PESerbest mix

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

PESerbest mix

Mesajgönderen fairground » Pzt Kas 14, 2005 21:25 pm

önceleri serbest mix de yapılan diyalogları eleştiren arkadaşlara diyordum ki:
"orası serbest mix adından belli her şey tartışılır."

ama gördüm ki;
demokrasinin türkiye'ye bol geldiğini söyleyenler gibi ben de diyorum ki şu serbest mix bu kadar mı serbest olur. Yani bakın oradaki yazışmalara bu kadar anlamsızlık, bu kadar laf kalabalığı pes doğrusu.

Barışseverim diyen kişiler bu GEYİK muhabbetini hehangi bir forumda da yapabilirler. Nitekim pek çok genel içerikli forum da mevcut. Ama burası Barış Manço forumu ise yazdıklarımız biraz daha anlamlı olmalı.

Barış Manço'nun izinden gitmeye çalışan bu kadar insan zamanlarını nasıl böyle harcıyorlar. Diyoruz ki B.Manço'nun ömrünü dopdolu yaşadı, hep birşeyler üretme çabasındaydı.Şimdi bu muhabbetleri yapan kişiler hiç düşünüyorlar mı?

Benim önerim Serbest Mix'in Kaldırılıp adının Diğer Zevkleriniz vb. herhangi bir şey olması...

böyle bir konu için bu kadar uzun yazmam da beni rahatsız ediyor.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Kas 14, 2005 21:37 pm

Arkadaşım, o halde sen de bundan sonra Serbest Mix'e girmezsin olur biter. Bunda bu kadar büyütülecek herhangi birşey göremiyorum ben. Belki sana göre fazla serbest. Ama sonuçta, adından da anlaşılacağı gibi Serbest Mix değil mi, sonuçta tüm Serbest Mix'e katkıda bulunan arkadaşlarımız, bizimle iyi de olsa, kötü de olsa birşeyler paylaşmış değil mi? Mesajımın ulaşmış olması dileklerimle...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Pzt Kas 14, 2005 21:45 pm

işte hep aynı mantık...

kadın programları, Televoleler, Semra Hanımlar....

Beğenmezseniz izlemeyin

Oldu, bitti...

Canım Türkiyem

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Kas 14, 2005 21:49 pm

Sana, kendi mantığınla, başbaşa ve huzur dolu günler dilerim o halde... :geberdim:

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Pzt Kas 14, 2005 21:58 pm

Sizin niçin gocunduğunuzu anlamadım, saygıdeğer arkadaşım,
bence siz son derece tutarlı, anlamlı ve düzeyli sohbetler içindesiniz.

Bu arada, şu anda Banu Alkan'dan "Neremi" adlı eseri dinliyorum.

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Kas 14, 2005 22:06 pm

O zaman; nice düzeyli, tutarlı sohbetlere... :geberdim:

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Kas 14, 2005 22:07 pm

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Sal Kas 15, 2005 04:56 am

Demek ki durum bu kadar vahim... :tuh:
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Sal Kas 15, 2005 17:36 pm

çok değerli barışmancomix forumuna kayıtlı çok değerli arkadaşlarım. kimse size KOYUN yada KUZU demiyor. tabiki tepkinizi koyun. ama ANARŞİSTLİK yapmayın sabote etmeyin. hoşuna gitmiyo mu? yazma! bak gez toz eğlen amuda kalk parante at ama LAF ATMA.
barış abi hayatını dopdolu yaşadı diyosunuzda siz neden dolu dolu yaşamıyosunuz burada gelmiş internet denen elektronların dünyasında vaktinizi boşa geçiriyosunuz. kurtarmanız gereken bi dünya var öğle değilmi?
hem ayrıca edepsizlik yapan bir kişi vardı bu forumda oda uyarısını aldı. burada olan tartışmalar hep düzeyli bi şekilde oluyor.
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Kas 15, 2005 18:57 pm

yaz dostum, boşa geçmiş ömre yaşam denir mi ?

altımdaki, üstümdeki,sağımda ve solumdaki üyelere bu parçayı armağan ediyorum..

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Kas 15, 2005 18:58 pm

gördünüz mü arkadaşlar,

ne demiş atalarımız:

YARASI OLAN GOCUNUR...

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Sal Kas 15, 2005 19:25 pm

fairground yazdı:YARASI OLAN GOCUNUR...

valla KOÇ. o söz benim atalarımdandır. önce bu konuda anlaşalım bu bir.

ikincisi, yazımda kendimden bahsetmedim sizden bahsettim gocunmadım tamamen tarafsız davrandım.

HA O ZAMAN BÖLE YAZILAR YAZIYOSUN???

:arrow: Moderatör tarafından düzeltilmiştir.
Sayın üyelerimiz, lütfen sözlerimize daha dikkat edelim.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Kas 15, 2005 19:30 pm

kalitenizi ortaya koymaya başlamayın yine..

Ne oldu "barışsever" idiniz, hani!...

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Sal Kas 15, 2005 19:34 pm

ben de moderator tarafından gizlenen yazılar yazmayı bilirim.
ama bilin ki, ben onları göremeden zaten sansürleniyor.
yani sadece kendi saygınlığınızı düşürüyorsunuz..

bu arada madem bu sözlere sansür geliyor, neden modlar bu arkadaşlara ceza vermiyor.

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Sal Kas 15, 2005 19:41 pm

mod kardeşin yazdığım yazıda editlediği şeyi göremedin

:arrow:

bu yazıya tikatli bak o zaman

:arrow: Sayın Üyemiz;

Yazdığınız kelimeyi düzeltmemize rağmen yeniden yazıyorsunuz.
Lütfen bu kelimeyi bir daha kullanmayınız!!!

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Sal Kas 15, 2005 19:45 pm

hem ayrıca seviyeyi düşüren konuşmalarınızı okuyupta aman boşver diyip geçmemek olmuyo. istemiyosan yazma diyoruz. ama sende haklısın insanlara hak verince daha fazlasını istiyolar bazılarıda çekemiyolar

biyerleri ve şişmek ile ilgili bi deyim biliyorum anlayın

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Prş Kas 17, 2005 17:30 pm

Başlığı görünce birşeyler yazmadan geçemedim.
Sevgili Fairground arkadaşım,bu konuyu açmakla hata ettğini düşünüyorum.
Çünkü halk böyle istiyor diyerek bize dayatılan şeylere sesimizi çıkaramadığımız gibi bu sitede de serbestlik adı altında sunulan rezilliğe kayıtsız kalmamız gerekiyor.Bu yüzden,o iğrenç programlara raslamamak için tv izlemediğim gibi bu sitede de istemeyen serbest mixe girmesin diyen arkadaşların iğrenç yazılarına raslamamak için buradan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum.

Sitemizin eski günlerine dönebilmesi için moderatörleri göreve davet ediyorum
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Mesajgönderen Ser » Prş Kas 17, 2005 18:40 pm

Sayın Üyelerimiz;

Bildiğiniz gibi forumumuzda daha önceden böyle bir serbest alan bulunmamaktaydı. Ancak, şu topicte görebileceğiniz gibi viewtopic.php?t=540 siz üyelerimizin isteği üzerine Serbest Mix'i açtık.

İsteklerinizde, "sitede havadan sudan bir bölüm olmasını, bu bölümün kuralsız ve konu sınırlamasız olmasını, her okuyanın mesaj yazmasını, gırgır ve şamata yapılabilmesini" istediniz.

Biz de sizlerin isteği üzerine Serbest Mix'i açtık ve açıklama olarak da şunu belirttik: "Seviyeyi düşürmemek kaydıyla, konu sınırlaması olmaksızın, güncel konular hakkında tartışabileceğiniz ve gırgır yapabileceğiniz serbest forumumuz."

Tamamen sizlerin isteği ile açtığımız bu bölümümüzde belden aşağı tartışmaları, üyelerimizin birbirini kırmaya ve kutuplaşmasına neden olabilecek dini, spor ve siyaset içerikli konuları yasakladık; ve açıldığı anda da moderator arkadaşlarımız müdahalede bulundu.

Şimdi ise şikayet etmektesiniz. Barış Manço Mix'te amacımız üyelerimizin isteklerini elimizden geldiğince karşılamak. Mesela Serbest Mix'deki nelerden şikayet etmektesiniz? Net bir şekilde rahatsız olduğunuz topicler ve adresleri nelerdir? "Rezillik ve iğrençlik" derecesindeki topicler hangileridir? Bunları bize burada açıkça belirtir ve önerilerinizi yazarsanız, sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Kas 17, 2005 20:35 pm

sarıkulak yazdı:Başlığı görünce birşeyler yazmadan geçemedim.
Sevgili Fairground arkadaşım,bu konuyu açmakla hata ettğini düşünüyorum.
Çünkü halk böyle istiyor diyerek bize dayatılan şeylere sesimizi çıkaramadığımız gibi bu sitede de serbestlik adı altında sunulan rezilliğe kayıtsız kalmamız gerekiyor.Bu yüzden,o iğrenç programlara raslamamak için tv izlemediğim gibi bu sitede de istemeyen serbest mixe girmesin diyen arkadaşların iğrenç yazılarına raslamamak için buradan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum.

Sitemizin eski günlerine dönebilmesi için moderatörleri göreve davet ediyorum

selam kardeşim,
senin deyiminle bir "rezillik" varsa bundan şikayet etmek, hakkımız değil mi?

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Kas 17, 2005 20:50 pm

Ser yazdı:Sayın Üyelerimiz;

Bildiğiniz gibi forumumuzda daha önceden böyle bir serbest alan bulunmamaktaydı. Ancak, şu topicte görebileceğiniz gibi viewtopic.php?t=540 siz üyelerimizin isteği üzerine Serbest Mix'i açtık.

İsteklerinizde, "sitede havadan sudan bir bölüm olmasını, bu bölümün kuralsız ve konu sınırlamasız olmasını, her okuyanın mesaj yazmasını, gırgır ve şamata yapılabilmesini" istediniz.

Biz de sizlerin isteği üzerine Serbest Mix'i açtık ve açıklama olarak da şunu belirttik: "Seviyeyi düşürmemek kaydıyla, konu sınırlaması olmaksızın, güncel konular hakkında tartışabileceğiniz ve gırgır yapabileceğiniz serbest forumumuz."

Tamamen sizlerin isteği ile açtığımız bu bölümümüzde belden aşağı tartışmaları, üyelerimizin birbirini kırmaya ve kutuplaşmasına neden olabilecek dini, spor ve siyaset içerikli konuları yasakladık; ve açıldığı anda da moderator arkadaşlarımız müdahalede bulundu.

Şimdi ise şikayet etmektesiniz. Barış Manço Mix'te amacımız üyelerimizin isteklerini elimizden geldiğince karşılamak. Mesela Serbest Mix'deki nelerden şikayet etmektesiniz? Net bir şekilde rahatsız olduğunuz topicler ve adresleri nelerdir? "Rezillik ve iğrençlik" derecesindeki topicler hangileridir? Bunları bize burada açıkça belirtir ve önerilerinizi yazarsanız, sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

öncelikle "Rezillik ve iğrençlik" sıfatlarını kullananın ben olmadığını belirtmek isterim.

bir forumun özelliği veya içeriği nerden anlaşılır.?
öncelikle forumun adından (B.MANÇO)
peki bu forumda ana unsur olan B.Manço ile ilgili bölümlere gelen tüm mesajların toplamının bile, serbest mix de bulunan özellikle üç topikteki (mesaj sayılarına bakarsanız isim yazmaya gerek kalmaz) mesajlardan daha az olması düşündürücü değil mi?

Kaldı ki, bu 3 başlık tamamen "geyik" muhabbetinden oluşmaktadır.
Örneğin,
benim Ser' e hitap ederken "nickinde 3 harf bulunan s ile başlayıp r ile biten, mesaj sayısı bilmem ne olan üye" demem gibi

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Mesajgönderen Ser » Prş Kas 17, 2005 21:31 pm

fairground yazdı:

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

öncelikle "Rezillik ve iğrençlik" sıfatlarını kullananın ben olmadığını belirtmek isterim.

peki bu forumda ana unsur olan B.Manço ile ilgili bölümlere gelen tüm mesajların toplamının bile, serbest mix de bulunan özellikle üç topikteki (mesaj sayılarına bakarsanız isim yazmaya gerek kalmaz) mesajlardan daha az olması düşündürücü değil mi?

Örneğin,
benim Ser' e hitap ederken "nickinde 3 harf bulunan s ile başlayıp r ile biten, mesaj sayısı bilmem ne olan üye" demem gibi

Sayın fairground,

Bir önceki mesajımızda da belirttiğimiz gibi, Serbest Mix'de belden aşağı, siyaset, spor ve dini içerikli konular yasak. Bu forumu üyelerimizin isteği üzerine açtık. (Yukarıda verdiğimiz linkten görebilirsiniz.)

Ayrıca, belirtmiş olduğunuz topicler, sizin dediğiniz gibi "geyik muhabbeti" içeriklidir. Ancak; yasak konular haricinde ve seviyeyi düşürmemek kaydıyla Serbest Mix'in açıklamasında "gırgır yapabileceğiniz forumumuz" yazmaktadır. Kurallara aykırı davranılmadıkça, küfür, hakaret, siyaset, spor, dini öğeler içermedikçe, üyelerimizin hangi topice, hangi foruma mesaj atacağına karışamayız. Böyle bir şeye karışmak; ilk başta özgürlüğe aykırıdır.

sarıkulak nickli Duayen üyemize hitaben; "Rezillik ve iğrençlik" içeren, kurallara aykırı olan tüm mesajlar düzenlenmekte, kurallara aykırı olan tüm topicler kilitlenmekte ve üyelere gerekli uyarı/ceza verilmektedir. Ancak şu anda Serbest Mix'de "Rezil ve iğrenç" olan ve aktif olan bir topic göremiyoruz. Böyle bir şey olduğunda moderator arkadaşlarımız anında müdahalede bulunmaktadır.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz,
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Prş Kas 17, 2005 22:03 pm

Evet serbest mixin açılmasını biz önerdik,hatta sizin verdiğiniz linkteki mesajımı okursanız benim bu konudaki gerçek fikrimi anlamış olacaksınz.
Diğer bir konu,kullanmış oldujğum tabir "rezillik ve iğrençlik"tamamen sizin dikkatinizi çekebilmek ki bunu başarmış bulunuyorum ve tamamen fevrice yapılmış bir davranıştır.Böyle bir topicin olmadığını ellebetteki bende biliyorum.
Ama biz bu bölümün açılmasını isterken olayların buralara kadar geleceğini elbetteki tahmin etmemiştik.Benimle birlikte birçok arkadaşın fikrinin de aynı olduğunu zanndiyorum.
Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum okadar...
SENSİZ OLMAZ

BM

Mesajgönderen BM » Prş Kas 17, 2005 22:19 pm

Bir üyenin yazdığı mesajlara bakıyorsun da, mesaj sayısı 300. Ama bütün mesajları da Serbest Mix ten. Ama BM ile iligili yorum yapmaya veya Multimedya Paylaşım konularında bir tane bile, ne paylaşım ne de teşekkür mesajı var. Böyle üyelerin Serbest Mix ten başka bir yere ulaşamamalarının sağlanmasını teklif ediyorum. Böylece haksız yere dosyaları da çekemezler.

Ayrıca Ser, serbest konulu genel bir site açabilirsen, onları oraya teşvik edelim.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Kas 17, 2005 23:45 pm

elbette küfür vs olmadıkça yasaklama getirilemez.
ama mesaj sayılarına bakınca forum barışmancomix değil de, SERBESTmix oluyor.
Demek istediğim bu SERBEST muhabbetlerin yapılabilmesi için Barış Manço temalı bir foruma gerek yok..Dünya kadar forum var.

Ben bu kadar basitleşmiş mesajların bu forumda olasına üzülüyorum..

Rica ediyorum:
Herkes alttaki hakkında ilk izlenimini yazsın diye bir bölüm var..
Yahu adı üstünde hem İLK İZLENİM diyorsun hem de aynı kişiye 300 defa mesaj yazıyorsun bu nasıl İLK izlenim.
Bir de yazılan mesajlara bakın yani ilkokul düzeyinde çocuklar yazmaz.
Neyse ki,bu geyik grubu 3-4 kişiden ibaret, bunun sebebi de mesaj sayısı fetişizmi..

Kullanıcı avatarı
black_metallist
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen black_metallist » Cum Kas 18, 2005 00:15 am

Ser yazdı:
fairground yazdı:

Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Örneğin,

Sayın fairground,

Bir önceki mesajımızda da belirttiğimiz gibi, Serbest Mix'de belden aşağı, siyaset, spor ve dini içerikli konular yasak. Bu forumu üyelerimizin isteği üzerine açtık. (Yukarıda verdiğimiz linkten görebilirsiniz.)

Ayrıca, belirtmiş olduğunuz topicler, sizin dediğiniz gibi "geyik muhabbeti" içeriklidir. Ancak; yasak konular haricinde ve seviyeyi düşürmemek kaydıyla Serbest Mix'in açıklamasında "gırgır yapabileceğiniz forumumuz" yazmaktadır. Kurallara aykırı davranılmadıkça, küfür, hakaret, siyaset, spor, dini öğeler içermedikçe, üyelerimizin hangi topice, hangi foruma mesaj atacağına karışamayız. Böyle bir şeye karışmak; ilk başta özgürlüğe aykırıdır.

sarıkulak nickli Duayen üyemize hitaben; "Rezillik ve iğrençlik" içeren, kurallara aykırı olan tüm mesajlar düzenlenmekte, kurallara aykırı olan tüm topicler kilitlenmekte ve üyelere gerekli uyarı/ceza verilmektedir. Ancak şu anda Serbest Mix'de "Rezil ve iğrenç" olan ve aktif olan bir topic göremiyoruz. Böyle bir şey olduğunda moderator arkadaşlarımız anında müdahalede bulunmaktadır.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz,
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

:alkis: :alkis: :alkis:

ayrıca fairgraund kardeş. bak hala kardeş diyorum sana...
ne güzel yazmış ser arkadaşımız. sen böle abuk sabuk sinir gerici topicler açmasan diyoruz. bunu tüm BARIŞ sevgisiylen söylüyorum. yeter dimi kardeşim ANARŞİSTlik yapmayın artık yeter. ÇOK SERBESTMİXi siz açtınız ben sonradan geldim. orayı güzel bi şekilde amacından sapmadan kullanıyoruz dimi. hem sarıkulak kardeşim sanada kardeş diyorum rezillik nerde var allah aşkına?

BM kardeşim sen nerden biliyosun benim oradaki mp3leri videoları indirmediğimi?ben çoğunun indirmiş durumdayım. oralara teşekkür msjı yazmama gerek varmı yazan yazmış zaten hem oradaki herşeye bişey yazsam msj sayım 5 katına çıkar değilmi ama msj sayısından RAHATSIZ olan kardeşlerime söylüyorum şikayet edin msj sayısı görünmesin. sizde rahat edin bizde tamammı canım kardeşlerim...