Aranızda Bu Parçayı Bilen Var mı?

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Aranızda Bu Parçayı Bilen Var mı?

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Kas 08, 2005 15:55 pm

Arkadaşlar; Baris Mancho adlı albümü hepimiz biliyoruz.Benim sizden bir ricam olacak.Elinizde bu albümün kaseti varsa, sizden ricam; albümün A yüzünün son parçasını (Emerald Garden) sonuna kadar dinleyin.Parça bittikten sonra, arka fondan yine Barış Manço'nun seslendirdiği bir parça duymaya başlayacaksınız.Bahsettiğim parçayı da aralıksız dinleyin.Yabancı bir parça, fakat ismini bilmiyorum.Eğer aranızda bileniniz varsa ve bunu paylaşırsa memnun olurum...(Barış Dolu Günler)
En son nehir taşçı tarafından Cum Kas 18, 2005 23:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Kas 08, 2005 19:27 pm

dinledim ama duymadım
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Kas 08, 2005 20:23 pm

Duyamamış olman doğaldır.Zaten volume bayağı düşük.O nedenle çok dikkatli dinlemek gerekiyor.Son seste dinlerseniz(ki ben teyp yerine,walkman'i öneririm)belki ses tam gelmeyebilir fakat az da olsa anlaşılabilir bir netlikte duyma olasılığınız yüksek.Bu arada,yukarıda belirttiğim ama yinelemekte yarar gördüğüm şey;parçayı,bant bitene kadar kesintisiz dinlemeniz. İlginize şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Kas 24, 2005 20:31 pm

ben baris mancho kasetinde emerald garden şarkısından sonra hiç bir şey duymadım..

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Prş Kas 24, 2005 20:54 pm

Peki, dediğim gibi dikkatli dinledin mi? Ayrıca tekrar yinelemek istiyorum; bant bitene kadar, kesintisiz, çok iyi kulak vererek dinlemek gerekiyor. Bir de böyle bir dene. Tavsiye ederim...

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Cum Kas 25, 2005 01:13 am

Albümü kullanma klavuzuna göre kullandığından emin misin? :)
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Cum Kas 25, 2005 14:23 pm

İyi de.. ben; görsel değil, işitsel bir olaydan söz ediyorum. Yani: ''Duyabilme yetisi'' dediğimiz bir kavramdan. Albümün, olmayan kullanma kılavuzuna ilişkin, herhangi bir bilgi verdiğimi sanmıyorum. Dolayısıyla, emin de değilim tabi... ;)

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Cum Kas 25, 2005 14:52 pm

nehir taşçı yazdı:İyi de.. ben; görsel değil, işitsel bir olaydan söz ediyorum. Yani: ''Duyabilme yetisi'' dediğimiz bir kavramdan. Albümün, olmayan kullanma kılavuzuna ilişkin, herhangi bir bilgi verdiğimi sanmıyorum. Dolayısıyla, emin de değilim tabi... ;)

8)

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Cmt Kas 26, 2005 00:50 am

nehir taşçı yazdı:İyi de.. ben; görsel değil, işitsel bir olaydan söz ediyorum. Yani: ''Duyabilme yetisi'' dediğimiz bir kavramdan. Albümün, olmayan kullanma kılavuzuna ilişkin, herhangi bir bilgi verdiğimi sanmıyorum. Dolayısıyla, emin de değilim tabi... ;)

Emin olduğunda cevap ver o zaman!!! ;)

Resim

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Cmt Kas 26, 2005 15:48 pm

Cevap vereceğime dair, herhangi bir şey yazdığımı da hatırlamıyorum. Ayrıca; emin olsam, zaten bu konuyu dile getirmezdim. Eğer sen emin isen (ki kendince, çok ama çok emin gözüküyosun), o halde beni aydınlat. Bekliyorum... :geberdim:

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Kas 27, 2005 01:21 am

nehir taşçı yazdı:Cevap vereceğime dair, herhangi bir şey yazdığımı da hatırlamıyorum. Ayrıca; emin olsam, zaten bu konuyu dile getirmezdim. Eğer sen emin isen (ki kendince, çok ama çok emin gözüküyosun), o halde beni aydınlat. Bekliyorum... :geberdim:

Ben de illa ki cevap vereceksin demedim ki zaten onu nerden çıkardın? :saskin:
Senden başkası bu sesleri duymadığına göre demek ki ya çok kabiliyetlisin ya da gaybden sesler duyuyorsun. :geberdim:
Ayrıca insanın bile kullanma klavuzu olduğunu düşünürsek senin gaybden sesler duyduğun kıyrıtık kasetin bile illa ki bir kullanma klavuzu vardır... :P

Resim

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzr Kas 27, 2005 04:01 am

yine kişisel tartışma ortamı yaratıyosun kardeşim

sen kabiliyetsizsen nehir kardeşim napsın gaybden seslerle arkadaşımızı küçük düşürmek istemen çok yanlış bişey ama inanıyorumki arkadaşım sana cevap vermeyecek
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Kas 27, 2005 07:58 am

black_metallist yazdı:yine kişisel tartışma ortamı yaratıyosun kardeşim

sen kabiliyetsizsen nehir kardeşim napsın gaybden seslerle arkadaşımızı küçük düşürmek istemen çok yanlış bişey ama inanıyorumki arkadaşım sana cevap vermeyecek

Ve sen yine her zaman olduğu gibi baş rol oynuyorsun. Nehir ARKADAŞINa konuyla alakalı bi soru sordum tutup da ciddi bi cevap veremedi. Ben de O'nun gibi alaylı bi şekilde karşılık verdim hepsi bu. Ortada bi yanlışlık varsa o da Nehir kendini yanlışı yerde zannetmesidir. Çünkü burası SERBEST MİX değil, lütfen biraz ciddi olsun! Madem ki çok bilmiş ve ultra kabiliyetli metalci arkadaşım, Nehir KARDEŞİNin duyduğu sesi duyabildin mi bari?

Resim

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzr Kas 27, 2005 12:04 pm

o kaset bende yok sana inat alacam dinleyecem ve bilgisayara çekecem o zaman konuşursun her yere sazan gibi atlamasan olmuyo dimi murat kekilli fanatiği arkadaşım

ayrıca baş rol oynanam gibi bi olanak yok çünkü sayende abuk sabuk bi tartışmaya gidiyo bu topicte insanları bozmayı ne kadar çok seviyosunuz

kaldıki arkadaş dinlemiş araştırmış bişey bulmuş sizle paylaşmış barış manço ile ilgili olduğu için ve eserlerinle alakalı olduğu için SERBESTMİX bölünüme yazmamış

o senin ilk msjını tatsızlık çıkmasın diye alaycı bi üslupla karşılamış ama yüz aldıkça açılmışsın olmuyo murat kekilli fanatiği arkadaşım

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzr Kas 27, 2005 12:13 pm

Ciddi karşılanacak bir soru değildi ki. ;) Gaipten sesler duymadığım kesin. Kabiliyet meselesine gelince; profilime bir bak, ondan sonra insanlar hakkında olumlu ya da olumsuz yorumlar yap. Bu arada; elbette ki Eserlerine yazacağım. En nihayetinde, parçasından söz ediyorum.Sanırım, bu da konuyu yeterince kavrayamamış olmandan kaynaklanıyor olsa gerek.(CİDDİ ŞAHISLARA DUYURULUR) ;) Unutmadan, : ''Nehir kendini yanlışı yerde zannetmesidir.'' :geberdim: Türkçen bir harika...

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Kas 27, 2005 13:14 pm

black_metallist yazdı:o kaset bende yok sana inat alacam dinleyecem ve bilgisayara çekecem o zaman konuşursun her yere sazan gibi atlamasan olmuyo dimi murat kekilli fanatiği arkadaşım

ayrıca baş rol oynanam gibi bi olanak yok çünkü sayende abuk sabuk bi tartışmaya gidiyo bu topicte insanları bozmayı ne kadar çok seviyosunuz

kaldıki arkadaş dinlemiş araştırmış bişey bulmuş sizle paylaşmış barış manço ile ilgili olduğu için ve eserlerinle alakalı olduğu için SERBESTMİX bölünüme yazmamış

o senin ilk msjını tatsızlık çıkmasın diye alaycı bi üslupla karşılamış ama yüz aldıkça açılmışsın olmuyo murat kekilli fanatiği arkadaşım

Bana sazan gibi her yere atlıyosun demişsin ama (senin tabirinle) ilk atlayan sen olmuşsun. Geç bunları... Ama güzel tekerleme yazıyorsun, tebrikler... :alkis:

nehir taşçı yazdı:Ciddi karşılanacak bir soru değildi ki. Göz Kırp Gaipten sesler duymadığım kesin. Kabiliyet meselesine gelince; profilime bir bak, ondan sonra insanlar hakkında olumlu ya da olumsuz yorumlar yap. Bu arada; elbette ki Serbest Mix'e yazacağım. En nihayetinde, parçasından söz ediyorum.Sanırım, bu da konuyu yeterince kavrayamamış olmandan kaynaklanıyor olsa gerek.(CİDDİ ŞAHISLARA DUYURULUR) Göz Kırp Unutmadan, : ''Nehir kendini yanlışı yerde zannetmesidir.'' Geberdim Gülmekten Türkçen bir harika...

Neden ciddiye alınmayacak bir soruydu? Evet "BM Eserleri Forumu" forumuna yazmışsın ama soruma verdiğin alaylı cevapla kendini mahvettiğiniz, yitik forumlardan SERBESTMİX'te hissediyor olduğunu apaçık gösteriyor! Ciddiye alınmayacak kadar ciddiyetsizsin, laubali bir üslûbun var. Söz bi dahaki sefere Türkçe'me dikkat ederim öğretmenim. Bu arada profiline baktım ama kayda değer bir şey göremedim.

Ayrıca uzayda havalar nasıl? :elsalla:
En son avara tarafından Pzr Kas 27, 2005 13:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Resim

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzr Kas 27, 2005 13:19 pm

sana sormalı nasıl?

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzr Kas 27, 2005 13:19 pm

Buna, bir öğrencim karar veremez herhalde... :geberdim:

Havalar burada gayet normal. Sanırım, oralarda bir anormallik söz konusu ki, bana soruyorsun...

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzr Kas 27, 2005 13:23 pm

avara yazdı:Geç bunları... Ama güzel tekerleme yazıyorsun, tebrikler... :alkis:

tirbünlerede oynama

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Kas 27, 2005 13:42 pm

black_metallist yazdı:

tirbünlerede oynama

Ne yapmamı istersin? Örgütleşip çete haklamamı mı? İnsanlarla dalga geçmeye kalkıp kendim rezil olmamı mı? (Öğrenciden ÖĞRETMENLERİNE)

Saygılar, Sevgiler... ;)

Resim

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Pzr Kas 27, 2005 13:44 pm

avara yazdı:
black_metallist yazdı:

tirbünlerede oynama

Ne yapmamı istersin? Örgütleşip çete haklamamı mı? İnsanlarla dalga geçmeye kalkıp kendim rezil olmamı mı? (Öğrenciden ÖĞRETMENLERİNE)

Saygılar, Sevgiler... ;)

küçük boyunla erkek işine el uzatmamanı temenni ederiz..

saygılar sevgiler hötmetler...

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzr Kas 27, 2005 13:45 pm

Bilmem. Sen kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın. İnsanlar özgürdür, buna ben müdahele edemem ki... ;)

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Kas 27, 2005 13:56 pm

nehir taşçı yazdı:Bilmem. Sen kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın. İnsanlar özgürdür, buna ben müdahele edemem ki... ;)

Avukatlık yaptığını bilmiyordum... :hayallah:

Resim

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzr Kas 27, 2005 13:57 pm

Artık öğrendin... :geberdim:

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Kas 27, 2005 14:02 pm

Evet çok şey öğrendim... :elsalla:

Resim