hayalet forum
Moderatörler: barışhayranı, Mod
hayalet forum
arkadaşlar önceilik sizden böyle gereksiz bir başlık açtığım için özür dileyerek başlıyorum.daha öncede buna benzer bir başlık açılmıştı ama ben bu aralar bu mesele kafamı meşgul ettiği için değinmek istedim...dostlar ya çok az kişiyiz yada çok az giriyoruz bu dünya müzisyeni için açılmış foruma.....bu konuda görüşlerinizi almak istedim...çözüm veya bunun sebepleri ile ilgili her tür şeyi konuşalım lütfen...
- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Video arşivini kurduk ama üyelik kaydı alınmıyor üye olmak isteyenleri buraya yönlendiriyoruz. Bir çok kişi ihraç oldu veya ihraç ettirdi. Cezalı üyeler ona keza.
Aslında bir iki önerim var bunu sayın mod a ilettim. Benimde başka bir sitem var kimse girmedigi zaman o yöntemi bir uyguluyorum 3-4 ay idare ediyor.
Yanlış anlaşılmasın yöneticilere yüklendigimiz yok onlar görevlerini yerine getiriyorlar. Allah razı olsun. Ben sadece şahsi düşüncemi belirtmek istedim.
Teşekkür ederim
Aslında bir iki önerim var bunu sayın mod a ilettim. Benimde başka bir sitem var kimse girmedigi zaman o yöntemi bir uyguluyorum 3-4 ay idare ediyor.
Yanlış anlaşılmasın yöneticilere yüklendigimiz yok onlar görevlerini yerine getiriyorlar. Allah razı olsun. Ben sadece şahsi düşüncemi belirtmek istedim.
Teşekkür ederim
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM
tekinim01tekinim yazdı:Video arşivini kurduk ama üyelik kaydı alınmıyor üye olmak isteyenleri buraya yönlendiriyoruz. Bir çok kişi ihraç oldu veya ihraç ettirdi. Cezalı üyeler ona keza.
Teşekkür ederim
tabiki yöneticiler görevlerini yapıyorlar amacım onları kötülemek veya neden böyle diye sızlanmak değil.sadece çözüm yolları araştıralım.
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye

- İletişim:
manco_mania yazdı:Evet arkadaşlar foruma gereken ilgi yok gibi sitenin daha fazla Barışsevere duyurulup davet edilmesi gerekiyor degerli moderatör ve adminlerimize iş düşüyor burada inşallah sitemizdeki Barışseverler artarak çok yüksek bir sayıya ulaşırız...
Barismancomix 7 yaşında tam 7 senedir kimler geldi kimler geçti.
Eminimki 7 yıl boyunca herkes tarafından duyulmuştur.
Bende dail olmak üzere birçok arkadaşımız Barış Manço ile ilgili bir paylaşım yaptıgımızda barismancomix.com'a teşekkürlerimizle diye not bıraskıyoruz ki sitenin adı daha çok duyulup daha çok kişi gelsin. Burada tek görev yöneticilerimize düşmüyor. Bizlerde elimizden geleni yapmalıyız. YAPMALIYIZ ki Barışımız sonsuza dek yaşasın.
Barismancomix e siz degerli üyeler önünde tekrar teşekkürlerimi bir borç biliyor , nice yıllar diliyorum.
Saygılarımla
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
evet muhteşem ama bazı sorunlar olmasa o kadar güzel olucak ki neyse ama bu böyle gitmez moderatörlerimiz ve adminimiz artık cidden bu konuda bir şeyler yapması gerekiyo emin olun bir kere tüm üyelere otomatik mail atılsa 20 binden fazla üye var o kadar çok kişi gelmez fakar 1 den fazla kişiye mail ulaşır girenler vardır halen daha aynı msne ile bence ben böyle düşünüyorum.