SESİNİN KISILMA KORKUSU VARMIŞ

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

SESİNİN KISILMA KORKUSU VARMIŞ

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Pzr Şub 03, 2008 21:31 pm

ARKADAŞLAR BARIŞ MANÇO İŞİNE VE BELKIDE BIZLERE OLAN SAYGISINDAN SESİNİN KISILMASINDAN ÇOK KORKUYORMUŞ,HATTA VE HATTA BUNUNLA ILGILI DAHA ÖNCEDENDE TEDBIRLERINI ALIYORMUŞ SEVGILI BARIŞ MANÇOMUZ..........................
BARIŞ MANÇO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Pzr Şub 03, 2008 21:37 pm

bu ses kısılma olayına gelınce dostlar dogukanın programında tamer sahının ıfadelerıyle yola cıkarak bıraz kendı ıfADEleerımı katarak sızlere sunmaya çalıştım ;)
BARIŞ MANÇO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR

Kullanıcı avatarı
vedat_kef
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen vedat_kef » Pzt Şub 04, 2008 00:18 am

teşekkürler kanki bunu olayı bilmiyordum... :!:

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzt Şub 04, 2008 00:48 am

evet :) :alkis:
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
dragonfly
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen dragonfly » Cmt Ara 06, 2008 05:02 am

Tamer Şahin , 1980'lerin başından Barış abinin vefatına kadar uzun süre menajerliğini yapmış, anılarını "Hâlâ Yazıp Çizecek Bir Kaç Satırım Kaldı" kitabında bizlerle paylaşmıştır.
Kitapta Barış abinin her konser öncesi strese girdiğini , sanki ilk defa konsere çıkacakmış gibi heyecanlı olduğunu, ya sesim kısılırsa , bir iğne mi olsam acaba diye tedirginlik yaşadığını ama sahneye çıkıp bir iki şarkı söyledikten sonra kendine gelip bildik harika performansını gösterdiğini anlatır.

Hâlâ Yazıp Çizecek Bir Kaç Satırım Kaldı, Tamer Şahin, Truva Yayınları, 2005

Barış ve Sevgi bizlerle olsun.

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Pzr Ara 07, 2008 14:46 pm

Evet arkadaşlar buda Barış Abi nin işine sanatına ve bizlere verdigi önemi ve saygıyı ortaya koyuyor normal hayatındada sağlıgına çok dikkat edermiş eee bizlere hep söyledigi güzel eserlerindende belli oluyor zaten ''OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Ara 08, 2008 20:00 pm

bende bilmiyordum ve daha fazla bilgi verdiği için dragonfly kardeşime teşekkür ederim saol kardeşim :)

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

merhaba

Mesajgönderen manco halil » Sal Ara 09, 2008 14:48 pm

öncelikle herkesin bayramını kutlar huzur ve barış içinde geçmesını temenli ederim..konumuza gelınce barış abının bu durumu benı hıç şaşırtmıyor nedenı ıse barış abı tutucu oldugunun yanı sıra kendıne olan öz guvenını devamlı tazeleyen bir duayendi onunla bırlıkte bır seyı kırk kere sorgular vede kırk bırıncıde kararını veren bır ınsandı şaşırmamamında nedenı bu sevgı ve barışla kalın...manço halil...
halil

Kullanıcı avatarı
dragonfly
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen dragonfly » Cum Ara 12, 2008 00:54 am

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:bende bilmiyordum ve daha fazla bilgi verdiği için dragonfly kardeşime teşekkür ederim saol kardeşim :)

Rica ederim dostum
bunu paylaşmak zevktir Barış abi sever arkadaşlarımla
ifade biraz karışık oldu (Usta Yoda gibi :)) )

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Ara 12, 2008 12:46 pm

dragonfly yazdı:
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:bende bilmiyordum ve daha fazla bilgi verdiği için dragonfly kardeşime teşekkür ederim saol kardeşim :)

Rica ederim dostum
bunu paylaşmak zevktir Barış abi sever arkadaşlarımla
ifade biraz karışık oldu (Usta Yoda gibi :)) )

Ben demek istediğini de anladım vermek istediğin sıcaklığıda kardeşim :) önemli olan onun için güzel bir şeyler yapabilmek yada yapmak istemek değilmi :)