KÜSTAH FRANSIZ(SPİKER)VE BARIŞ MANÇO CANLI YAYIN

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Izmirlim
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Izmirlim » Cmt Oca 07, 2006 18:23 pm

:alkis: :alkis: :alkis: Helal olsun Baris Abimize :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Pzr Oca 15, 2006 23:38 pm

Barış Abi'miz spikere gereken cevabı vermiş..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

sanat
Yeni Üye
Yeni Üye

YATAĞANBABA BU YAZIYI GÖRMESİN

Mesajgönderen sanat » Cum Şub 10, 2006 03:35 am

Az önce Murat Yatağanbaba'nın sitesine girdim. barismancomixde yaziları birden kesilince merak etmiştim. yatağanbaba barismancomixden kovulmuş. Ben bu barış Mançonun fransa televizyonundaki olayını Murat Yatağanbaba bu sitede yazdığında zaten öğrendimiştim. Yatağanbabanın bu yazısı bir sürü sitede dolaşıyor. fakat yatağanbaba yazısının böyle yani kendi adı verilmeden yayınlanmasınısına çok kızıyor. sen de adamın yazısını kullanmışsın ama "bu yazı yatağanbabanındır" dememişsin. hadi başka siteler bunu yaptı anladık da barismancomixde bu biraz ayıp olmuyor mu.

anbal
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen anbal » Cum Şub 10, 2006 18:39 pm

ya buna daah fazla ne denır barıs abımız vermıs terbıyesıze cevabı :alkis:
_MeSuT_

Kullanıcı avatarı
cembarışerkinfikret
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: KÜSTAH FRANSIZ(SPİKER)VE BARIŞ MANÇO CANLI YAYIN

Mesajgönderen cembarışerkinfikret » Cmt Şub 11, 2006 23:03 pm

samet ahmet yazdı:BARIŞ MANÇO’NUN CANLI YAYINDA KÜSTAH FRANSIZ SPIKERINE VERDIGI DERS

Barış Manço Fransa’da bir televizyon kanalinin canli yayinina konuktur...Küstah bir spiker vardir ve Barış Manço ile dalga geçmektedir...
Sürekli, "iste Türk, yani barbar, vahsi vs..." demektedir...
Barış Manço daha fazla dayanamaz ve spikere "yaninizda kâgit para var mi?" diye sorar!

Bu soruya spiker sasirir ve "evet var ama n’olacak" der...

Barış Manço israr edince spiker cebindeki kâgit paralarI çikartir...Bu olaydan az önce Barış Manço canli yayinda "Anahtar" adly

sarkisini söylemi?tir... Bu sarkinin bir bölümü söyledir:

"Bes Akif- bir Saat Kulesi, iki Kule-bir Fatih, bes Fatih-bir Mevlana, iki Mevlana-bir Sinan"

(Baris Manço / Anahtar sarkisi / Darisi Basiniza Albümü / 1992)
Bu sarki bir matematik sorusudur ve sarkida adi geçen kisiler o dönemdeki Türk parasy olan banknotlarin arkasinda fotografi olan kisilerdir...
Baris Manço spikere sorar: "Bu paranizda fotografi olan kisi kim?"

Spiker:
"General......." Barış Manço diger paralardaki fotograflari olan kisileri de sorar, spikerin verdigi cevaplar hep aynidir,
"General.......", "Amiral...........", "Komutan............."

Spikerin bu "falanca General, falanca Amiral, falanca Komutan" cevabyndan sonra, bu sefer de Barış Manço cebinden Türk paralarini çikarir... Spikere
der ki:

"Bu parada fotografi olan kisi Mehmet Akif Ersoy’dur. sairdir...
Bu fotograftaki kisi Mevlana’dir. Düsünürdür...
Bu paradaki fotografi olan kisi Fatih Sultan Mehmet’dir. Adaletin sembolüdür...
Bu paradaki kisi ise Atatürk’tür. "Yurtta baris, dünyada baris" diyen kisidir...
Bizim paralarimiz bunlar... Biz Türkler ince ruhlu, kibar, medeni insanlar oldu?umuz için paralarimizin arkasyna "sairlerimizin", "düsünürlerimizin","bilim adamalarimizin" fotograflarini bastik...
Siz Fransizlar kendiniz barbar, vahsi oldugunuz için paralarinizin arkasina hep savas
Adamlarinin fotograflarini basmisiniz!" der...
Barış Manço’nun bu müthis cevabindan sonra televizyon yöneticileri Canli yayini keserler ve spikeri oradan kovarlar, baska bir spiker yerine
gelir ve canli yayin yeniden baslar, yeni spiker BaRış Manço’dan ve Türklerden özür diler, programa böylece devam edilir...

ACABA HANGİMİZ BARIŞ MANÇO GİBİ HASSAS KİŞİLERİZ BU KONULARDA!!! :?: :?:
helal olsun ya işte BARIŞ MANÇOnun büyüklügü bu kadar başka bişiy diyemiyorum teşekkürler BARIŞ ABİ
arkadaşlar bu konuyu buraya koyanlara ayrıca teşekkür ederim
(ALINTIDIR)

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Re: YATAĞANBABA BU YAZIYI GÖRMESİN

Mesajgönderen serk@n » Cmt Mar 11, 2006 13:59 pm

sanat yazdı:Az önce Murat Yatağanbaba'nın sitesine girdim. barismancomixde yaziları birden kesilince merak etmiştim. yatağanbaba barismancomixden kovulmuş. Ben bu barış Mançonun fransa televizyonundaki olayını Murat Yatağanbaba bu sitede yazdığında zaten öğrendimiştim. Yatağanbabanın bu yazısı bir sürü sitede dolaşıyor. fakat yatağanbaba yazısının böyle yani kendi adı verilmeden yayınlanmasınısına çok kızıyor. sen de adamın yazısını kullanmışsın ama "bu yazı yatağanbabanındır" dememişsin. hadi başka siteler bunu yaptı anladık da barismancomixde bu biraz ayıp olmuyor mu.

selamlar kardeş bende "yatağanbaba" isimli kişinin yazılarını ve sitesini takip edenbirisiyim...
Lakin bir kaç noktada fikir ayrılığına düşüyoruz seninle.. özellikle KOVULMUŞ kelimesi hiç barismancomix'e yakışmıyor..
bu olsa olsa üyeliğine son vermedir(sürelide olabilir, süresizde) bunun sebebide kuralların ihlalidir. siteye kayıt olurken kabul ettiğimiz sözleşmeleri okusaydın.... iyi olurdu...

unutmadan illaki yatağanbabadan alıntıdır demek şart mı? ALINTIDIR yetmez mi?

saygılar...
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

EDDAA
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen EDDAA » Prş Mar 23, 2006 16:44 pm

işte budur bizim abimiz bee...seninle gurur duyuyuorum ve hep duyacağım barış abi...BİZİ FRANSIZLARIN YANINDA YÜKSELTTİĞİN,ONLARI SÖZLERİNLE UTANDIRDIĞIN İÇİN SANA HELAL BE ABİM :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Prş Mar 23, 2006 20:12 pm

lotss kardeşimizin dediğini çok beğendim. o fransız ,karşısında barış manço varken türklere laf ederse harbiden olaya fransız kalır :P
ayrıcaa barış abimiz bizim abimiz zaten :) tabi apıştırır milleti...napalıım yaaa ALLAH VERGİSİ ;)
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
gececini
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen gececini » Sal Mar 28, 2006 15:45 pm

BU ÜLKEYİ YÖNETEN İSANLAR BU OLAYI BENCE ÖRNEK ALMALI.
BAZI DEĞERLERİMİZİ MASADA VEREN BU YÖNETİCİLER TÜRK HAKKINI VE TARİHİNİ DERS VEREREK AVRUPAYI ÖRNEK ALMAK İSTEDİĞİMİZ İNASALARA BİR CEVAP NİTELİĞİNDEDİR
CENABI ALLAH SANA GEREKEN DEĞERİ BENCE YATTIĞIN YERDEDE VERCEKTİR.
RUHUN ŞAD OLSUN.

Kullanıcı avatarı
Spasm
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen Spasm » Çrş Mar 29, 2006 18:43 pm

:(
Resim

Zekii , Çevik Ve Ahlaksız....

atali
Yeni Üye
Yeni Üye

ŞAÇMALIK

Mesajgönderen atali » Çrş Nis 26, 2006 20:13 pm

HİÇ ALAKASI YOK!

Bu hikaye neden BARIŞ MANÇO 'ya atfedilir... Hürriyet Muhabirinin densizliğinden. Hikayenin aslı yoktur.

Ve yukarıda bahsedilen kişilerde hep alıntı yapmışlardır..

Fransız paralarında da bahsedilen dönemde ressam ve şairlerin resimleri bulunmaktaydı... Hiç bir para tek yüzlü değildir...

Bizdede paranın ön yüzünde YÜCE ATATÜRK vardır.. Ki ne mutlu komutandır kendisi. Maraşaldir... Bütün yurda kastedenlerin(fransız, ingiliz, alman,italyan, anzak...) milletiyle beraberce canına okumuştur..

Site Admin kardeşlerim, birazcık bakın şu siteye yanlış bilgi dolaşımını engelleyin bir zahmet...

:kizgin: :kizgin: :kizgin: Gelecek kuşağa Barış MANÇO adını tanıtmayı itinalı yapınız lütfen...

Kullanıcı avatarı
126bis
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen 126bis » Prş Nis 27, 2006 12:32 pm

işte barış abi ya varmı ötesi
cakır

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Cum May 05, 2006 23:34 pm

Selam arkadaşlar Barış Manço 'nun Fransız a cevabı gerçekten de beni çok gururlandırdı. Zaten BM dan başkası bu kadar iyi savunamazdı biz Türk leri Samet AHMET çok iyi yapmışın bu formda bizimle paylaşımın için çok teşekkürler...Kaynak nerden bilmiyorum ama senin bu alıntı yazını bende sunum olarak yaptım isteyen arakadaşlar bana boş mail atabilirler bende onlara gönderirim..
mail: [email protected]

mustafa cavus
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen mustafa cavus » Cmt May 06, 2006 13:33 pm

helal olsun barıs abimize. ruhu şad olsun.
BARIS MANCO'YU COK SEVIYORUM

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Pzt May 08, 2006 00:12 am

Arkadaşlar scubi arkadaşımızın hazırlamış olduğu sunum yayınlanmıştır...

herkeze iyi seyirler scubiye tekrar teşekkürler....

viewtopic.php?t=1837
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzt May 08, 2006 18:43 pm

Çok teşekkürler arkadaşlar umarım güzel olmuştur..serk@n kardeşime çok teşekkürler sunumu upload ettiği için... :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzt May 08, 2006 19:11 pm

Elinize sağlık arkadaşlar
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzt May 08, 2006 20:40 pm

serk@n yazdı:Arkadaşlar scubi arkadaşımızın hazırlamış olduğu sunum yayınlanmıştır...

herkeze iyi seyirler scubiye tekrar teşekkürler....

viewtopic.php?t=1837

inidrdim gerçektende çok güzel olmuş çok teşekkürler..

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

akıl var mantık var

Mesajgönderen nurullah » Pzr May 14, 2006 13:38 pm

cahil bi insanla zeki bi insanı aynı masaya oturtturusan olacagı bu okadar gezmiş görmüş akıllı bi insana böyle bi cvp yakısır sen kım oluoyosunda serce zekanla barıs abıye laf sokmaya calsıon ve sadece barıs abı deıl onun arkasından gelen barıscı nesılıde var hea bu arada saten o zeka özürlü spikerin kafası calıssaydı barıs abının adından barıscıl oldumuzu ve barbar olmadımızı anlardı sipikere :P dıyom ne dıyemm

Kullanıcı avatarı
levonsio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen levonsio » Prş May 18, 2006 00:36 am

nasil olurda boyle bir hikayeye inanilir anlamiyorum. fransanin hangi televizyonu, hangi spiker, hic bir bilgi yok... hepimiz turkiyeyi, hepimiz baris mancoyu cok seviyoruz ama bu tur hikayelere inanipta baris manconun kemiklerini sizlatmayalim. bu saf duygularinizla insanlarin oynamasina izin vermeyin. gaza gelip klavyeyi dovmeden once bi dusunelim.

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Prş May 18, 2006 04:27 am

ne yanı boyle bıseyın olmadınımı soyluon abıcım senın dedınden bısy anlamadım daha acıklayıcı yazarsan sevınırım
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır

Kullanıcı avatarı
levonsio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen levonsio » Cmt May 20, 2006 14:16 pm

bana hikaye cok sacma gelio, icinde bi cok yanlisi barindiriyo zaten. ben olayin gerceklestigine dair hic bi elle tutulur kanit, kesit gormedim. o otekinden duymus, otekine bi arkadasi mail atmis... uzuyo gidio. Yani boyle bir seyin olmadigini dusunuyorum.

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Cmt May 20, 2006 15:16 pm

fıkrın ıcın yınede saol kardess ben yaptına ınannıom ama senı bılmeme ama dusuncene saygım sonsuz ıyı gunlar
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Cmt May 20, 2006 20:59 pm

levonsio yazdı:bana hikaye cok sacma gelio, icinde bi cok yanlisi barindiriyo zaten. ben olayin gerceklestigine dair hic bi elle tutulur kanit, kesit gormedim. o otekinden duymus, otekine bi arkadasi mail atmis... uzuyo gidio. Yani boyle bir seyin olmadigini dusunuyorum.

Güzelim burda kimse hikaye anlatmıyor...yanlışlar neymiş onuda açıklarsan hep beraber seviniriz..
Şimdi BM Anahtar şarkısını yanlış hatırlamıyorsam 1988-89 yılları arası çıkardı ve Fransa Belçika tv lerine konuk olarak çok katıldı. 1988 - 89 Yıllarında bilmem hatırlarmısın? Türkiye de sadece TRT televizyonu vardı ve bu televizyon halen devlet televizyonudur.. Şimdi sana soruyorum; Fransa yla Türkiye polemik yaşamak istermi? bu konu ticari ekonomi bakımından Fransa ya ve Türkiye ye zarar getirir düşüncesiyle yayınlanmamış olabilir.Kaldıki Barış Manço ince düşünen bir insan olduğu için olayı büyütmeden kapatmış olabilirmi? bence olabilir. Vatanını Milletini ne güzel müdafa etmiş haddini bildirmiş negüzel, gurur duymanız gerekiyor...
Kanıta gelince ne yap biliyormusun yine bence...BÜTÜN TV LERE BU MEKTUP YADA MAİL VB.YOLUYLA BARIŞ MANÇO nun programlarını söyleşi klıplerini tekrar ekranlarda görmek istiyoruz de bakalım ne diyecekler sonra gelen cvb bize gönderirsin.
yeni nesil malesef tanımıyor BM yu bu yüzden ön yargılı davranılıyor. :(
(Ateş çıkmayan yerden duman çıkmaz) yine bence... ;)

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Cmt May 20, 2006 21:12 pm

valla sucubi abı ben sana katılıom ve bende yenı nesılım ve barıs abıyı her ne kadar zamannında tanımamıs az gormus ve sızın kadar tanımazasamda ama barıs abının yolundan gıdıyorum ve onu bı yenı nesıl olatak onun butun eserlerını zevkle okuyorum ve bı yenı nselı olarak barıs abı dınlemekten zevk alıyorumm yanı yenı nesılın içindednde barıscıl kucukler varr :D butun barıs sevenlerı ve barıs abıyı sevıorum ve bu fransız olayınada ben de katılıom kesın dorudur bu olayy