BARIŞ MANÇO'NUN KAYIP ALBÜMÜ!

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Darklich
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Konum: Güllerin Kırmızı ve Pembe Actığı Bir Yerden...Kırklareli

BARIŞ MANÇO'NUN KAYIP ALBÜMÜ!

Mesajgönderen Darklich » Sal Oca 09, 2007 01:15 am

Merhaba sevgili Barışsever Arkadaşlarım,
Forumumuzu severek ve ilgiyle takip ediyorum.Gerçekten şimdiye kadar Sevgili Barış Manço'nun hakkında her zamankinden daha fazla bilgi öğrendim.
Arkadaşlar,1998 yılında Barış Mançonun yakında eski şarkılarının yeni kayıtlarından oluşacak bir albümü ağustos 1998'de(tabi albüm geç piyasaya sürüldü sonradan) müzikseverlerle buluşturacağı ve bunun sonrasında "KAPLUMBAĞANIN DÖNÜŞÜ" adlı yeni bir albümde çıkaracağını bir televizyon ve müzik haber dergisinde okumuştum.Ne yazıkki adını hatırlamıyorum ama Sabah Grubundan çıkmış bir dergiydi.Siz o yıl böyle birşey okudunuz veya duydunuzmu,yanlış haber yazılmış olabilirmi,adı verilen bir albümün en azından besteleri o yıl veya öncesinde notalara dökülmüş ve hatta yazılmış olabilirmi? Barış Manço'nun müzik yaşamını yakından tanıyan ve ilgilenen sevgili arkadaşlarımın bilgiisne sunarım.Teşekkürler.
Trak Kuzgunu

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Prş Oca 11, 2007 00:19 am

kardeş kaplumbağanın dönüşü..diye bir albüm hazırlığı olmuş...ama emre plak nostalji albüm diye bastırmış...ama beste yapıldımı kayıt yapıldımı ..ki yapılsa çıkardı açığa...bilmiyorum doğrusu
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
Darklich
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Darklich » Prş Oca 11, 2007 18:36 pm

Evet kardeş bende baktım gecen gün foruma daha önce nerde bu şarkılar başlığı altında bir arkadaşımız daha sormuş.Hatta Serkan Hacıömerğlu adındakibarış manço derneği başkanında varmış bu parçalar.Uğurumsun,Kaplumbağayım ben bir kaçıymış.Bakalım zaman ne gösterir bu parçalar çıkarmı bilmiyorum.
Trak Kuzgunu

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Oca 12, 2007 14:33 pm

merak ettim ya.inşallah çıkar albümü.

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzr Oca 14, 2007 01:34 am

malesef o kayıtlar hakkkında birsey söylenmedi hala söylenen zamanı gelince cıkacak ama ne zaman bekliyoruz :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
bass-ist
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen bass-ist » Pzr Oca 14, 2007 17:35 pm

arkadaşlar ben bu konu ile ilgilenebilirim eser taşkıran o sıralar malum mançoloji ile uğraşıyordu öyle bişey varsa o bilir...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzr Oca 14, 2007 17:54 pm

bass-ist yazdı:arkadaşlar ben bu konu ile ilgilenebilirim eser taşkıran o sıralar malum mançoloji ile uğraşıyordu öyle bişey varsa o bilir...
memmun oluruz....kolay gelsinnnn
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
burockz
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen burockz » Pzr Oca 14, 2007 19:02 pm

ben bir yerde mançoloji adı konmadan once album ismi olarak kaplumbağanın dönüşü düşünüldü die duymuştum ama ne derece doğrudur bilemem yani kaplumbağanın dönüşü mançoloji olabilr ama emin diilim...

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzr Oca 14, 2007 19:04 pm

Arkadaşlar peki bu albümde hangi şarkılar vardı,tani yeni şarkılar mı.yoksa mançoloji tarzı bi albüm mü?

BM

Mesajgönderen BM » Pzt Oca 15, 2007 17:54 pm

bass-ist yazdı:arkadaşlar ben bu konu ile ilgilenebilirim eser taşkıran o sıralar malum mançoloji ile uğraşıyordu öyle bişey varsa o bilir...

Bu albümün yayınlanma ihtimali var mıdır acaba?

Kullanıcı avatarı
Darklich
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Darklich » Pzt Oca 15, 2007 19:37 pm

Bekide Barış Manço'nun müzik köklerine geri dönüşü olmuştur veya olacaktır bilmiyorum bu albüm ne dersiniz?..Umarım bir gün dinleriz.Aslında efsane olmuş isimlerin albümleri vefatlarindan sonra sanki hayattaymış gibi çıkıyor.Ünlü Rap Efsanesi 2PAC(Tupac Shakur)'inde böyle albümü çıkmıştı çünkü.Barış Manço efsanesi için bence büyük bir anlam taşır böyle bir proje.
Trak Kuzgunu

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Oca 19, 2007 18:34 pm

Sn.Serkan Hacıömeroğlu kendi grubuyla bir albüm yapacağını ve o albümün içine Barış Abimizin bu kayıtlarınıda koyacağını Pena Fm'deki programda söyledi.Ondan ricam böyle birşey yapmasın.Doğru olacağı kanaatinde değilim.Yapılacaksa ayrı bir albüm olmalı.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
Darklich
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Darklich » Pzt Oca 22, 2007 01:38 am

Haklısın BarışHayranı.Yapılacaksa ayrı bir albüm yapılmalı.Isterse ortalama 12 parça olmasın bu albüm ama yinede "doğru-düzgün" bir dağıtım şirketinden çıksın.
Trak Kuzgunu

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Pzt Oca 22, 2007 22:37 pm

cok ilginc...hic duymamistim... paylastiginiz icin sagolun

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Sal Oca 30, 2007 12:08 pm

1998
Uğurumsun / Ben Bir Kaplumbağayım / Sen ve Ben
Barış Manço; 1999 yılında, "Kaplumbağadan Türküler" adında bir albüm çıkaracaktı ancak Emre Plak'ın "nostalji albüm" dayatmaları sonucunda bu projesinden vazgeçti.
Bu üç şarkının, "Kaplumbağadan Türküler" için hazırlandığı ve demo olarak kaydedildiği söyleniyor.
http://www.diskotek.arkaplan.com.tr/cat ... ucts_id=29
Resim
Gün Çoktan Döndü Buralarda ve Ben Simsiyah Bir Gecenin Koynunda Yapayalnız Bekliyorum

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Oca 30, 2007 15:59 pm

www.barismancorock.org forumlarında bu konudan bahsediliyor 3 yıldır verilen sözler tutulmuyormuş sitemizden onxGS de bu albüm hakkındakiler biliyor sanırım uğurumsun öyle bişi de bisde hala bekliorus çıkmasını

Kullanıcı avatarı
asliyilmaz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen asliyilmaz » Pzr Şub 04, 2007 16:14 pm

sabırsızlıkla bende bu albümü bekliyorum.

Kullanıcı avatarı
topaldede
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

slm

Mesajgönderen topaldede » Sal Şub 13, 2007 11:45 am

paylasımları okudum ve memnun oldum barış abinin boylebir projesi oldugunu bilmiyordum ama keşke cıkarsaydı ama kayıtları varsa şimdide cıkabilir ben bu ambumu desteklıyorum 8)
TEVFİK DEMİR

Kullanıcı avatarı
Darklich
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Darklich » Prş Şub 15, 2007 19:22 pm

Bu albüm eger çıkacaksa doğru kişilerin ellerinden çıkmalıdır bana göre.Maalesef ülkemizde bu gibi durumlarda hayasızca bir rant tutkusu oluşmuştur.Bu kayıtları ellerinde tutan şahıs yada şahıslar varsa mutlaka kendilerini arka planda tutarak bu projeyi hayata geçirmelidirler.Sonuçta Barış Manço gibi bir sanatçının eserleri bunlar ve bilen hayranlarının büyük bir ilglyle bekleyişi var.
Trak Kuzgunu

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Şub 15, 2007 23:27 pm

Darklich yazdı:Bu albüm eger çıkacaksa doğru kişilerin ellerinden çıkmalıdır bana göre.Maalesef ülkemizde bu gibi durumlarda hayasızca bir rant tutkusu oluşmuştur.Bu kayıtları ellerinde tutan şahıs yada şahıslar varsa mutlaka kendilerini arka planda tutarak bu projeyi hayata geçirmelidirler.Sonuçta Barış Manço gibi bir sanatçının eserleri bunlar ve bilen hayranlarının büyük bir ilglyle bekleyişi var.

kesinlikle..

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Şub 16, 2007 02:50 am

Darklich yazdı:Bu albüm eger çıkacaksa doğru kişilerin ellerinden çıkmalıdır bana göre.Maalesef ülkemizde bu gibi durumlarda hayasızca bir rant tutkusu oluşmuştur.Bu kayıtları ellerinde tutan şahıs yada şahıslar varsa mutlaka kendilerini arka planda tutarak bu projeyi hayata geçirmelidirler.Sonuçta Barış Manço gibi bir sanatçının eserleri bunlar ve bilen hayranlarının büyük bir ilglyle bekleyişi var.
inşallah çıkar inşallah emre plağın 2023 rezaleti gibi olmaz.....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Şub 21, 2007 13:48 pm

cıkar yha ınsallah

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Re: BARIŞ MANÇO'NUN KAYIP ALBÜMÜ!

Mesajgönderen com » Çrş Mar 14, 2007 18:47 pm

Darklich yazdı:Merhaba sevgili Barışsever Arkadaşlarım,
Forumumuzu severek ve ilgiyle takip ediyorum.Gerçekten şimdiye kadar Sevgili Barış Manço'nun hakkında her zamankinden daha fazla bilgi öğrendim.
Arkadaşlar,1998 yılında Barış Mançonun yakında eski şarkılarının yeni kayıtlarından oluşacak bir albümü ağustos 1998'de(tabi albüm geç piyasaya sürüldü sonradan) müzikseverlerle buluşturacağı ve bunun sonrasında "KAPLUMBAĞANIN DÖNÜŞÜ" adlı yeni bir albümde çıkaracağını bir televizyon ve müzik haber dergisinde okumuştum.Ne yazıkki adını hatırlamıyorum ama Sabah Grubundan çıkmış bir dergiydi.Siz o yıl böyle birşey okudunuz veya duydunuzmu,yanlış haber yazılmış olabilirmi,adı verilen bir albümün en azından besteleri o yıl veya öncesinde notalara dökülmüş ve hatta yazılmış olabilirmi? Barış Manço'nun müzik yaşamını yakından tanıyan ve ilgilenen sevgili arkadaşlarımın bilgiisne sunarım.Teşekkürler.

ARKADASLAR, OYLE BIR ALBUM OLUP OLMADIGINI BILMIYORUM, AMA MANCOLOJI ADINI BARIS ABI DAHA HAYATTAYKEN KENDI VERMIS. SON ROPORTAJI IZLEDIYSENIZ KENDISI DE SOYLUYOR.