, 2007 16:13 pm

BARIŞ ŞARKILARI HİÇ BİR ZAMAN ESKİMEDİ..ÇÜNKÜ BEN YILLRDIR BARIŞ ABİMİZİN ŞARKILARINI HER DİNLEDİĞİMDE FARKLI DUYGULARI YAŞATTIRIYOR BANA...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kayaların Oğlu
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Kayaların Oğlu » Pzt Haz 11, 2007 16:54 pm

Selam arkadaşlar ismim cenk 34 yaşındayım Antalya da yaşıyorum , uzun zamandır üye olmama rağmen ilk defa bu foruma düşünceleri mi yazıyorum , gördüğüm kadarı ile herkez bişeyler yapmaya çalışıyor ama bu iş merkezi yerden olmıycak sanırım bence tüm barış dostları öncelikle kendi bulundukları şehirde örgütlenmeli bir araya gelmeli organize bir şekilde diğer barış dostlarını bu çatılar altında toplamalı dünya da bunun örnekleri çok yani sağlam altyapı ile temelden yukarıya büyük projelere gidilmeli bilmem siz ne düşünürsünüz ?[/b]