hiç duydunuz mu

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

hiç duydunuz mu

Mesajgönderen kulahmet » Pzr Tem 02, 2006 20:25 pm

arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
arkadaşım eşşek-mahmut tuncer (trt'de siyah beyaz klibini görmüştüm)
can bedenden çıkmayınca-coşkun sabah
unutamadım-ümit besen ("müzikli bir masal" albümünde ve şarkıyı teoman gibi katletmemiş güzel söylemiş)
kara sevda-al beni-ayşegül aldinç
işte hendek işte deve-edip akbayram (sanırım 1971 yılında çıkmış bir plak www.barismanco.de adresinde edip akbayramla ilgili sayfadan kısa bir bölümünü indirebilirsiniz)
aklıma gelenler şimdilik bunlar...

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Tem 02, 2006 21:40 pm

kara sevda ve al beni yi dinledim zaten ayşegül aldinçin albümlerinde var bulabilirsin. çok da kötü değillerdi
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
paz
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen paz » Pzr Tem 02, 2006 22:26 pm

Kara Sevda ve Al Beni'yi Barış Manço sağlığında Ayşegül Aldinç'e vermişti.Hatta Al Beni şarkısını ilk kez o seslendirdi.Barış Manço Ayşegül Aldinç'in yorumunu beğendiğini pek çok kez dile getirmiştir,ben de çok beğeniyorum;ama onun dışındakiler fiyasko.Üstelik de Barış Manço'dan izin isteme gibi bir şansları olmadığı için bana göre çok yanlış yapıyorlar. :kizgin:
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzr Tem 02, 2006 22:52 pm

Ben de Coşkun Sabah'tan can bedenden çıkmayıncayı dinledim tvde rastlamıştım. Güzelim şarkıyı mahvetmiş hiç güzel değildi. Bence de Barış Manço şarkılarını kimse SÖYLEMESİN!
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Pzr Tem 02, 2006 23:36 pm

paz yazdı:Kara Sevda ve Al Beni'yi Barış Manço sağlığında Ayşegül Aldinç'e vermişti.Hatta Al Beni şarkısını ilk kez o seslendirdi.Barış Manço Ayşegül Aldinç'in yorumunu beğendiğini pek çok kez dile getirmiştir,ben de çok beğeniyorum;ama onun dışındakiler fiyasko.Üstelik de Barış Manço'dan izin isteme gibi bir şansları olmadığı için bana göre çok yanlış yapıyorlar. :kizgin:

paz kardeşim fikrine sağlık bana yazacak birşey bırakmadın.

BM

Re: hiç duydunuz mu

Mesajgönderen BM » Sal Tem 04, 2006 00:20 am

kulahmet yazdı:arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
unutamadım-ümit besen ("müzikli bir masal" albümünde ve şarkıyı teoman gibi katletmemiş güzel söylemiş)
işte hendek işte deve-edip akbayram (sanırım 1971 yılında çıkmış bir plak www.barismanco.de adresinde edip akbayramla ilgili sayfadan kısa bir bölümünü indirebilirsiniz)

İyi hoş da

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek ne alaka...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Sal Tem 04, 2006 11:49 am

kulahmet yazdı:arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
...

bunları ben televivyonda görmüşütüm...

mahmut tuncer sanneye eşekle geliyordu...

ayşegül aldinç ise barış manço'yu anma programında izlemiştim yanlış hatırlamıorsam... :saskin:

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Prş Tem 06, 2006 15:04 pm

ben bunları bilmiodm ama bencede barış abinin şarkılarını herkes sölemesin..geçenlerde bi kanalda izledm orkestra grubu falan wardı barış mançonun şarkılarını sölüyorlardı koro sölüodu..programı izlerkn gitcem yere geç kalmştm hatta:) o kadar güsl sölemeslrde yinede çok duygulu sölemşlerdi şarkıları

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Cum Tem 07, 2006 15:13 pm

Baris abimizin sesindeki Sevkati ve kullandigi Cihazlarla parcalarini süslemelesinin kimse Taklitini cikaramaz, cünki ozaman bence o Sarkilarin Ruhu kayboluyor......

Baris Abimin Sarkilari sadece bi kisiye yakisir oda Baris Manconun ta kendisidir

Bende bi Kac Sanatcidan Baris Abimizin Sarkilarin hatta Kara Sevdayi Ilk Kez Aysegül Aldincin TRT de yayinlanan Klipte görmüstüm ilgimi bile Cekmemisti.....taki Baris abim kendi söyleyene kadar . En gec ozaman farki anladim ve dedimki : Baris Abim Estirmis yine !!!
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
ilkeraydin
Gelişen Üye
Gelişen Üye

....

Mesajgönderen ilkeraydin » Cum Kas 24, 2006 15:29 pm

hatta ben yalnış hatırlamıyorsam.. barış abinin kendi açıklamasıydı al beni şarkısının önce müziği yapılmış klib çekilmiş en sonda barış abi sözleride yazmış ayşegül aldinçte okumayı yapmış ve bu şarkının mecerasıda böle olmuş....

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Cmt Kas 25, 2006 20:47 pm

BM yazdı:

İyi hoş da

vallahi bende dusunmek bile istemiyorum :D

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Kas 26, 2006 02:54 am

BM yazdı:

İyi hoş da

valla ha :geberdim:
işte gündemde kaliimde nası olursa olsun düşüncesi... :kizgin: :!: