İşte Nihat Genç'in Barış abimiz hakkında haksız eleştirileri

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Sal Kas 18, 2008 09:56 am

AZ ONCE DIGER BIR BASLIKTA ''REYTING ICIN BUNU DA YAPTILAR'' DEMISTIM, AMA BU YAZIYI OKUMADAN ONCEYDI.
SOYLEYECEK LAF BULAMIYORUM...

Kullanıcı avatarı
mirze
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen mirze » Sal Kas 18, 2008 22:43 pm

Baris Mancoyla ayni gunde belki milyonlarca insan oldu. otur agla hepsine .neyse...artik sovmeye basliycam. sallayin gitsin ya :kizgin:

MOD TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR

Kullanıcı avatarı
Ashame
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen Ashame » Cmt Kas 22, 2008 08:19 am

Yazısına "domuz gibi sapasağlam olmadığım için....." diye başlayan bir heriften hayır gelmez kendisine saygısı yok ki başkasına saygı göstermesini bekleyelim yazının tamamını okumaya bile gerek duymadım it ürür kervan yürür hesabı Barış abi Türkiye değil dünya ssanatçısı bence tartışmaya bile lüzum yok Arkadaşım Eşşek Hal Hal şarkısıyla büyüyenler şimdi dil uzatır oldular.

Kullanıcı avatarı
Ashame
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen Ashame » Cmt Kas 22, 2008 08:24 am

Yuuuhhhhh diyorum sadece o nasıl ifadeler yüklenmeler bence bu edepsizin kişisel bir sorunu olmuş Barış abi ile, kimse kişisel sorunu olmayan birine bu kadar aşağılayıcı sözler söylemez.

Kullanıcı avatarı
Kaya
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Kaya » Pzr Kas 23, 2008 23:02 pm

Nihat Genç mi?

Arkadaşlar bu tamamen Nihat Genç denilen şahsiyetin hazımsızlığıdır. Kendi fikriyatına zıt bir görüş ve ahlaki değerlere sahip olan Barış Manço'nun milleti tarafından bu derece benimsenmesini bariz bir şekilde hazmedememiş.

Nihat Genç efendiye önerimdir,

Açsın televizyonlardaki eski kayıtları,
Görsün Barış Manço'nun milleti tarafından nasıl son yolculuğuna uğurlandığını,

Ve ondan sonra kendisinin bir paçavra olduğunu anlasın!..