özlem
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: özlem
hepimiz özlüyoruz.
ama nafile bekleyiş
bu özlem dinmeyecek.
yapılacak tek şey onun müziğini felsefesini yaşatmak ve gelecek nesillere de tanıtmak
Ahhh barış abimiz Ahhh
ama nafile bekleyiş
bu özlem dinmeyecek.
yapılacak tek şey onun müziğini felsefesini yaşatmak ve gelecek nesillere de tanıtmak
Ahhh barış abimiz Ahhh
özlemek, sevmek, yaşatmaya çalışmak gelecek nesillere onu en güzel şekilde aşılamak onu hiç kaybetmemiş gibi aktarabilecek birileri varsa şuan bunun uğraşını burda verenler özledim hattaaa özledik ama unutulduğunu artık eskisi gibi anılmadığını hisstemek gerçekten acı veriyo insana bezen ailesine öfke duyduğum oluyo o saygıyı o sevgi hiç göstermediklerini düşünüyorum bütün Barış Sevenlere saygılarımla.......
un_event yazdı:özlemek, sevmek, yaşatmaya çalışmak gelecek nesillere onu en güzel şekilde aşılamak onu hiç kaybetmemiş gibi aktarabilecek birileri varsa şuan bunun uğraşını burda verenler özledim hattaaa özledik ama unutulduğunu artık eskisi gibi anılmadığını hisstemek gerçekten acı veriyo insana bezen ailesine öfke duyduğum oluyo o saygıyı o sevgi hiç göstermediklerini düşünüyorum bütün Barış Sevenlere saygılarımla.......
Hiç kimse onu unutmadı. Unutmayacakta...