BİR SÖMÜRGEN DAHA CIKTI- FUAT ÖZKAN 7DEN 77YE YAPACAKMIŞ

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

hamiyet
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

BİR SÖMÜRGEN DAHA CIKTI- FUAT ÖZKAN 7DEN 77YE YAPACAKMIŞ

Mesajgönderen hamiyet » Prş Eyl 28, 2006 22:58 pm

http://www.gezentilki.com/cgi-bin/tilki ... haber_id=7
Haftanın ilk haberini hemen vereyim! Şu hepinizin bildiği M.F.Ö artık eylülden sonra yok! Bence bu arada var olan konserlerini kaçırmayın. Gerçekten artık tarih oluyorlar. Nasıl mı? Çünkü nam-ı diğer baba Fuat gruptan eylül ayında ayrılıyor! Bu da nerden mi çıktı? Çıktı işte! Çünkü bunu bana kendisi söyledi. Valla eylül ayından itibaren, eskiden rahmetli Barış Manço nun yaptığı `7`den 77`ye` programını, bundan sonra Mahzar Fuat Özkan grubunun Fuat`ı yapmaya başlıyor. Nereye mi? Tabii ki TRT`ye. Anlaşma yapılmış, bu da benden size küçük bir bilgi...

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: BİR SÖMÜRGEN DAHA CIKTI- FUAT ÖZKAN 7DEN 77YE YAPACAKMIŞ

Mesajgönderen samanci » Prş Eyl 28, 2006 23:23 pm

hamiyet yazdı:http://www.gezentilki.com/cgi-bin/tilki5.pl?mod=GolgeTilki&haber_id=7
Haftanın ilk haberini hemen vereyim! Şu hepinizin bildiği M.F.Ö artık eylülden sonra yok! Bence bu arada var olan konserlerini kaçırmayın. Gerçekten artık tarih oluyorlar. Nasıl mı? Çünkü nam-ı diğer baba Fuat gruptan eylül ayında ayrılıyor! Bu da nerden mi çıktı? Çıktı işte! Çünkü bunu bana kendisi söyledi. Valla eylül ayından itibaren, eskiden rahmetli Barış Manço nun yaptığı `7`den 77`ye` programını, bundan sonra Mahzar Fuat Özkan grubunun Fuat`ı yapmaya başlıyor. Nereye mi? Tabii ki TRT`ye. Anlaşma yapılmış, bu da benden size küçük bir bilgi...

teşekkürler bu bilgiyi sağladığın için

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Eyl 29, 2006 01:30 am

forumu takip eden çoğu arkadaş zaten biliyordu yinede bilgilendirme için saol.

bu da haber;

Fuat Güner, Manço'nun izinde

MFÖ'nün solistlerinin tek başlarına imza attıkları işlere yakında bir yenisi eklenecek. Fuat Güner, kasım ayından itibaren ekrana gelecek yeni bir program için TRT ile anlaştı. Fuat Güner, tıpkı Barış Manço'nun 7'den 77'ye programındaki gibi Türkiye ve dünyayı dolaşıp ekrana TRT ekranına taşıyacak. Sanatçı, "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" adlı programı, zamanında Barış Manço ile çalışan Erkmen Sağlam'la hazırlayacak. İki yabancı dil bildiği için yurtdışında lisan sorunu yaşamayacağını söyleyen Güner, "Herkes gibi benim de zevkle izlediğim rahmetli dostum Barış Manço'nunki gibi iz bırakacak bir programa imza atmak istiyorum" dedi.

Kaynak:Milliyet

http://www.milliyet.com.tr/2006/09/24/m ... azali.html

Sayfanın altında habere ulaşabilirsiniz.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Cum Eyl 29, 2006 01:39 am

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Çrş Eki 04, 2006 07:19 am

Hayırlısı olsun...fakat seyrederken eski tadı alamayacağım kesin...Herkesimin sevgisini kazanmak zor. Bunu başarabilicekmi acaba göreceğiz.

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Prş Eki 19, 2006 01:15 am

ya fuat abicim yap böle bir program ne güzel ama adı illa 7den 77yemi olcak,oldu bide peruk takta barış manço ol kolaysa ,yapmak istediğin çok güzel bi şey ama orjinal olmak her zaman daha sevilen ve taktir edilen bir meziyettir...
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

atomkarinca
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen atomkarinca » Pzr Eki 22, 2006 00:53 am

Taklitler,hep ORJİNALLERİ YAŞATIR.

yA yapsın arkadaşlar beniç çoçukluğumun programıydı o.Düşünüyorumda ( şu an HAYIR' ı dinliyorum ) BU MİLLET BİR BARIŞ MANÇO DAHA YETİŞTİREBİLECEKMİ ?.

bi takım kişiler taksim meydanlarında kızıl bayraklarla gezerken GENÇ OSMANLARI söylemek......

ALLAH RAHMET EYLESİN,YATTIĞI YER CENNET OLSUN.

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Eki 23, 2006 00:30 am

worldgive yazdı:ya fuat abicim yap böle bir program ne güzel ama adı illa 7den 77yemi olcak,oldu bide peruk takta barış manço ol kolaysa ,yapmak istediğin çok güzel bi şey ama orjinal olmak her zaman daha sevilen ve taktir edilen bir meziyettir...
:geberdim: katılıyorum....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Pzt Eki 23, 2006 10:44 am

worldgive yazdı:ya fuat abicim yap böle bir program ne güzel ama adı illa 7den 77yemi olcak,oldu bide peruk takta barış manço ol kolaysa ,yapmak istediğin çok güzel bi şey ama orjinal olmak her zaman daha sevilen ve taktir edilen bir meziyettir...

Programın adı "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" olacakmış.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]

LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Sal Eki 24, 2006 00:01 am

barışhayranı yazdı:
Programın adı "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" olacakmış.
yanlış yaptığını anladı sanırım...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Çrş Eki 25, 2006 18:32 pm

Fuat Güner ile barış Manço arasındaki dostluk hep iyi olmuştur. Kurtalan Ekspreste fuat Günerin çok emeği olmuştur. Tv. programı yapmasında hiç bir sakınca görmüyorum, çünkü o barışın yakın bir dostuydu! Yani hiç bir zaman Alanson'un yaptıklarını yapmaz!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!