MANÇOLOGDAN RİCA...BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
barış_mançolog
MANÇOLOGDAN RİCA...BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- efemanco
- Demirbaş Üye

ah ah bu güzel vatanımda yaşadığım ve türk olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ama bizim değerlerimize böylesine pervasızca hakaret edildiğinde eli kolu bağlı olmak kahrediyo insanı....barış abinin yaşarken değerini bilmeyenler ve ölüsüne dahi saygısı olmayan itler siz ne kadar havlarsanız havlayın biz barış severler o engin çınarı gelecek nesillerimize aktaracağız...Sizler yozlaşmış paçavralıklarınızla yaşamaya devam edin...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
efemanco yazdı:ah ah bu güzel vatanımda yaşadığım ve türk olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ama bizim değerlerimize böylesine pervasızca hakaret edildiğinde eli kolu bağlı olmak kahrediyo insanı....barış abinin yaşarken değerini bilmeyenler ve ölüsüne dahi saygısı olmayan itler siz ne kadar havlarsanız havlayın biz barış severler o engin çınarı gelecek nesillerimize aktaracağız...Sizler yozlaşmış paçavralıklarınızla yaşamaya devam edin...
bundan sonra yazcak hiç birşey yokkı
o yasadiklariyla herseyi ispat etti ve berrak bir su kadar aciktir mantikli insan icin bu sacmaliklarin ne denli degersiz oldugu... diyecegim bu...zaten efemanco kardesim soylenmesi gerekini pek guzel ve isabetli soylemis...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
- manco halil
- Profesyonel

inanmıyorum
selam büyükler merhaba cocuklar ...öncelıkle tartışmaya gıreyımmı dıye tenettüt yasadım çünkı gırmek bu boş lafları ortaya atanların ekmegıne yağ sürmek ama gırmemekde sesımızın az duyulması gıbı bısey bence ..geleyım konuya bu fıkrı yanı sacmalıgı kım cıkardı valla bılmıyorum..ama pekde bılmek ıstemıyorum cünkı çok kızıyorum ..yanı o mevlana kadar degerlı bır ınsan dünya capında hayran kıtlesı olan bır müzizyen bır reklam amacı içinmı ölü taklıtı yapıyor sacmalamayın bu cirkef lafı ortaya atanlar ..egerkı barış manço böle bısey yapsaydı hıiç düsünmeden istese fazlasını bıle yapardı çümki onun o hafızası o akılı ve de kıişiliği siz sürüngenlerden daha çok calışmakdaydı ...yazıklar olsun başka dıyecek laf yok...asılsız bu haberlerı sevgılı arkadaşlarım ne olur bıdahada tartışmayalım...sevgı ve barış la kalın....manço halil....eğri eğri doğru doğru eğri büğrü ama yınede doğru...
halil
- manco halil
- Profesyonel

dıkkat
sevgılı arkadaslarım sunuda yazayım bıraz yazım bız barışcılara gıbı görüne bılır gözünüze çünkı öyle görmek isteyenler olabılır sunu bılınkı benım bu cırkın yakıştırmayı ortaya atanlara sözüm tekrar sevgı ve barış la kalı8n...
halil
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
Re: MANÇOLOGDAN RİCA...BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ...
barış_mançolog yazdı::kizgin: LÜTFEN ONUN BUNUN DEDİKLERİNİ VE OLAN BİR TAKIM KONUŞMALARI KULAK ARKASI EDİP DUYMAMAZLIKTAN GELELİM.HATTA HİÇ DUYMAYIP SAĞIR OLALIM MÜMKÜN OLDUKÇA...BARIŞ MANÇO HAKKINDA ÇOK ŞEY YAZILIP ÇİZİLDİĞİNİ HEPİMİZ HATIRLIYOR OLMALIYIZ.YOK EFENDİM BARIŞ MANÇO YAŞIYORMUŞ YOK BİLMEM BARIŞ MANÇO SAKLANIYORMUŞ.BIRAKALIM BUNLARI BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ.HEPİMİZ BUNA KABULLENMEMİZ GEREKİR.
BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ...
![]()
[b]bu saçmalıkta nerden çıktı medyayı takip ediyorum ama bizim arkadaşlar medyadanda medyatik çıktı yahu akıllı durun yok böyle haberler yahu mançolog pisikoloğum diyorsun ama bir hayra soluk solumadım şu mix te lütfen kardeşim sende diğer üyeler gibi davran[/b]
artık yokum sağlıcakla kalın