Adam olacak Çocuğa katılan arkadaşlara

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
zamlatemha
Yeni Üye
Yeni Üye

Adam olacak Çocuğa katılan arkadaşlara

Mesajgönderen zamlatemha » Prş Oca 05, 2006 03:04 am

7 den 77 de de 7 yaşındayken ama şimdi barış umudu olan herkese Programa katıldıysanız veya katılan birilerini biliyorsanız burada toplanalım
nedersiniz iyi fikirmi :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Çrş Oca 18, 2006 15:57 pm

adam olacak çocuk programına katılmayı çok isterdim ama olmadı..aramızda programa katılan arkadaş var mı gerçekten merak ediyoyum ben de..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
basak
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen basak » Çrş Oca 18, 2006 18:22 pm

Keşke bende katılabilseydim. Sadece televizyonda izlemekle kaldım. :( :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Çrş Oca 18, 2006 22:04 pm

Galiba o programa katılan arkadaş yok aramızda :?:
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Oca 19, 2006 23:12 pm

BEN TEK BİR ŞEYE ADETA KAHROLUYORUM.YAŞIM 5 Tİ VE BABAANNEM BENİ BARIŞ ABİMİZİN MODA'DAKİ EVİNE GÖTÜRMÜŞTÜ.BENDE O BENİ ADAM OLACAK ÇOCUĞA GETİRDİ SANMIŞTIM.BAHÇEDEN İÇERİ GİRDİK TAM KAPININ ÖNÜNE GELDİK BABAANNEM ZİLE BASICAKKEN BEN HÜNGÜR HÜNGÜR ALADIĞIMI HATIRLIYORUM.VE SONRA BABAANNEM BENİM ÇOK KORKTUĞUMU GÖRÜNCE ZİLE BASMAKTAN VAZGEÇTİ.ŞİMDİ HEP O ANI DÜŞÜNÜYORUM KEŞKE AĞLAMASAYDIM BİLİYORUM ÇOCUKLUK AMA GERÇEKTEN HATIRLADIKÇA KAHROLUYORUM.

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen feritd » Sal Oca 31, 2006 04:04 am

selam site üyelerimizden oğulcan kardeşimiz 7den 77ya katılmış onunla konuşma fırsatı bulldum abi ben küçükken katıldım dedi trt başvurmuş görüntüleri almak için fakat telif hakkı söz konusu olduğu için trt görüntüleri vermemiş bana cok üzüldüğünü söyledi..oğulcan kardeşimiz bu şerfe nail olmuş....saygıyla kalın

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Sal Oca 23, 2007 17:01 pm

feritd yazdı:selam site üyelerimizden oğulcan kardeşimiz 7den 77ya katılmış onunla konuşma fırsatı bulldum abi ben küçükken katıldım dedi trt başvurmuş görüntüleri almak için fakat telif hakkı söz konusu olduğu için trt görüntüleri vermemiş bana cok üzüldüğünü söyledi..oğulcan kardeşimiz bu şerfe nail olmuş....saygıyla kalın

ogulcan kardeşimin yerm-nde olmayı çok isterdm keşkee bendee katılabilseydiiiiim :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Sal Oca 23, 2007 17:40 pm

şu anda bir fan clube üyeyim orda tanıştığım bir arkadaşıma benzeyen bi kız gördüm 95 yayınlı 7 den 77 ye de hemen aradım sen hiç barış mançonun programına katılmışmıydın diye sordum evet dedi o da o gün aynı programı izliyormuş nerden nereye.. kimin aklına gelirki başka bi fan clubte tanıdığın bi arkadaşını barış abini programında göreceksin hemde seneler sonra...

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Sal Oca 23, 2007 18:23 pm

92 veya 93 yili oacak...gulhane konserinde gormek nasip oldu baris abi yi...fakat adam olacak cocuga katilmadim keske katilsaydim... :(
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Çrş Oca 24, 2007 01:12 am

sen yine şanslısın kardeş en azından onu görebilmişsin... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Çrş Oca 24, 2007 12:11 pm

buyuk nimet kardes haklisin...fakat benden farksiz degilsin ki kalbin onu kabul ediyorsa ve degerlerini tasiyorsan ne mutlu sana ki bundan adim gibi eminim :)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Oca 24, 2007 16:52 pm

feritd yazdı:selam site üyelerimizden oğulcan kardeşimiz 7den 77ya katılmış onunla konuşma fırsatı bulldum abi ben küçükken katıldım dedi trt başvurmuş görüntüleri almak için fakat telif hakkı söz konusu olduğu için trt görüntüleri vermemiş bana cok üzüldüğünü söyledi..oğulcan kardeşimiz bu şerfe nail olmuş....saygıyla kalın

way be ferit abim sağolasın ne zaman bitio askerlik ya

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Oca 24, 2007 17:04 pm

Resim

bu da ferit abimin benim için yaptığı resim orjinal değil ama zamanında orjinali oldu :)

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Oca 30, 2007 15:46 pm

resmi kimse beğenmedi galiba :(

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Sal Oca 30, 2007 20:51 pm

ogulcan yazdı:resmi kimse beğenmedi galiba :(

Ben cok begendim :) Kiskandim ayrica :(

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Sal Oca 30, 2007 21:33 pm

Ahhh...

Keşke ama keşke Barış Abimi yaşarken tanısaydım, kader utansın ki olmadı, çok küçüktüm, zaten İstanbul'a da çok uzaktım, Erzurum nere İstanbul nere????

Buna da şükür, O'nunla oturup sohbet edemedim,7 den 77 ye programına katılamadım, tamam üzülüyorum bunlar için keşke olsaydı bu dediklerim ama, yine de çok mutluyum çünkü:::

BARIŞ Abimle aynı dili konuşuyorum,aynı kimliği paylaşıyorum,aynı ideolojiyi paylaşıyorum,aynı topraklarda yaşıyorum ve en önemlisi BARIŞ Abimi anlayabiliyorum.....dedimya buna da şükür, O'nunla yüz yüze oturup konuşamadıysam da üzülmüyorum,Barış Abimizle hergün zaten şarkılarıyla konuşmuyor muyuz sanki???

BARIŞ'IN FELSEFESİ, BİZİM FELSEFEMİZ...

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Sal Oca 30, 2007 21:36 pm

Ben en çok neye sinir olurdum biliyor musunuz?küçükken programa katılan çocuklardan bazıları barış abiden korkuyorlardı ya içimden diyordum ki"ulan oraya katılmışsın bi de nankörlük ediyosun,ah ben orada olacaktım ki kim bilir ne şarkıalr söylerdim"
Ama maalesef bir türlü katılamadım.
:( :( :(

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Sal Oca 30, 2007 22:07 pm

:D arkadaş onlar daha çocuk benim sinir olduğum nokta ise şu 100 lerce katılan çocuklardan bi tek ben mi araştırdım bu siteyi buldum katıldım sohbet ediyorum yani sevgimi sürdürüyorum bu çok ilginç bi olay...

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Sal Oca 30, 2007 22:17 pm

ogulcan yazdı::D arkadaş onlar daha çocuk benim sinir olduğum nokta ise şu 100 lerce katılan çocuklardan bi tek ben mi araştırdım bu siteyi buldum katıldım sohbet ediyorum yani sevgimi sürdürüyorum bu çok ilginç bi olay...

O da ayrı bir mesele tabi.Bişey söyleyeceğim.ben maalesef istanbula anma etkinliklerine gidemiyeceğim sınavlarımdan dolayı.rica etsem bir bakr mısın barışmançomix hariç kim gelmiş mezarlığa ve modadaki evine.Çok merak ediyorum.İnşallah o dediğin çocuklar bizi utandırır da gelirler

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Çrş Oca 31, 2007 15:40 pm

oğulcan arkadaşım bu resim çok güzel olmuş fhotoshop galiba..keşke orjinalini bulabilsen bunu yürekten isterdim..sevgi ve barışla kalın...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Oca 31, 2007 15:47 pm

bende çok istedim ama olmadı 92 yılının kayıtlarını bu sene de yayınlamadı trt demekki sildiler gibime gelio

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Çrş Oca 31, 2007 15:53 pm

ogulcan yazdı:bende çok istedim ama olmadı 92 yılının kayıtlarını bu sene de yayınlamadı trt demekki sildiler gibime gelio

ANLADIM NE DİYEYİM İNŞALLAH ONLARA HİÇ UMULMADIK Bİ ZAMANDA ULAŞIR BİZİMLE DE PAYLAŞIRSIN..SEVGİ VE BARIŞLA KALIN..
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Oca 31, 2007 15:54 pm

bugun 7den 77ye den 2 tane yapyeni video paylasıcam sürprizlere hazır olun

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Çrş Oca 31, 2007 17:14 pm

Bekliyoruz kardeş...

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Cum Şub 02, 2007 04:50 am

2 kere bu şerefi elde ettim gerçekten çok mutluyum bende bi ara trtden görüntüleri istemeyi düşündüm ama burda vermediklerini ögrendim Allahtan telefondan çekmiştim zaman zaman izliyorum :).Onun gittigi her yere gidiyordum konserlerine kliplerine işyerine bile gitmiştim hala fotoğrafları var bu şansı elde etmek çok güzel bi duygu :)

http://www.youtube.com/watch?v=KMQjZpCV9Gg
En son batubey tarafından Sal Şub 27, 2007 19:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.