MANÇOLOGDAN RİCA...BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

barış_mançolog

MANÇOLOGDAN RİCA...BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ...

Mesajgönderen barış_mançolog » Pzr Şub 18, 2007 13:28 pm

:kizgin: LÜTFEN ONUN BUNUN DEDİKLERİNİ VE OLAN BİR TAKIM KONUŞMALARI KULAK ARKASI EDİP DUYMAMAZLIKTAN GELELİM.HATTA HİÇ DUYMAYIP SAĞIR OLALIM MÜMKÜN OLDUKÇA... :kizgin: BARIŞ MANÇO HAKKINDA ÇOK ŞEY YAZILIP ÇİZİLDİĞİNİ HEPİMİZ HATIRLIYOR OLMALIYIZ.YOK EFENDİM BARIŞ MANÇO YAŞIYORMUŞ YOK BİLMEM BARIŞ MANÇO SAKLANIYORMUŞ.BIRAKALIM BUNLARI BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ.HEPİMİZ BUNA KABULLENMEMİZ GEREKİR.

:gozyasi: BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ... :gozyasi:

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzr Şub 18, 2007 18:00 pm

Kardeşim evet biz bunu biliyoruz ama bazı insanların öğrenmesi gerek :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Şub 18, 2007 19:33 pm

ya abi orda reklam demiş ben en cok ona kızdım ekranı kırıcaktım yha barıs abının reklamla falan ne işi olur yha

Kullanıcı avatarı
manga13
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen manga13 » Prş Şub 22, 2007 00:46 am

ya yuh beee bir insanın arkasından bu kadarda saçma şeyler çıkaramazlar yaaa :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Şub 23, 2007 19:54 pm

böyle saçma bi lafın çıktığına inanamıyoRUM...saçma sapan, apır sapır,falan filan....SEVGİ VE BARIŞLA KALIN

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt Şub 24, 2007 02:02 am

ah ah bu güzel vatanımda yaşadığım ve türk olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ama bizim değerlerimize böylesine pervasızca hakaret edildiğinde eli kolu bağlı olmak kahrediyo insanı....barış abinin yaşarken değerini bilmeyenler ve ölüsüne dahi saygısı olmayan itler siz ne kadar havlarsanız havlayın biz barış severler o engin çınarı gelecek nesillerimize aktaracağız...Sizler yozlaşmış paçavralıklarınızla yaşamaya devam edin...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Şub 24, 2007 13:13 pm

efemanco yazdı:ah ah bu güzel vatanımda yaşadığım ve türk olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ama bizim değerlerimize böylesine pervasızca hakaret edildiğinde eli kolu bağlı olmak kahrediyo insanı....barış abinin yaşarken değerini bilmeyenler ve ölüsüne dahi saygısı olmayan itler siz ne kadar havlarsanız havlayın biz barış severler o engin çınarı gelecek nesillerimize aktaracağız...Sizler yozlaşmış paçavralıklarınızla yaşamaya devam edin...

bundan sonra yazcak hiç birşey yokkı :alkis: :alkis:

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Pzt Şub 26, 2007 13:49 pm

o yasadiklariyla herseyi ispat etti ve berrak bir su kadar aciktir mantikli insan icin bu sacmaliklarin ne denli degersiz oldugu... diyecegim bu...zaten efemanco kardesim soylenmesi gerekini pek guzel ve isabetli soylemis...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

inanmıyorum

Mesajgönderen manco halil » Pzt Şub 26, 2007 15:45 pm

selam büyükler merhaba cocuklar ...öncelıkle tartışmaya gıreyımmı dıye tenettüt yasadım çünkı gırmek bu boş lafları ortaya atanların ekmegıne yağ sürmek ama gırmemekde sesımızın az duyulması gıbı bısey bence ..geleyım konuya bu fıkrı yanı sacmalıgı kım cıkardı valla bılmıyorum..ama pekde bılmek ıstemıyorum cünkı çok kızıyorum ..yanı o mevlana kadar degerlı bır ınsan dünya capında hayran kıtlesı olan bır müzizyen bır reklam amacı içinmı ölü taklıtı yapıyor sacmalamayın bu cirkef lafı ortaya atanlar ..egerkı barış manço böle bısey yapsaydı hıiç düsünmeden istese fazlasını bıle yapardı çümki onun o hafızası o akılı ve de kıişiliği siz sürüngenlerden daha çok calışmakdaydı ...yazıklar olsun başka dıyecek laf yok...asılsız bu haberlerı sevgılı arkadaşlarım ne olur bıdahada tartışmayalım...sevgı ve barış la kalın....manço halil....eğri eğri doğru doğru eğri büğrü ama yınede doğru...
halil

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

dıkkat

Mesajgönderen manco halil » Pzt Şub 26, 2007 15:48 pm

sevgılı arkadaslarım sunuda yazayım bıraz yazım bız barışcılara gıbı görüne bılır gözünüze çünkı öyle görmek isteyenler olabılır sunu bılınkı benım bu cırkın yakıştırmayı ortaya atanlara sözüm tekrar sevgı ve barış la kalı8n...
halil

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Re: MANÇOLOGDAN RİCA...BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ...

Mesajgönderen sameth » Pzt Şub 26, 2007 22:12 pm

barış_mançolog yazdı::kizgin: LÜTFEN ONUN BUNUN DEDİKLERİNİ VE OLAN BİR TAKIM KONUŞMALARI KULAK ARKASI EDİP DUYMAMAZLIKTAN GELELİM.HATTA HİÇ DUYMAYIP SAĞIR OLALIM MÜMKÜN OLDUKÇA... :kizgin: BARIŞ MANÇO HAKKINDA ÇOK ŞEY YAZILIP ÇİZİLDİĞİNİ HEPİMİZ HATIRLIYOR OLMALIYIZ.YOK EFENDİM BARIŞ MANÇO YAŞIYORMUŞ YOK BİLMEM BARIŞ MANÇO SAKLANIYORMUŞ.BIRAKALIM BUNLARI BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ.HEPİMİZ BUNA KABULLENMEMİZ GEREKİR.

:gozyasi: BARIŞ MANÇO VEFAT ETTİ... :gozyasi:

[b]bu saçmalıkta nerden çıktı medyayı takip ediyorum ama bizim arkadaşlar medyadanda medyatik çıktı yahu akıllı durun yok böyle haberler yahu mançolog pisikoloğum diyorsun ama bir hayra soluk solumadım şu mix te lütfen kardeşim sende diğer üyeler gibi davran[/b]
artık yokum sağlıcakla kalın