BARIŞ MANÇO'NUN KAYIP ALBÜMÜ!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Darklich
- Kıdemli Üye

- Konum: Güllerin Kırmızı ve Pembe Actığı Bir Yerden...Kırklareli
BARIŞ MANÇO'NUN KAYIP ALBÜMÜ!
Merhaba sevgili Barışsever Arkadaşlarım,
Forumumuzu severek ve ilgiyle takip ediyorum.Gerçekten şimdiye kadar Sevgili Barış Manço'nun hakkında her zamankinden daha fazla bilgi öğrendim.
Arkadaşlar,1998 yılında Barış Mançonun yakında eski şarkılarının yeni kayıtlarından oluşacak bir albümü ağustos 1998'de(tabi albüm geç piyasaya sürüldü sonradan) müzikseverlerle buluşturacağı ve bunun sonrasında "KAPLUMBAĞANIN DÖNÜŞÜ" adlı yeni bir albümde çıkaracağını bir televizyon ve müzik haber dergisinde okumuştum.Ne yazıkki adını hatırlamıyorum ama Sabah Grubundan çıkmış bir dergiydi.Siz o yıl böyle birşey okudunuz veya duydunuzmu,yanlış haber yazılmış olabilirmi,adı verilen bir albümün en azından besteleri o yıl veya öncesinde notalara dökülmüş ve hatta yazılmış olabilirmi? Barış Manço'nun müzik yaşamını yakından tanıyan ve ilgilenen sevgili arkadaşlarımın bilgiisne sunarım.Teşekkürler.
Forumumuzu severek ve ilgiyle takip ediyorum.Gerçekten şimdiye kadar Sevgili Barış Manço'nun hakkında her zamankinden daha fazla bilgi öğrendim.
Arkadaşlar,1998 yılında Barış Mançonun yakında eski şarkılarının yeni kayıtlarından oluşacak bir albümü ağustos 1998'de(tabi albüm geç piyasaya sürüldü sonradan) müzikseverlerle buluşturacağı ve bunun sonrasında "KAPLUMBAĞANIN DÖNÜŞÜ" adlı yeni bir albümde çıkaracağını bir televizyon ve müzik haber dergisinde okumuştum.Ne yazıkki adını hatırlamıyorum ama Sabah Grubundan çıkmış bir dergiydi.Siz o yıl böyle birşey okudunuz veya duydunuzmu,yanlış haber yazılmış olabilirmi,adı verilen bir albümün en azından besteleri o yıl veya öncesinde notalara dökülmüş ve hatta yazılmış olabilirmi? Barış Manço'nun müzik yaşamını yakından tanıyan ve ilgilenen sevgili arkadaşlarımın bilgiisne sunarım.Teşekkürler.
Trak Kuzgunu
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- Darklich
- Kıdemli Üye

Evet kardeş bende baktım gecen gün foruma daha önce nerde bu şarkılar başlığı altında bir arkadaşımız daha sormuş.Hatta Serkan Hacıömerğlu adındakibarış manço derneği başkanında varmış bu parçalar.Uğurumsun,Kaplumbağayım ben bir kaçıymış.Bakalım zaman ne gösterir bu parçalar çıkarmı bilmiyorum.
Trak Kuzgunu
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

-
BM
- Darklich
- Kıdemli Üye

Bekide Barış Manço'nun müzik köklerine geri dönüşü olmuştur veya olacaktır bilmiyorum bu albüm ne dersiniz?..Umarım bir gün dinleriz.Aslında efsane olmuş isimlerin albümleri vefatlarindan sonra sanki hayattaymış gibi çıkıyor.Ünlü Rap Efsanesi 2PAC(Tupac Shakur)'inde böyle albümü çıkmıştı çünkü.Barış Manço efsanesi için bence büyük bir anlam taşır böyle bir proje.
Trak Kuzgunu
- barışhayranı
- Moderator

Sn.Serkan Hacıömeroğlu kendi grubuyla bir albüm yapacağını ve o albümün içine Barış Abimizin bu kayıtlarınıda koyacağını Pena Fm'deki programda söyledi.Ondan ricam böyle birşey yapmasın.Doğru olacağı kanaatinde değilim.Yapılacaksa ayrı bir albüm olmalı.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
1998
Uğurumsun / Ben Bir Kaplumbağayım / Sen ve Ben
Barış Manço; 1999 yılında, "Kaplumbağadan Türküler" adında bir albüm çıkaracaktı ancak Emre Plak'ın "nostalji albüm" dayatmaları sonucunda bu projesinden vazgeçti.
Bu üç şarkının, "Kaplumbağadan Türküler" için hazırlandığı ve demo olarak kaydedildiği söyleniyor.
http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/cat ... ucts_id=29
Uğurumsun / Ben Bir Kaplumbağayım / Sen ve Ben
Barış Manço; 1999 yılında, "Kaplumbağadan Türküler" adında bir albüm çıkaracaktı ancak Emre Plak'ın "nostalji albüm" dayatmaları sonucunda bu projesinden vazgeçti.
Bu üç şarkının, "Kaplumbağadan Türküler" için hazırlandığı ve demo olarak kaydedildiği söyleniyor.
http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/cat ... ucts_id=29
-
ogulcan
www.barismancorock.org forumlarında bu konudan bahsediliyor 3 yıldır verilen sözler tutulmuyormuş sitemizden onxGS de bu albüm hakkındakiler biliyor sanırım uğurumsun öyle bişi de bisde hala bekliorus çıkmasını
- asliyilmaz
- Yeni Üye

- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
slm
paylasımları okudum ve memnun oldum barış abinin boylebir projesi oldugunu bilmiyordum ama keşke cıkarsaydı ama kayıtları varsa şimdide cıkabilir ben bu ambumu desteklıyorum 
TEVFİK DEMİR
- Darklich
- Kıdemli Üye

Bu albüm eger çıkacaksa doğru kişilerin ellerinden çıkmalıdır bana göre.Maalesef ülkemizde bu gibi durumlarda hayasızca bir rant tutkusu oluşmuştur.Bu kayıtları ellerinde tutan şahıs yada şahıslar varsa mutlaka kendilerini arka planda tutarak bu projeyi hayata geçirmelidirler.Sonuçta Barış Manço gibi bir sanatçının eserleri bunlar ve bilen hayranlarının büyük bir ilglyle bekleyişi var.
Trak Kuzgunu
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Darklich yazdı:Bu albüm eger çıkacaksa doğru kişilerin ellerinden çıkmalıdır bana göre.Maalesef ülkemizde bu gibi durumlarda hayasızca bir rant tutkusu oluşmuştur.Bu kayıtları ellerinde tutan şahıs yada şahıslar varsa mutlaka kendilerini arka planda tutarak bu projeyi hayata geçirmelidirler.Sonuçta Barış Manço gibi bir sanatçının eserleri bunlar ve bilen hayranlarının büyük bir ilglyle bekleyişi var.
kesinlikle..
- efemanco
- Demirbaş Üye

inşallah çıkar inşallah emre plağın 2023 rezaleti gibi olmaz.....Darklich yazdı:Bu albüm eger çıkacaksa doğru kişilerin ellerinden çıkmalıdır bana göre.Maalesef ülkemizde bu gibi durumlarda hayasızca bir rant tutkusu oluşmuştur.Bu kayıtları ellerinde tutan şahıs yada şahıslar varsa mutlaka kendilerini arka planda tutarak bu projeyi hayata geçirmelidirler.Sonuçta Barış Manço gibi bir sanatçının eserleri bunlar ve bilen hayranlarının büyük bir ilglyle bekleyişi var.
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Re: BARIŞ MANÇO'NUN KAYIP ALBÜMÜ!
Darklich yazdı:Merhaba sevgili Barışsever Arkadaşlarım,
ARKADASLAR, OYLE BIR ALBUM OLUP OLMADIGINI BILMIYORUM, AMA MANCOLOJI ADINI BARIS ABI DAHA HAYATTAYKEN KENDI VERMIS. SON ROPORTAJI IZLEDIYSENIZ KENDISI DE SOYLUYOR.