özlem

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

mensup
Gelişen Üye
Gelişen Üye

özlem

Mesajgönderen mensup » Çrş May 24, 2006 22:13 pm

seni çok özlüyorum,özlemim çok ağabeyim nerelerdesin,gözyaşlarımı silmeye gel lütfen gece yarıları ,özlemimi al,beni de al ağabeyim..seni özlüyorum ,sevgiyi,sevilmeyi,seni çok özlüyorum ağabeyim çok

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Re: özlem

Mesajgönderen Bal_Böceği » Prş May 25, 2006 11:22 am

hepimiz özlüyoruz.

ama nafile bekleyiş

bu özlem dinmeyecek.

yapılacak tek şey onun müziğini felsefesini yaşatmak ve gelecek nesillere de tanıtmak

Ahhh barış abimiz Ahhh

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Prş May 25, 2006 17:38 pm

ÇOK İYİ ÖZETLEDİN BALBÖCEĞİ...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
un_event
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen un_event » Cum May 26, 2006 04:12 am

özlemek, sevmek, yaşatmaya çalışmak gelecek nesillere onu en güzel şekilde aşılamak onu hiç kaybetmemiş gibi aktarabilecek birileri varsa şuan bunun uğraşını burda verenler özledim hattaaa özledik ama unutulduğunu artık eskisi gibi anılmadığını hisstemek gerçekten acı veriyo insana bezen ailesine öfke duyduğum oluyo o saygıyı o sevgi hiç göstermediklerini düşünüyorum bütün Barış Sevenlere saygılarımla.......

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cum May 26, 2006 11:09 am

un_event yazdı:özlemek, sevmek, yaşatmaya çalışmak gelecek nesillere onu en güzel şekilde aşılamak onu hiç kaybetmemiş gibi aktarabilecek birileri varsa şuan bunun uğraşını burda verenler özledim hattaaa özledik ama unutulduğunu artık eskisi gibi anılmadığını hisstemek gerçekten acı veriyo insana bezen ailesine öfke duyduğum oluyo o saygıyı o sevgi hiç göstermediklerini düşünüyorum bütün Barış Sevenlere saygılarımla.......

Hiç kimse onu unutmadı. Unutmayacakta...