arkadaşlar şükür ki ne şükür lütfen bakın arkadaşlar ben ba

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Prş Mar 20, 2008 14:13 pm

allah allah çattık yaa....
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Mar 20, 2008 19:51 pm

barışcım aramıza geldıgın ıcın tsk ederz ve cok sevındık ama dedıgın o modluk admınlıkmıs ıstersen sıtenın anahtarını verip gıdelım.. tamam haklısın ama öyle damdan duser gıbı abı ben geldım bende barıs abıyı cooook sevıyorum hadı mod olayım bari dersen herkesı karsına alırsın ben cok fazla paylasım yapmıyorum sadece yazıyorum belkı de cok söz söylemeye pekte hakkım yok daha bende cok yenıyım.. ama burda bence batu varken yada ne kadar kendısınden hazetmesemde batu gıbı paylasım yapan arkadaslarımız varken gıdıpte heyyo ben geldım dıyen bı cocuga mod verılırse ben kadn cıkarrım (: once bırazcık alıs bıze kım neymıs gorelım sonra sırası ıle bı bız olalım(: sanada sıra gelır ablası kasma (:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Cum Mar 21, 2008 13:39 pm

onxGS yazdı:allah allah çattık yaa....

onxGS adlı kardeşim sölediğin sözlere dikkat et çünkü burda insan gibi konuşuyorum hayvan gibi konuşsam bu cavabı hakederim ama bu cevabı vermediğini farz ediyorum lütfen biraz dikkatli konuş olurmu ben saygısızca bişi de sölemedim sıkılırcasına kızarcasına ''alla allah çattık ya'' demen çok Çok ukalaca bir tavır senden kendini tanıtmanı beklerim ben burda bu konuda defalarca anlkattım kendimi tamam kardeşlerim aradan bakın tabi arada o kadar yani tam 3 yıl geçtiğinde ben hala burda olucam vede aradan kaç sene geçersede ok ama diyorum tamam kardeşlerim bakalım üç yıl sonra umarım burada olursunuz vede beni görürsünüz eğer burda olursanız zaten hep görüceksiniz... :)

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Mar 21, 2008 14:36 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:

onxGS adlı kardeşim sölediğin sözlere dikkat et çünkü burda insan gibi konuşuyorum hayvan gibi konuşsam bu cavabı hakederim ama bu cevabı vermediğini farz ediyorum lütfen biraz dikkatli konuş olurmu ben saygısızca bişi de sölemedim sıkılırcasına kızarcasına ''alla allah çattık ya'' demen çok Çok ukalaca bir tavır senden kendini tanıtmanı beklerim ben burda bu konuda defalarca anlkattım kendimi tamam kardeşlerim aradan bakın tabi arada o kadar yani tam 3 yıl geçtiğinde ben hala burda olucam vede aradan kaç sene geçersede ok ama diyorum tamam kardeşlerim bakalım üç yıl sonra umarım burada olursunuz vede beni görürsünüz eğer burda olursanız zaten hep görüceksiniz... :)
bence artık bu konuyu kapat böyle ikili tartışmalar yüzünden cok arkadaş siteden ihraç oldu...
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
emre tilki
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen emre tilki » Cum Mar 21, 2008 15:27 pm

omer allah ıyılıgını versin; guldurdun benı ustadım :)

Kullanıcı avatarı
emre tilki
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen emre tilki » Cum Mar 21, 2008 15:30 pm

ayrıca da uzun zmandan beri burdayım ve ben boyle admınlık modluk tartismasi gormedım . site duaynelerini bılırsiniz omer gokyar ve ser adlı arkadaslar burayi barısmanco mıx yapan degerlerdır. ama nedense bunca zamandan beri kımse bır sey demedi . :hayallah:

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Mar 21, 2008 19:36 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:

ya herkese kendini tanıt diosun anlamadım :D gecende yazmıssın bak ben gece 4 te falan burdayım siz nerdesiniz diye ! şu anda biz varız sen yoksun.Bi insan 24 saat mixe girecek diye bir kaide mi var.
Mod olmadan önce ihraç olma da... çünkü herkesi karşına alıyorsun
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cum Mar 21, 2008 20:55 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:

çok güldüm yaaa :D ilk mesajında moderatörlük istemeyen birisi bana ukala diyor ahahahahahah :D

bu arada bu başlık neden hala kilit yemedi anlamış değilim...
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Mar 21, 2008 21:46 pm

inş ıcımızden bırının elinde kalmassan görürüz (: kendıne gel azcık yavrucum burası cocuk yuvası degıl bızde annen degılız ehr ıstedıgını alalım sana (:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Cum Mar 21, 2008 23:06 pm

BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:

iyi niyetinden kesinlikle şüphe duymuyorum.
arkadaşların sana söylediklerini görünce de üzülüyorum.
mod olmadan da yapacakların olduğuna inanıyorum.
takma kafana..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzr Mar 23, 2008 14:01 pm

ya siz gerçekten bu kadar böle biri olamazsınız diyorum başkada bişi demiyorum çünkü ilk mesajında modluk istemişim kardeşim şunu aklına sok mesaj sayısıyla büyüklük olunmuyo yada bilgili olunmuyo ben ne dedim bakalım ileride ne olucak mesaj sayısına bakılarsa bir çok kişinin anca teşekkür mesajı vaya başka mesajı var ilk mesajım evet modluk istedim ne olmuş sizlerse o kadar kibirlisiniz ki bana çocuk muamelesi yapıyosunuz aklınızda şu sözü iyi tutun benden ne kadar büyükte olsanız benimde bir aklım var ve akıl yaşta değil baştadır bu yüzden sizlerle benden büyükte olsanız böle konuşurum çünkü sizin mesajlarınızda yazanlarda kendinizi büyük görmek vede önünüzdeki kişiyide küçük görmekten başka bişey değil ben burdan yetkili kişiye sesleniyorum umarım moderatör kişi görür vede site yetkilisine siteyi açana söler ben burda insan gibi tavır bekledim ama gördüğünüz gibi anca küçümseniyorum
ama beni burdanda atabilirsiniz bilmiyorum moderatörün yetki sayısı kaç siteden atma yetkiside varmı bilmiyorum ama ben size sölüyorum eğer beni atarsanızda ben buradan asla gitmeme tamam sizler burdasınız ama ben size şunu kast etmedim emre sana diyorum bendewn büyüksün aferdersin ama isminle hitap etmek zorundayım bu sitede ben sadece bu saatte bile olduğumu sölüyorum belki biri girerde sohbet olur veya biri yeni biri olkurda bişi sormak ister diye bu saatte bile varım dedim sense şimdide biz varız ama sen yoksun :S diyosun bEN SİZE aa şimdide siz yoksunuz demişte olabilirim ama o saatte olmanızı zaten beklemem ama ben olurum kardeşim bu bu kadfar basit çünkü ben gerçek bir barış severim vede baerış akarsdu cem karaca severim ama sizlerin bu yazılasrınızı görünce eminim gerçekten içinizde barış sevgisi gittikçe sönmeye başlamış yeni gelen biri olablirim sadece artamızda yakınlık yok yoksa ben çoğu zamandır burdayım vewde hep olucam bunu unutmayın dedim ya bunu artık 2 - 3 sene sonra görürüz eğer buna rağzıysanız ok bu konunun da kapatılmasını stemiyorum konu tartışmaya dönmüyo konuyu ben kapatıyorum sadece başka yazan oılursa da her ne yönde olursa kendisi yazsın kendisi tartışsaın ama konu kilitlenirse gerçekten yazık derim çünkü mod demek mpderatör demek ilk önce konuyu inceler tartar eder sonrada yorumunu yapar veya yapmaz ama konu ya kilitlenir yadA KONU AÇIK kalır bence açık kalması gerek çünkü her ne kadar burdaki bazıları konunun kapatılşmasını istesede başkıalarıda bende istemiyorum ben konuyu kendim kapıyorum...

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzt Mar 24, 2008 00:02 am

öncelikle bizlerin barış manço sevgisini ölçmek sana kalmadı kardeşim.art bizle laf yarıştıracağına paylaşım yapsan daha makbul olur senin için.kavga edenleri mod yapmıyorlar ki bu site için ne kadar emeği geçenler var onlar dururken! madem mod olmak istiyorsun bu isteğini admine özel mesaj yoluyla da iletebilirdin o cevabı kendi verirdi sana.buraya yazdın da bizler mi mod yapacaz seni! isteğini mod'a ilet yaparsa yapar yapmazsa devam edersin :)
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzt Mar 24, 2008 00:35 am

az laf çok iş kardeş....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

BARIŞ_CEM_BARIŞ

Mesajgönderen BARIŞ_CEM_BARIŞ » Pzt Mar 24, 2008 14:05 pm

ya kardeşlerim size dedim benim kimseninde barış sevgisini ölçücek yetkiye sahip değilim kimse değil ama bu sözleri rersmen söletiyosunuz yazılan yani buraya benim alehimde yazılan bir kaç mesasj bunu dememi gerektirdi çünkü cidden bazıları kendini aşmış burda vede tamam ne diyorum bitek paylaşımlada olmuyo insan burda doslukta istiyo ama bazılarından ne dost olur nede barışcı bu bence tmm konu kapansın gereksiz oluyo bence efemanco'yuada katılıyorum az laf çok iş'dir bı yüzden konuya daha mesaj yazmamak daha iyi

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Sal Mar 25, 2008 12:39 pm

Ali Kaan yazdı:
jonturk_emre yazdı:ya kemal + 1 ne acıklarmısın ????????????????????????
istersen kemalin yerine ben cevap vereyim emre.bu şu demek bence:......'ın dediğine aynen katılıyorum...gibi algılıyorum.saygılar :) :)
aynen senin dediyin gibi yani senin dediyine katılıyorum menası veriyo +1

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Sal Mar 25, 2008 12:43 pm

Ali Kaan yazdı:
jonturk_emre yazdı:hadi bişey yazmayıp alıntı yapsa onu anlayacam da ne bu saçmalık +1 falan gecende forumda dolaşırken + 1905 gördüm :geberdim:
onu bilemem doğrusu... :D :D
İsterseniz onu da açıklayım o bu anlama geliyo bende bi kaç defa +1325 yazmışdım çünki o +1905 yazan kardeşımız GS-lı olmalı ki en sevdiyi rakamı yazmış yani bende senin söylediyine katılıyorum anlamında benim se en sevdiyim rakam 1325 bunu üyelik adımdada göre bilirsiniz km_manco1325 ve ben buradakilere de +1325 yani senin dediyine km_manco1325 de katılıyo anlamında yazıyorum