Nehir Taşçının Bahsettiği Gizli Şarkı..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Nehir Taşçının Bahsettiği Gizli Şarkı..
Merhaba, Sony Muzik Columbia çok başarılı bir arşiv çalışması yapmış..
Hele hele Emre Plak tarafından REZİL EDİLEN 2023 adlı albümle kıyaslayınca olay budur diyor insan..
BARISH MANCO adlı 1977 yapımı albümün telif hakkı yine Belçika 'da saklanıyor.. Eserleri Albüm ve CD ye dökerken farklı kayıtlar karışmış ve albümün içeriğinden fazladan kayıt yapılan eserler albümden çıkarılmak yerine küçük ses düzeyine indirgenip basılmış..
Emerald Garden isimli eserden sonra kasetin diğer yüzüne geçene kadar iki şarkı uzunluğunda bir sessizlik var.. İyi bir dinleyiciyseniz çok derinlerden gelse de arkada bir eserin mevcut olduğunu duymamak işten değil... Bu eserler ise "Je Te Retrouverais" ve "Baby Sitter" dir...
Sevgiler..
Hele hele Emre Plak tarafından REZİL EDİLEN 2023 adlı albümle kıyaslayınca olay budur diyor insan..
BARISH MANCO adlı 1977 yapımı albümün telif hakkı yine Belçika 'da saklanıyor.. Eserleri Albüm ve CD ye dökerken farklı kayıtlar karışmış ve albümün içeriğinden fazladan kayıt yapılan eserler albümden çıkarılmak yerine küçük ses düzeyine indirgenip basılmış..
Emerald Garden isimli eserden sonra kasetin diğer yüzüne geçene kadar iki şarkı uzunluğunda bir sessizlik var.. İyi bir dinleyiciyseniz çok derinlerden gelse de arkada bir eserin mevcut olduğunu duymamak işten değil... Bu eserler ise "Je Te Retrouverais" ve "Baby Sitter" dir...
Sevgiler..
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Yoo kesinlikle şüpheniz olmasın kaynak güvenilir..
Arabik şarkıları andırmasının sebebi bandın diğer yüzünde başlayacak olan "Nick The Chopper" B1 şarkısın albümün bu yüzüne geçmiş düşük frekans melodisindir..
Zamanında bir kaç işin ehli dostum ile albümü didik didik incelerken bu nedir hani yeni bir bilinmedik şarkımıdır diye merakla labore etmiştik ve anlaşıldıki durum budur...
Helal yani iyi kulağınızmı mı var desem yoksa iyi müzik sisteminiz mi var desem?? Ne desem ki??
Sevgiler.
Zamanında bir kaç işin ehli dostum ile albümü didik didik incelerken bu nedir hani yeni bir bilinmedik şarkımıdır diye merakla labore etmiştik ve anlaşıldıki durum budur...
Helal yani iyi kulağınızmı mı var desem yoksa iyi müzik sisteminiz mi var desem?? Ne desem ki??
Sevgiler.
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- black_metallist
- Profesyonel

Re: Nehir Taşçının Bahsettiği Gizli Şarkı..
atali yazdı:Merhaba, Sony Muzik Columbia çok başarılı bir arşiv çalışması yapmış..
Sevgiler..
buda birilerine kapak olsun
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Re: Nehir Taşçının Bahsettiği Gizli Şarkı..
black_metallist yazdı:atali yazdı:Merhaba, Sony Muzik Columbia çok başarılı bir arşiv çalışması yapmış..
Sevgiler..
buda birilerine kapak olsun
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

avara yazdı:atali yazdı:Mesela kime kapak olsun? Nasıl kapak olsun..?
Oturduğu yerden ahkâm kesip sırt sıvazlayan sömürücü geyiklere...
Araştırma ve bilgilendirme için teşekkürler atali...
Avara, öncelikle laflarını tart ve öyle konuş. Bizim burada herhangi bir şeyi sömürdüğümüz falan yok. Ayrıca, yaptığım şeyi ''ahkam kesme'' olarak algıladıysan ne diyebilirim ki? Öyle olsun...
- black_metallist
- Profesyonel

Tamam dostlarım, lütfen, tartışmalar yersiz.. Demek ki araştırmadan ve emin olmadan, hele hele bir bilene danışmadan asla yorum yapmamak lazımmış.. Çıkaracağımız deneyim(ders) bu olmalı..
Kapak olma mevzuunda sanmıştım ki hani EMRE PLAK 'a buradan bir yerden laf gider diye düşündünüz sanmıştım.. Arşiv çalışmaları bakımından. Onun için sordum..
Takdirleriniz için ben teşekkür ederim..
Sevgiler.
Kapak olma mevzuunda sanmıştım ki hani EMRE PLAK 'a buradan bir yerden laf gider diye düşündünüz sanmıştım.. Arşiv çalışmaları bakımından. Onun için sordum..
Takdirleriniz için ben teşekkür ederim..
Sevgiler.
nehir taşçı yazdı:Avara, öncelikle laflarını tart ve öyle konuş. Bizim burada herhangi bir şeyi sömürdüğümüz falan yok. Ayrıca, yaptığım şeyi ''ahkam kesme'' olarak algıladıysan ne diyebilirim ki? Öyle olsun...
Kusura bakma, nasıl konuşacağımı sana sormayı unutmuşum...
black_metallist yazdı:Boş konuşan üye: AVAYA
Konuştuğunu bilmeyen üye...
atali yazdı:Kapak olma mevzuunda sanmıştım ki hani EMRE PLAK 'a buradan bir yerden laf gider diye düşündünüz sanmıştım.. Arşiv çalışmaları bakımından. Onun için sordum..
Eğer arkadaşlar bi kere olsun muhatabını ciddiye almayı deneselerdi dediğin gibi Emre Plak'a bi gönderme olarak düşünebilirdik ama biz bile birbirimizi umursamıyorsak Emre Plak'ın da yüzünün kızaracağını pek zannetmiyorum...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

- black_metallist
- Profesyonel

- black_metallist
- Profesyonel

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

avara yazdı:nehir taşçı yazdı:Avara, öncelikle laflarını tart ve öyle konuş. Bizim burada herhangi bir şeyi sömürdüğümüz falan yok. Ayrıca, yaptığım şeyi ''ahkam kesme'' olarak algıladıysan ne diyebilirim ki? Öyle olsun...
Kusura bakma, nasıl konuşacağımı sana sormayı unutmuşum...![]()
Her şey ortada...
Bir daha unutma o zaman...
black_metallist yazdı:Boş konuşan üye: AVAYA
Konuştuğunu bilmeyen üye...atali yazdı:Kapak olma mevzuunda sanmıştım ki hani EMRE PLAK 'a buradan bir yerden laf gider diye düşündünüz sanmıştım.. Arşiv çalışmaları bakımından. Onun için sordum..
Eğer arkadaşlar bi kere olsun muhatabını ciddiye almayı deneselerdi dediğin gibi Emre Plak'a bi gönderme olarak düşünebilirdik ama biz bile birbirimizi umursamıyorsak Emre Plak'ın da yüzünün kızaracağını pek zannetmiyorum...
black_metallist yazdı:ben tek topic adı gibi serbist mixte sen tüm topiclerde kavga yaygara çıkartıyon
herkes görüyo zaten herşeyi
Herkes görüyo da birileri neden hala görmezden gelip siteye geliş amacı geyik yapmak, sömürmek ve yaygara çıkartmaktan ibaret olan kişilere sesini çıkartmıyo?
Ve durum aşikârken, şahısların kendileri tarafından bile defalarca ikrar ediliyorken neden hala bu tür provokasyonlara müsade ediliyo?
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!