Herkes bir üstteki üyenin hakkında ilk izlenimlerini yazsın

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt May 24, 2008 19:45 pm

mançofur yazdı:adını hemen hemen her başlıkta gördüğüm üye :D :D bu arada fazla metal sevmem ama yinede sağol :D :D

arkadasım onu bana degıl yorum yapan arkadasa sor (:
ee evet ben öyle herseyden heryerden cıkıyorum (: zurnanın zırt dedıdgı yer ben oluyorum (:
ck sevdıgım bı uye (:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Haz 06, 2008 12:24 pm

Ben senin hakkında kötü bir şey düşünmüyorum bence çok iyi birisdin ve başta ne kadar birazda olsa tartışmalı konuşmalar yaşasakta ben inanıyorum ki burda sen çok iyi vede sitenin duayen üyelerinden birisin :)

BM

Mesajgönderen BM » Cum Haz 06, 2008 15:41 pm

Bu konuyu kilitleyin.

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Cmt Haz 07, 2008 13:03 pm

bence güzel bi başlık...sinirli üye :kizgin: :)

BM

Mesajgönderen BM » Cmt Haz 07, 2008 13:55 pm

mançofur yazdı:bence güzel bi başlık...sinirli üye :kizgin: :)

Buralara bir şeyler yazmaktansa Barış Abimiz için bir şeyler yapsanız diyorum...

BU SİTENİN ADMİNLERİ VE MODERATÖRLERİ NEREDELER?

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Cmt Haz 07, 2008 14:46 pm

kardeş sakin ol yaw..bu kadar gerilme sadece eğlencelik bişeydi :oops: :) site biraz durgun kabul ediyorum fakat bu tür şeylerlede hareketlendirilebilir sonuçta buda sabit bi platform

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cmt Haz 07, 2008 20:02 pm

BM arkadaşım admin girse zaten güzel bi düzen mutlaka olmuş olurdu moderatörlerlede iletişime geçebildiğimiz kadar geçiyoruz burası böle evet baya kötü bi durumda ama artık biz üyelerde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bırakta bari kendi hakkımızda da bi düşünce yazalım

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cmt Haz 07, 2008 20:06 pm

Vede Bir şey Daha Barışl abimiz adına bir şeyler yapğsanıza diyosun bizde bu yaz bir çok kişi buluşmayı düşünüyoruz ve onu anmayıda bewlki bir başka konularıda buluşursak düşünücez sen ilk önce siteyi iyi incele ondan sonra kitlettirmek istediğin konuyuda arkadaşım moderatöre özel mesaj at şikayetini ilet böle mesaj yazartak bu istediğin yapılmaz.

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Pzr Haz 08, 2008 01:49 am

cidden BM kardeş bu kadar sert yorumlarda bulunmasan iii olur hepimiz burda iii bi ortam peşindeyiz barış abiye gelince onu sevmesek onunla olmak istemesek yüzlerce forum var oraya gideriz :saskin:

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Haz 08, 2008 13:37 pm

mançofur Kardeşim başka siteye gitmek artık bir çok BARIŞ Manço sever görüldüğü gibi ya kendi barış sitesini açıyo yada başka barış sitesine gidiyo biz genede burda kalalım umarım yakında sitenin düzeni değişicek ama eğer değişmesse eğer değişmesse bu sefer yapıcak hiç bir güzel yol olmaz bu sefer hiç bir yolun içinden çıkılmaz ama genede biz bir yol yaparız< kardeşim bana katılıyosun dimi bu yorumuma :)

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Pzr Haz 08, 2008 19:11 pm

katılıyorum kardeş :D ben geldiğimden beri kimseyle tartışmadım fakat görüyorum ki sitedeki üyeler arasında bölünme var (yanlış anlama bm kardeş sözüm sana değil)ve insanlar bu siteden çok şey bekliyo sonuçta burası bi forum ve burdaki insanların hiç biri veya pek çoğu belediye başkanı bakan vs.. deil biz buraya barış abiyi daha iyi tanımak ve gerek onunla gerekse başka konularda konuşmak için giriyoruz tekrarlıyorum bm kardeş sözüm sana değil yanlış anlama sadece bir dost tavsiyesi biraz daha az eleştirilsel ve biraz daha nazik yorumlar yaparsan iyi olur :) BARIŞ_CEM_BARIŞ kardeş tekrar belirteyim yanındayım :D ;)

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Prş Haz 12, 2008 17:01 pm

Adım barış kardeşim valla siteye ilk üye olduğumda bir kaç kişiyle tartıştım fakat şuan ben o anlamsız tartışmaları unuttum ve kimseylede bir arada veya bölünme çabasında değilim aksine birlik olma çabasındayım umarım sitemiz BARIŞ manço ailesi daha çok elverişli bir site olur.

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Prş Haz 12, 2008 17:29 pm

epey sevdiğim bir üye :D

BM

Mesajgönderen BM » Prş Haz 12, 2008 18:29 pm

mançofur yazdı:katılıyorum kardeş :D ben geldiğimden beri kimseyle tartışmadım fakat görüyorum ki sitedeki üyeler arasında bölünme var (yanlış anlama bm kardeş sözüm sana değil)ve insanlar bu siteden çok şey bekliyo sonuçta burası bi forum ve burdaki insanların hiç biri veya pek çoğu belediye başkanı bakan vs.. deil biz buraya barış abiyi daha iyi tanımak ve gerek onunla gerekse başka konularda konuşmak için giriyoruz tekrarlıyorum bm kardeş sözüm sana değil yanlış anlama sadece bir dost tavsiyesi biraz daha az eleştirilsel ve biraz daha nazik yorumlar yaparsan iyi olur :) BARIŞ_CEM_BARIŞ kardeş tekrar belirteyim yanındayım :D ;)

Öncelikle, bu siteye sadece Serbest Mix'e girenleri şutlayalım. Gerçek Barışseverler burada kalsın. Sanırım 1000 küsür üye içinde Gerçek Barışseverlerin sayısı 50 civarında.

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cmt Haz 14, 2008 19:08 pm

BM canım kardeşim Serbest Mix yerine Oyunlar Veya Başka KONULAR OLSA DAHA GÜZEL OLMAZMIYDI SENCE sERBEST mİX SE BUNUN YANİ OYUN VEYA BAŞKA ŞEWYLER GİBİ İHTİYAÇ OLAN alt bölümler bir bölüm içine alınmış yani Serbest Mix ama artık serbest mizde bir çok gereksiz yeri olmayan konular var eminim sen bunları söylüyosun ve bu konu yani üyeler hakkındaki düşünceniz anlamı bu konunun ve bu bir oyun konusu vede serbest mixde de oyun olabilir ama fazlası olmaz ki burda fazlası varmıdır o sizlerinde düşüncesine bağlı neyse umarım daha çok düşünüp daha az yazarsın kardeşim çünkü hatalı olmayan kişileride hatalı olarak gösteriyosun bu son sözünde belki 50 değil 100 kişi var bunu tam olarak bilemezsin kardeşim :)

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzt Haz 16, 2008 19:39 pm

beyler yakışmıyor bak bende bu yüzden uzaklaştım siteden kendi kendinizi yıpratmaktan ne anlarsınız unutmayın barismanco.mix i tıklamak sizin için birşey ifade etmeli
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Pzt Haz 16, 2008 21:24 pm

sameth yazdı:beyler yakışmıyor bak bende bu yüzden uzaklaştım siteden kendi kendinizi yıpratmaktan ne anlarsınız unutmayın barismanco.mix i tıklamak sizin için birşey ifade etmeli

yok kardeş mesele yok :) aatarı güsel üye ;)

BM

Mesajgönderen BM » Sal Haz 17, 2008 16:59 pm

Nerdesiniz sayın moderatörler? :cinnet:

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Çrş Haz 18, 2008 03:03 am

bilgisine hayran kaldığım ve forumda yazılarını ve paylaşımlarını merakla beklediğim üye...
....bm777dd....

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Çrş Haz 18, 2008 20:26 pm

noktayı koyan üye :) :alkis:

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Prş Haz 19, 2008 23:18 pm

İyi vede Çok Sevecen bir BARIŞ manço hayranı yada vs :)

MoS
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen MoS » Prş Tem 31, 2008 22:46 pm

samsunlu ama yakında sanatçı olacagnı iddaa eden biri :)
Hayallerinde ne olursan ol ama hayat oyununda yalnız kendin ol

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Cum Ağu 01, 2008 02:49 am

ilk defa görüyorum, hoşgeldin... :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Ağu 01, 2008 03:28 am

MoS yazdı:samsunlu ama yakında sanatçı olacagnı iddaa eden biri :)

barısında hayali bu ve ben ınanıyorum olucak baltalamak yerıne ılımlı olsak..
kulahmet cok sevdıgım cok saygı duydugum bı abım iikivrsn (:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Ağu 01, 2008 08:48 am

başımın belası :D
Emre başkaya