barismancotube
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- volkandincol
- Gelişen Üye

barismancotube
arkadaşlar barış mançonun niye youtube gibi bir şey yapmıyoruz hem o zaman yurt dışından türkiyeden kimin ellerinde görüntü varsa eklerler sitedekinden daha fazla görüntü elde etmiş oluruz nasıll 
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Re: barismancotube
volkandincol yazdı:arkadaşlar barış mançonun niye youtube gibi bir şey yapmıyoruz hem o zaman yurt dışından türkiyeden kimin ellerinde görüntü varsa eklerler sitedekinden daha fazla görüntü elde etmiş oluruz nasıll
valla öneriniz için tebrikler çok güzerl düşünmüşsünüz ama olur mu ki?
Emre başkaya
- emre tilki
- Kıdemli Üye

- barış_gitar
- Yeni Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
güzel bir soru diyene kadar bence bir çözüm bulunması gerek bence ilk önce bir site açılsıun ve yöneticisi olan kişi sadece oraya videoları temin etsin sonrada siteye yani videoları sadece indirme linki olarak koysun tek tek vede linker asla ölmesin vede site sadece videolar vede başka şeyler için olsun sadece videolar için vede bazı videolar da online olabilir bence boş mesajlar yazıcağınıza fikir üretmeyide deneseniz iyi olur dimi vede ricca ediyorum hangi arkadaşımızın elinden e kadar barış videosu varsa versin hgerkezde link yapıp o açılacak olan siteye koysun olmazmı vede bunun için konuyu açana demiyorum da bi gönüllü istiyorum umarım ilgilenicek bri çıkar...
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Bak abicim site açıyosun önce ama bu öyle her site gibi olmayacaq ki , bu siteyi host etmek gerek ama bu host diyer hostlar ibi olmayacaq diyer sade siteler 205 , 500 MB disk yeri var yani o kadar host alıyorlar genelde de hostcular bu kadar yer verir şimdi en önemli konu bi hostcu tapmak gerek ki, en azında 1 veya 2 GB yer versin bunu ayarlaya bilirseniz eger o türlü site açabilirsiniz ama zor görüküyoBARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:güzel bir soru diyene kadar bence bir çözüm bulunması gerek bence ilk önce bir site açılsıun ve yöneticisi olan kişi sadece oraya videoları temin etsin sonrada siteye yani videoları sadece indirme linki olarak koysun tek tek vede linker asla ölmesin vede site sadece videolar vede başka şeyler için olsun sadece videolar için vede bazı videolar da online olabilir bence boş mesajlar yazıcağınıza fikir üretmeyide deneseniz iyi olur dimi vede ricca ediyorum hangi arkadaşımızın elinden e kadar barış videosu varsa versin hgerkezde link yapıp o açılacak olan siteye koysun olmazmı vede bunun için konuyu açana demiyorum da bi gönüllü istiyorum umarım ilgilenicek bri çıkar...
- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye

arkadaslar kacıncı bılmıyorum ama bu konuyla alakalı bır suru topic var neden yeni topic acma geregi duyuyorsunuz kızmayın ama orta olan bıseyı tekrar tekrar yeniden acmak bızı bırazcık basıtlıge goturuyor!!
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
kardeşim bende bilmiyorum aynı konudan kaç tane var ama bnen bu ilk böle bi konu var diye gördüm araştırmadım ama yetkim olsa idi kilitler veya silerdim nese onu boşverip buna geçiyorum kardeşim tamam siteyi ben açarım ederim sorun değil ne olmuş çokmu bişi ama ilgilenecek bir kaç kişi bulmak gerek bende fazla ilgilenemem ki biri bulunursa olur ancak ok
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
arkadaşlar www.izleturk.com sitesinde video sitesi yapma uygulaması var.siteyi yapabilmeniz için site yap bölümüne tıklıyorsunuz.oradaki formu dolduruyorsunuz.sonra da epostanıza gelen aktivasyon mailine tıklayarak sitenizi oluşturuyorsunuz.ve sizin isminiz.izleturk.com uzantılı bir video siteniz oluyor.
- MuratCorlu
- Yeni Üye

- İletişim:
Ellerinde video kaydı olan arkadaşlar bu videoları paylaşırken videonun -afedersiniz- içine etmeseler, böyle bir arşiv şimdiye çoktan oluşurdu. Ancak herkes videonun orasına burasına ismini yazıyor, paylaşanlar binbir nağmeyle paylaşıyorlar. Bu yüzden bu bencillikle sadece Barış Manço için bir video paylaşım sitesi açmak biraz zor.
Ayrıca hosting masrafları videoların Google Video'ya eklenmesi gibi bir yöntemle aşılabilir bence.
Benim sadece Barış Manço için değil ama daha kapsamlı bir müzik-video hizmeti veren bir site isteğim var. Ancak şu, "paylaştığı video ile popüler olma kaygısı"nı aşmak lazım. Yoksa işkenceye dönüşüyor video seyretmek...
Ayrıca hosting masrafları videoların Google Video'ya eklenmesi gibi bir yöntemle aşılabilir bence.
Benim sadece Barış Manço için değil ama daha kapsamlı bir müzik-video hizmeti veren bir site isteğim var. Ancak şu, "paylaştığı video ile popüler olma kaygısı"nı aşmak lazım. Yoksa işkenceye dönüşüyor video seyretmek...
- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Arkadaşlar benim forum siem var orada barış abimizin videolarını online olarak koydum izlenebilir yani. Ayrıca bir forum sitesi yaratıp İçine videolarından tutun haberlerine varasıncaya kadar birçok konu ekleyebilirim.
Ama yok biz forum sitesi istemiyoruz diyorsanız diger konuda hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilirsem saevinirim.
Ama yok biz forum sitesi istemiyoruz diyorsanız diger konuda hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilirsem saevinirim.
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
tekinim01tekinim yazdı:Arkadaşlar benim forum siem var orada barış abimizin videolarını online olarak koydum izlenebilir yani. Ayrıca bir forum sitesi yaratıp İçine videolarından tutun haberlerine varasıncaya kadar birçok konu ekleyebilirim.
saol canım abicim ama bende sendeki videoları yavaş yavaşda olsa bir arşive çevirsek daha iyi olur dimi
- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye

- İletişim:
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:tekinim01tekinim yazdı:Arkadaşlar benim forum siem var orada barış abimizin videolarını online olarak koydum izlenebilir yani. Ayrıca bir forum sitesi yaratıp İçine videolarından tutun haberlerine varasıncaya kadar birçok konu ekleyebilirim.
saol canım abicim ama bende sendeki videoları yavaş yavaşda olsa bir arşive çevirsek daha iyi olur dimi
evet yapmaya başladım
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA SİZLERLEYİM
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye

- İletişim:
www.barismancovideo.benimforum.biz
arşivinin yetkin forum yöneticilerinden devir alınarak yeni site ismi verilerek düzenlenmesi ve bir bölüm daha açarak arama motoru eklemeyi tasarlıyorum.
bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek
arşivinin yetkin forum yöneticilerinden devir alınarak yeni site ismi verilerek düzenlenmesi ve bir bölüm daha açarak arama motoru eklemeyi tasarlıyorum.
bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek