http://www.gezentilki.com/cgi-bin/tilki ... haber_id=7
Haftanın ilk haberini hemen vereyim! Şu hepinizin bildiği M.F.Ö artık eylülden sonra yok! Bence bu arada var olan konserlerini kaçırmayın. Gerçekten artık tarih oluyorlar. Nasıl mı? Çünkü nam-ı diğer baba Fuat gruptan eylül ayında ayrılıyor! Bu da nerden mi çıktı? Çıktı işte! Çünkü bunu bana kendisi söyledi. Valla eylül ayından itibaren, eskiden rahmetli Barış Manço nun yaptığı `7`den 77`ye` programını, bundan sonra Mahzar Fuat Özkan grubunun Fuat`ı yapmaya başlıyor. Nereye mi? Tabii ki TRT`ye. Anlaşma yapılmış, bu da benden size küçük bir bilgi...
BİR SÖMÜRGEN DAHA CIKTI- FUAT ÖZKAN 7DEN 77YE YAPACAKMIŞ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Re: BİR SÖMÜRGEN DAHA CIKTI- FUAT ÖZKAN 7DEN 77YE YAPACAKMIŞ
hamiyet yazdı:http://www.gezentilki.com/cgi-bin/tilki5.pl?mod=GolgeTilki&haber_id=7
Haftanın ilk haberini hemen vereyim! Şu hepinizin bildiği M.F.Ö artık eylülden sonra yok! Bence bu arada var olan konserlerini kaçırmayın. Gerçekten artık tarih oluyorlar. Nasıl mı? Çünkü nam-ı diğer baba Fuat gruptan eylül ayında ayrılıyor! Bu da nerden mi çıktı? Çıktı işte! Çünkü bunu bana kendisi söyledi. Valla eylül ayından itibaren, eskiden rahmetli Barış Manço nun yaptığı `7`den 77`ye` programını, bundan sonra Mahzar Fuat Özkan grubunun Fuat`ı yapmaya başlıyor. Nereye mi? Tabii ki TRT`ye. Anlaşma yapılmış, bu da benden size küçük bir bilgi...
teşekkürler bu bilgiyi sağladığın için
- barışhayranı
- Moderator

forumu takip eden çoğu arkadaş zaten biliyordu yinede bilgilendirme için saol.
bu da haber;
Fuat Güner, Manço'nun izinde
MFÖ'nün solistlerinin tek başlarına imza attıkları işlere yakında bir yenisi eklenecek. Fuat Güner, kasım ayından itibaren ekrana gelecek yeni bir program için TRT ile anlaştı. Fuat Güner, tıpkı Barış Manço'nun 7'den 77'ye programındaki gibi Türkiye ve dünyayı dolaşıp ekrana TRT ekranına taşıyacak. Sanatçı, "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" adlı programı, zamanında Barış Manço ile çalışan Erkmen Sağlam'la hazırlayacak. İki yabancı dil bildiği için yurtdışında lisan sorunu yaşamayacağını söyleyen Güner, "Herkes gibi benim de zevkle izlediğim rahmetli dostum Barış Manço'nunki gibi iz bırakacak bir programa imza atmak istiyorum" dedi.
Kaynak:Milliyet
http://www.milliyet.com.tr/2006/09/24/m ... azali.html
Sayfanın altında habere ulaşabilirsiniz.
bu da haber;
Fuat Güner, Manço'nun izinde
MFÖ'nün solistlerinin tek başlarına imza attıkları işlere yakında bir yenisi eklenecek. Fuat Güner, kasım ayından itibaren ekrana gelecek yeni bir program için TRT ile anlaştı. Fuat Güner, tıpkı Barış Manço'nun 7'den 77'ye programındaki gibi Türkiye ve dünyayı dolaşıp ekrana TRT ekranına taşıyacak. Sanatçı, "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" adlı programı, zamanında Barış Manço ile çalışan Erkmen Sağlam'la hazırlayacak. İki yabancı dil bildiği için yurtdışında lisan sorunu yaşamayacağını söyleyen Güner, "Herkes gibi benim de zevkle izlediğim rahmetli dostum Barış Manço'nunki gibi iz bırakacak bir programa imza atmak istiyorum" dedi.
Kaynak:Milliyet
http://www.milliyet.com.tr/2006/09/24/m ... azali.html
Sayfanın altında habere ulaşabilirsiniz.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
-
atomkarinca
- Yeni Üye

Taklitler,hep ORJİNALLERİ YAŞATIR.
yA yapsın arkadaşlar beniç çoçukluğumun programıydı o.Düşünüyorumda ( şu an HAYIR' ı dinliyorum ) BU MİLLET BİR BARIŞ MANÇO DAHA YETİŞTİREBİLECEKMİ ?.
bi takım kişiler taksim meydanlarında kızıl bayraklarla gezerken GENÇ OSMANLARI söylemek......
ALLAH RAHMET EYLESİN,YATTIĞI YER CENNET OLSUN.
yA yapsın arkadaşlar beniç çoçukluğumun programıydı o.Düşünüyorumda ( şu an HAYIR' ı dinliyorum ) BU MİLLET BİR BARIŞ MANÇO DAHA YETİŞTİREBİLECEKMİ ?.
bi takım kişiler taksim meydanlarında kızıl bayraklarla gezerken GENÇ OSMANLARI söylemek......
ALLAH RAHMET EYLESİN,YATTIĞI YER CENNET OLSUN.
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

worldgive yazdı:ya fuat abicim yap böle bir program ne güzel ama adı illa 7den 77yemi olcak,oldu bide peruk takta barış manço ol kolaysa ,yapmak istediğin çok güzel bi şey ama orjinal olmak her zaman daha sevilen ve taktir edilen bir meziyettir...
Programın adı "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" olacakmış.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

Fuat Güner ile barış Manço arasındaki dostluk hep iyi olmuştur. Kurtalan Ekspreste fuat Günerin çok emeği olmuştur. Tv. programı yapmasında hiç bir sakınca görmüyorum, çünkü o barışın yakın bir dostuydu! Yani hiç bir zaman Alanson'un yaptıklarını yapmaz!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!