barış mançoyu kim yaşatacak
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Barış Abi'yi yaşatmak,O'nu düşünmek ve örnek almakla başlar
Barış Manço birçok kesim tarafından ne yazık ki unutulmuş bir sanatçıdır.
fakat biz burda O'nun sesini duyurmak,elimizden geleni yapmak için toplandık...
Onun gibi saygıdeğer bir kişilik hiç gelmedi sizin de bildiğiniz gibi.
Biz de O'nun evlatları olarak,bu yüceliği bir nebze de olsa gelecek kuşaklarımıza taşıyacağız
Barış Manço birçok kesim tarafından ne yazık ki unutulmuş bir sanatçıdır.
fakat biz burda O'nun sesini duyurmak,elimizden geleni yapmak için toplandık...
Onun gibi saygıdeğer bir kişilik hiç gelmedi sizin de bildiğiniz gibi.
Biz de O'nun evlatları olarak,bu yüceliği bir nebze de olsa gelecek kuşaklarımıza taşıyacağız
barış abimizi tabik bizler yaşatcaz ama bence barış abiyi herkes tanıyo ufakta olsa onun ismi geçtiği zamanlar insanlar ii şeylerdn bahsediyo..buarada barış abiyi yasatmak demek sadece medyayı kullanarak gündeme getirmk diğil bence,biz barışsewerler sayesnde bariş abimz inş unutlmayacak..onu yaşatmk bizim elimizde arkadaşlar..
-
Balböcegi
evvela sefa geldin kardesim
ve bizim icin de icler acisi olan bir durumu dile getirmissin. populer kulturun cengeline oyle cok takilmisiz ki konumumuzu kalitemizi yitirmisiz...yani toplum olarak...bize dahi bunun ucu kenari dokunuyor.hepimize cook is dusuyor nezaketi asmayan telkinlerle en azindan cabamizi gostermeliyiz ki benim kardeslerim de oyle yapiyordur suphem yok...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
onu unutmk imkansiz unutmadik unutmicazda...kucukler arabanin arkasinda oturmayi ispanak gibi bir sebzenin insan sagliina olan faydasini,gnde 3 kez dislerimizi fircalamamiz gerektigini,hasta oldugumuzda doktor amcanin yapacagi igneden korkmamamiz gerektigini baris abimizden ogrendik...biz hepimiz onun adam olacak yada adam olmus cocuklariyiz..tabi dogukan ve batikandan sonra
sanirim ne demek istediim anlasildi dimi manco severler
Hoşgeldin aramıza arkadaşım
Barış Manço "bizimle ve bizim çocuklarımızla" yaşayacak.Bizden sonrakilere anlatmak Barış Manço'nun yaşaması için tek şansımız.Basında kirlilik almış başını gitmekteyken.Yılda bir kere televizyonlarda "amanda Barış Manço ne kadar önemliydi" denmesinin,Barış Manço'yu tanımayan gençlik için bir önemi ve anlamı olacağını düşünemiyorum.Onun felsefesini hayat tarzını bildiğin zaman, onun ne kadar mükemmel bir insan olduğunu bildiğin zaman dinlediklerin dahada bir anlamlı oluyor.Şöyleki youtube'da DUYGU KOROSU ismiyle çıkan kardeşlerimizin videosu yayınlanıyor bliyorsunuz.SOS şarkısının görüntülerinin yorumunda şarkının çok saçma olduğunu düşünmüş bi vatandaş.Nedeni ne biliyormusunuz? Brış Manço'nun nne demek istediğini anlamaması ve onu tanımaması.Yıllar sonra bu tipler arttığı zaman işte Barış Manço o zaman ölmüş olacak.
Barış Manço "bizimle ve bizim çocuklarımızla" yaşayacak.Bizden sonrakilere anlatmak Barış Manço'nun yaşaması için tek şansımız.Basında kirlilik almış başını gitmekteyken.Yılda bir kere televizyonlarda "amanda Barış Manço ne kadar önemliydi" denmesinin,Barış Manço'yu tanımayan gençlik için bir önemi ve anlamı olacağını düşünemiyorum.Onun felsefesini hayat tarzını bildiğin zaman, onun ne kadar mükemmel bir insan olduğunu bildiğin zaman dinlediklerin dahada bir anlamlı oluyor.Şöyleki youtube'da DUYGU KOROSU ismiyle çıkan kardeşlerimizin videosu yayınlanıyor bliyorsunuz.SOS şarkısının görüntülerinin yorumunda şarkının çok saçma olduğunu düşünmüş bi vatandaş.Nedeni ne biliyormusunuz? Brış Manço'nun nne demek istediğini anlamaması ve onu tanımaması.Yıllar sonra bu tipler arttığı zaman işte Barış Manço o zaman ölmüş olacak.
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
-
BM
6 tane yazısız ve resimsiz tişörtüm vardı. Bizim mahallede tişörtlere resim basan bir dükkan açılınca, koştum. İnternetten 6 adet beğendiğim Barış Manço fotoğrafı gösterdim ve bu tişörtlere bastırdım (Tişörtler kısa kollu).
Artık her yere giderken bu tişörtlerden birini giyiyorum. Böylece Barış Manço'nun dikkat çekmesini sağlıyorun. Yakında aynı şeyleri Erkin Koray, Cem Karaca ve Moğollar için de yapmayı düşünüyorum.
Artık her yere giderken bu tişörtlerden birini giyiyorum. Böylece Barış Manço'nun dikkat çekmesini sağlıyorun. Yakında aynı şeyleri Erkin Koray, Cem Karaca ve Moğollar için de yapmayı düşünüyorum.
mancho67 yazdı:hosbulduk efemanco herkese kolay gelsin işimiz hiç kolay değil bugünlerde...
ewet hoş geldin foruma manco67
BARIŞLA KALIN...
mp3 çalarımda BARIŞ MANÇO ve CEM KARACA ağırlıkta diye bir arkadaş çok garipsedi beni... "bunlar artık eskidi dedi... her şeyi zamanında dinlemek lazım falan dedi"...
bizler barışseverler olarak BARIŞ MANÇO NUN hiçbir zaman eskimeyeceğini anlatmak zorundayız... bunu ona da anlattım... ben BARIŞ MANÇO yu her dinlediğimde ruhum dinleniyor, kendime geliyorum...
KISACA ARKADAŞLAR SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK... GÜNÜMÜZ MEDYASI ZATEN NE HALDE HERKESÇE MALUM... BARIŞ MANÇO GİBİ DEĞERLİ BİR SANATÇIYI UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK BİZLERE DÜŞÜYOR... ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM......
bizler barışseverler olarak BARIŞ MANÇO NUN hiçbir zaman eskimeyeceğini anlatmak zorundayız... bunu ona da anlattım... ben BARIŞ MANÇO yu her dinlediğimde ruhum dinleniyor, kendime geliyorum...
KISACA ARKADAŞLAR SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK... GÜNÜMÜZ MEDYASI ZATEN NE HALDE HERKESÇE MALUM... BARIŞ MANÇO GİBİ DEĞERLİ BİR SANATÇIYI UNUTMAMAK VE UNUTTURMAMAK BİZLERE DÜŞÜYOR... ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM......
ÇeTiN!!!
- efemanco
- Demirbaş Üye

katılıyorum kardeşim günümüzde insanlar kalitesiz abuk sabuk müzikleri duya duya kaliteli müzikleri garipser bir hale geldiler....cetin445 yazdı:mp3 çalarımda BARIŞ MANÇO ve CEM KARACA ağırlıkta diye bir arkadaş çok garipsedi beni... "bunlar artık eskidi dedi... her şeyi zamanında dinlemek lazım falan dedi"...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
-
Kayaların Oğlu
- Yeni Üye

Selam arkadaşlar ismim cenk 34 yaşındayım Antalya da yaşıyorum , uzun zamandır üye olmama rağmen ilk defa bu foruma düşünceleri mi yazıyorum , gördüğüm kadarı ile herkez bişeyler yapmaya çalışıyor ama bu iş merkezi yerden olmıycak sanırım bence tüm barış dostları öncelikle kendi bulundukları şehirde örgütlenmeli bir araya gelmeli organize bir şekilde diğer barış dostlarını bu çatılar altında toplamalı dünya da bunun örnekleri çok yani sağlam altyapı ile temelden yukarıya büyük projelere gidilmeli bilmem siz ne düşünürsünüz ?[/b]