nedersiniz iyi fikirmi
Adam olacak Çocuğa katılan arkadaşlara
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- zamlatemha
- Yeni Üye

Adam olacak Çocuğa katılan arkadaşlara
7 den 77 de de 7 yaşındayken ama şimdi barış umudu olan herkese Programa katıldıysanız veya katılan birilerini biliyorsanız burada toplanalım
nedersiniz iyi fikirmi

nedersiniz iyi fikirmi
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

BEN TEK BİR ŞEYE ADETA KAHROLUYORUM.YAŞIM 5 Tİ VE BABAANNEM BENİ BARIŞ ABİMİZİN MODA'DAKİ EVİNE GÖTÜRMÜŞTÜ.BENDE O BENİ ADAM OLACAK ÇOCUĞA GETİRDİ SANMIŞTIM.BAHÇEDEN İÇERİ GİRDİK TAM KAPININ ÖNÜNE GELDİK BABAANNEM ZİLE BASICAKKEN BEN HÜNGÜR HÜNGÜR ALADIĞIMI HATIRLIYORUM.VE SONRA BABAANNEM BENİM ÇOK KORKTUĞUMU GÖRÜNCE ZİLE BASMAKTAN VAZGEÇTİ.ŞİMDİ HEP O ANI DÜŞÜNÜYORUM KEŞKE AĞLAMASAYDIM BİLİYORUM ÇOCUKLUK AMA GERÇEKTEN HATIRLADIKÇA KAHROLUYORUM.
selam site üyelerimizden oğulcan kardeşimiz 7den 77ya katılmış onunla konuşma fırsatı bulldum abi ben küçükken katıldım dedi trt başvurmuş görüntüleri almak için fakat telif hakkı söz konusu olduğu için trt görüntüleri vermemiş bana cok üzüldüğünü söyledi..oğulcan kardeşimiz bu şerfe nail olmuş....saygıyla kalın
feritd yazdı:selam site üyelerimizden oğulcan kardeşimiz 7den 77ya katılmış onunla konuşma fırsatı bulldum abi ben küçükken katıldım dedi trt başvurmuş görüntüleri almak için fakat telif hakkı söz konusu olduğu için trt görüntüleri vermemiş bana cok üzüldüğünü söyledi..oğulcan kardeşimiz bu şerfe nail olmuş....saygıyla kalın
ogulcan kardeşimin yerm-nde olmayı çok isterdm keşkee bendee katılabilseydiiiiim
şu anda bir fan clube üyeyim orda tanıştığım bir arkadaşıma benzeyen bi kız gördüm 95 yayınlı 7 den 77 ye de hemen aradım sen hiç barış mançonun programına katılmışmıydın diye sordum evet dedi o da o gün aynı programı izliyormuş nerden nereye.. kimin aklına gelirki başka bi fan clubte tanıdığın bi arkadaşını barış abini programında göreceksin hemde seneler sonra...
-
ogulcan
feritd yazdı:selam site üyelerimizden oğulcan kardeşimiz 7den 77ya katılmış onunla konuşma fırsatı bulldum abi ben küçükken katıldım dedi trt başvurmuş görüntüleri almak için fakat telif hakkı söz konusu olduğu için trt görüntüleri vermemiş bana cok üzüldüğünü söyledi..oğulcan kardeşimiz bu şerfe nail olmuş....saygıyla kalın
way be ferit abim sağolasın ne zaman bitio askerlik ya
-
ogulcan
- Mançolayizm
- Profesyonel

Ahhh...
Keşke ama keşke Barış Abimi yaşarken tanısaydım, kader utansın ki olmadı, çok küçüktüm, zaten İstanbul'a da çok uzaktım, Erzurum nere İstanbul nere????
Buna da şükür, O'nunla oturup sohbet edemedim,7 den 77 ye programına katılamadım, tamam üzülüyorum bunlar için keşke olsaydı bu dediklerim ama, yine de çok mutluyum çünkü:::
BARIŞ Abimle aynı dili konuşuyorum,aynı kimliği paylaşıyorum,aynı ideolojiyi paylaşıyorum,aynı topraklarda yaşıyorum ve en önemlisi BARIŞ Abimi anlayabiliyorum.....dedimya buna da şükür, O'nunla yüz yüze oturup konuşamadıysam da üzülmüyorum,Barış Abimizle hergün zaten şarkılarıyla konuşmuyor muyuz sanki???
BARIŞ Abimle aynı dili konuşuyorum,aynı kimliği paylaşıyorum,aynı ideolojiyi paylaşıyorum,aynı topraklarda yaşıyorum ve en önemlisi BARIŞ Abimi anlayabiliyorum.....dedimya buna da şükür, O'nunla yüz yüze oturup konuşamadıysam da üzülmüyorum,Barış Abimizle hergün zaten şarkılarıyla konuşmuyor muyuz sanki???
ogulcan yazdı::D arkadaş onlar daha çocuk benim sinir olduğum nokta ise şu 100 lerce katılan çocuklardan bi tek ben mi araştırdım bu siteyi buldum katıldım sohbet ediyorum yani sevgimi sürdürüyorum bu çok ilginç bi olay...
O da ayrı bir mesele tabi.Bişey söyleyeceğim.ben maalesef istanbula anma etkinliklerine gidemiyeceğim sınavlarımdan dolayı.rica etsem bir bakr mısın barışmançomix hariç kim gelmiş mezarlığa ve modadaki evine.Çok merak ediyorum.İnşallah o dediğin çocuklar bizi utandırır da gelirler
-
ogulcan
- Mançolayizm
- Profesyonel

2 kere bu şerefi elde ettim gerçekten çok mutluyum bende bi ara trtden görüntüleri istemeyi düşündüm ama burda vermediklerini ögrendim Allahtan telefondan çekmiştim zaman zaman izliyorum
.Onun gittigi her yere gidiyordum konserlerine kliplerine işyerine bile gitmiştim hala fotoğrafları var bu şansı elde etmek çok güzel bi duygu
http://www.youtube.com/watch?v=KMQjZpCV9Gg
http://www.youtube.com/watch?v=KMQjZpCV9Gg
En son batubey tarafından Sal Şub 27, 2007 19:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.