En sevdiğiniz Osmanlı padişahı?

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

En sevdiğiniz Osmanlı padişahı?

Mesajgönderen jonturk_emre » Çrş Şub 13, 2008 12:41 pm

Osmanlı Tarihine ilgi duyan biri olarak görüşlerinizi merak ettim . benim kendi görüşüm ise son padişah Vahdettin'dir. şanssız bir zamanda taht'a çıkmış ve öldükten sonra bile parasızlıktan dolayı cenazesinin yaşadığı şehrin belediyesi tarafından kaldırılmasıdır.Ve ecdadlarımız arasında mezari yurt dışında olan tek padişah olmasıda üzüntü vericidir. Tabi diğer padişahlarda benim için önemli ama Vahdettin ayrı bana göre.

fikirlerinizi yazarken nedenlerinide belirtirseniz memnun olurum :)
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Şub 15, 2008 20:06 pm

sanırım genc osman (: cok ıyı bır padısah degıldı ama cok şekerdi ya :D
en cok sevdıgım konudur :D
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Şub 18, 2008 14:48 pm

TABİİ Kİ DE FATİHLERİN FATİHİ FATİH SULTAN MEHMED!! :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

024N34

Mesajgönderen 024N34 » Pzt Şub 18, 2008 16:26 pm

Yıldırım ;) "Yenileceğinden Korkan Daima Yenilir"

Kullanıcı avatarı
melike_mançomania
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen melike_mançomania » Sal Şub 19, 2008 01:36 am

Fatih Sultan Mehmet..En zeki ve en yeteneklisi. :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
mançofur
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mançofur » Cmt Şub 23, 2008 19:58 pm

2.mehmed yanlız takıldığından dolayı iiii görünür bana :D

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Cmt Şub 23, 2008 21:54 pm

Bence en iyi (bana göre tabiiki :D )Fatih Sultan Mehmet
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
Ramço48
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Ramço48 » Pzt Şub 25, 2008 16:18 pm

Bende 1. Murat dönemini severim. Birde Yavuz Sultan Selim'i unutmamalı :)

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Pzt Mar 03, 2008 21:00 pm

rapin_kizi__ yazdı:sanırım genc osman (: cok ıyı bır padısah degıldı ama cok şekerdi ya :D
..RAPİN KIZI BUYRUN BİRAZ BİLGİ EDİNİN....
GENÇ OSMAN 1604 TE İSTANBULDA DOĞDU..KUVVETLİ BİR TAHSİL VE TERBİYE İLE YETİŞTİ..BÜYÜK DEDESİ FATİH SULTAN MEHMED VE BABASI SULTAN AHMED GİBİ ERKEN İNKİŞAF EDEN ZEKASIYLA KENDİNİ GÖSTERDİ...14 YAŞINDA TAHTA GEÇTİ..18 YAŞINDA YEDİKULE ZİNDANLARINDA BOĞULARAK ŞEHİD EDİLDİ..ÇÜNKÜ ORDU VE DEVLET SİSTEMİNDE İNKİLAPLAR YAPMAK İSTEMESİNİ BİR TAKIM ORDU VE DEVLET İLERİ GELENLERİ İSTEMEDİ...ÇOCUK YAŞTA OLMASINA RAĞMEN BÜYÜK LEHİSTAN SFERİNE KATILARAK BAŞKOMUTANLIK YAPTI..
**GÖZÜPEK ATILGAN VE CESUR OLAN BU PADİŞAH YAŞASA İDİ 2. FATİH OLURDU DİYENLER VARDIR...
*****KARDEŞİ GENÇ OSMANIN DÜŞÜNÜPTE YAPAMADIĞI İNKİLAPLARI YAPAN VE ZORBALARI TEK TEK TEMİZLEYEN MAALESEF 28 YAŞINDA İKEN VEFAT EDEN 4. MURAT (BAĞDAT FATİHİ ) SEVDİĞİM EN İYİ PADİŞAHLARDANDIR..
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Mar 16, 2008 13:20 pm

kadir 2023 yazdı:
rapin_kizi__ yazdı:sanırım genc osman (: cok ıyı bır padısah degıldı ama cok şekerdi ya :D
..RAPİN KIZI BUYRUN BİRAZ BİLGİ EDİNİN....
GENÇ OSMAN 1604 TE İSTANBULDA DOĞDU..KUVVETLİ BİR TAHSİL VE TERBİYE İLE YETİŞTİ..BÜYÜK DEDESİ FATİH SULTAN MEHMED VE BABASI SULTAN AHMED GİBİ ERKEN İNKİŞAF EDEN ZEKASIYLA KENDİNİ GÖSTERDİ...14 YAŞINDA TAHTA GEÇTİ..18 YAŞINDA YEDİKULE ZİNDANLARINDA BOĞULARAK ŞEHİD EDİLDİ..ÇÜNKÜ ORDU VE DEVLET SİSTEMİNDE İNKİLAPLAR YAPMAK İSTEMESİNİ BİR TAKIM ORDU VE DEVLET İLERİ GELENLERİ İSTEMEDİ...ÇOCUK YAŞTA OLMASINA RAĞMEN BÜYÜK LEHİSTAN SFERİNE KATILARAK BAŞKOMUTANLIK YAPTI..
**GÖZÜPEK ATILGAN VE CESUR OLAN BU PADİŞAH YAŞASA İDİ 2. FATİH OLURDU DİYENLER VARDIR...
*****KARDEŞİ GENÇ OSMANIN DÜŞÜNÜPTE YAPAMADIĞI İNKİLAPLARI YAPAN VE ZORBALARI TEK TEK TEMİZLEYEN MAALESEF 28 YAŞINDA İKEN VEFAT EDEN 4. MURAT (BAĞDAT FATİHİ ) SEVDİĞİM EN İYİ PADİŞAHLARDANDIR..

tskler (: tekirr oldugu bu bnm ıcın şehıd bıraz buyuk laf bence cunku sen koskoca bı orduyu kaldırmayı dusunursen ve bunuda abı ben sızı kaldırsammı dıye dusunuorum dıye ılan edersen sonunda senı sag koycaklarını sanmıyorum (:
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM