arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
arkadaşım eşşek-mahmut tuncer (trt'de siyah beyaz klibini görmüştüm)
can bedenden çıkmayınca-coşkun sabah
unutamadım-ümit besen ("müzikli bir masal" albümünde ve şarkıyı teoman gibi katletmemiş güzel söylemiş)
kara sevda-al beni-ayşegül aldinç
işte hendek işte deve-edip akbayram (sanırım 1971 yılında çıkmış bir plak www.barismanco.de adresinde edip akbayramla ilgili sayfadan kısa bir bölümünü indirebilirsiniz)
aklıma gelenler şimdilik bunlar...
hiç duydunuz mu
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Kara Sevda ve Al Beni'yi Barış Manço sağlığında Ayşegül Aldinç'e vermişti.Hatta Al Beni şarkısını ilk kez o seslendirdi.Barış Manço Ayşegül Aldinç'in yorumunu beğendiğini pek çok kez dile getirmiştir,ben de çok beğeniyorum;ama onun dışındakiler fiyasko.Üstelik de Barış Manço'dan izin isteme gibi bir şansları olmadığı için bana göre çok yanlış yapıyorlar. 
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...
paz yazdı:Kara Sevda ve Al Beni'yi Barış Manço sağlığında Ayşegül Aldinç'e vermişti.Hatta Al Beni şarkısını ilk kez o seslendirdi.Barış Manço Ayşegül Aldinç'in yorumunu beğendiğini pek çok kez dile getirmiştir,ben de çok beğeniyorum;ama onun dışındakiler fiyasko.Üstelik de Barış Manço'dan izin isteme gibi bir şansları olmadığı için bana göre çok yanlış yapıyorlar.
paz kardeşim fikrine sağlık bana yazacak birşey bırakmadın.
-
BM
Re: hiç duydunuz mu
kulahmet yazdı:arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
unutamadım-ümit besen ("müzikli bir masal" albümünde ve şarkıyı teoman gibi katletmemiş güzel söylemiş)
işte hendek işte deve-edip akbayram (sanırım 1971 yılında çıkmış bir plak www.barismanco.de adresinde edip akbayramla ilgili sayfadan kısa bir bölümünü indirebilirsiniz)
İyi hoş da
Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek ne alaka...
kulahmet yazdı:arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
...
bunları ben televivyonda görmüşütüm...
mahmut tuncer sanneye eşekle geliyordu...
ayşegül aldinç ise barış manço'yu anma programında izlemiştim yanlış hatırlamıorsam...
ben bunları bilmiodm ama bencede barış abinin şarkılarını herkes sölemesin..geçenlerde bi kanalda izledm orkestra grubu falan wardı barış mançonun şarkılarını sölüyorlardı koro sölüodu..programı izlerkn gitcem yere geç kalmştm hatta:) o kadar güsl sölemeslrde yinede çok duygulu sölemşlerdi şarkıları
Baris abimizin sesindeki Sevkati ve kullandigi Cihazlarla parcalarini süslemelesinin kimse Taklitini cikaramaz, cünki ozaman bence o Sarkilarin Ruhu kayboluyor......
Baris Abimin Sarkilari sadece bi kisiye yakisir oda Baris Manconun ta kendisidir
Bende bi Kac Sanatcidan Baris Abimizin Sarkilarin hatta Kara Sevdayi Ilk Kez Aysegül Aldincin TRT de yayinlanan Klipte görmüstüm ilgimi bile Cekmemisti.....taki Baris abim kendi söyleyene kadar . En gec ozaman farki anladim ve dedimki : Baris Abim Estirmis yine !!!
Baris Abimin Sarkilari sadece bi kisiye yakisir oda Baris Manconun ta kendisidir
Bende bi Kac Sanatcidan Baris Abimizin Sarkilarin hatta Kara Sevdayi Ilk Kez Aysegül Aldincin TRT de yayinlanan Klipte görmüstüm ilgimi bile Cekmemisti.....taki Baris abim kendi söyleyene kadar . En gec ozaman farki anladim ve dedimki : Baris Abim Estirmis yine !!!
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......
- ilkeraydin
- Gelişen Üye

....
hatta ben yalnış hatırlamıyorsam.. barış abinin kendi açıklamasıydı al beni şarkısının önce müziği yapılmış klib çekilmiş en sonda barış abi sözleride yazmış ayşegül aldinçte okumayı yapmış ve bu şarkının mecerasıda böle olmuş....
-
COBAN YILDIZI
BM yazdı:kulahmet yazdı:arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
İyi hoş da
vallahi bende dusunmek bile istemiyorum
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

BM yazdı:kulahmet yazdı:arkadaşlar acaba şunları dinlediniz mi eğer dinlediyseniz yorumlarınızı alabilir miyim:
İyi hoş da
valla ha
işte gündemde kaliimde nası olursa olsun düşüncesi...