Azerbeycanın 20%toprağı hala işgalatında

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Azerbeycanın 20%toprağı hala işgalatında

Mesajgönderen km_manco1325 » Prş Oca 31, 2008 13:38 pm

Bildiyiniz üzere ermeniler tarafından işgal edilen 20%Azeri toprakları vardır.ermeniler bu toprakları Azerbeycanın en pis anından istifade ederek almışdır. Bu birterefli savaşda ermeni ordusuna karşılık Karabağın sade insanları olmuşdur.Bu da binlerle sehid demekdirki Azerbeycan bu birterefli savaşdabinlerle şehit verdi 1 milyon soydaşımız qaçqın düşdü, yuvasından oldu. Avrupa birliyinin çıkarmış olduğu 4 karara rağmen ermeniler hala bu toprakları terk etmek istemiyolar . Ama ALLAH yukarıdan bakıyo ve bu yapmış oldukları kahbeliye karşılık ALLAH onları mutlaka cezalandırır İNŞALLAH!
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Oca 31, 2008 16:01 pm

hocalı katliamı dünyanın gözü önünde işlendi binlerce azeri soydaşımız sehit edildi bu işgalin bir an evvel sona ermesi gerekir. :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Prş Oca 31, 2008 19:25 pm

turkerr yazdı:hocalı katliamı dünyanın gözü önünde işlendi binlerce azeri soydaşımız sehit edildi bu işgalin bir an evvel sona ermesi gerekir. :!:
Ne kadar ki biz yani Türkler bir birimize destek olacayız ozaman belki bu katliam son bulur şimdi birleşme zamanı Türk dünyası artık bu soruna bir DUR :!: demeli

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Prş Oca 31, 2008 20:20 pm

km_manco1325 yazdı:
turkerr yazdı:hocalı katliamı dünyanın gözü önünde işlendi binlerce azeri soydaşımız sehit edildi bu işgalin bir an evvel sona ermesi gerekir. :!:
Ne kadar ki biz yani Türkler bir birimize destek olacayız ozaman belki bu katliam son bulur şimdi birleşme zamanı Türk dünyası artık bu soruna bir DUR :!: demeli

evvet :alkis: :alkis: :alkis:
BARIŞ MANÇO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Cmt Şub 02, 2008 19:57 pm

UMUT YASAM CAN yazdı:
km_manco1325 yazdı:

evvet :alkis: :alkis: :alkis:
desteyin için saol abi :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
odtulu23
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen odtulu23 » Pzt Şub 04, 2008 16:15 pm

Benim de bir çok azeri arkadaşım var aynı şeyi söyleyen.Kimse endişelenmesin ALLAH büyüktür!Herkes yaptığının mükafatını da görecek belasını da bulacak!
AZERBAYCAN bizim hem din qardasımız hemde kan qardasımız onları yalnız bırakmayız.Bir savaş çıksa ben eminim ki bizim buradan cok kişi gonullu gider ben de en onlerde tabiiki kanımın son damlasına kadar savaşırım.
ALLAH yardımcınız olsun!!
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Pzt Şub 04, 2008 19:43 pm

odtulu23 yazdı:Benim de bir çok azeri arkadaşım var aynı şeyi söyleyen.Kimse endişelenmesin ALLAH büyüktür!Herkes yaptığının mükafatını da görecek belasını da bulacak!
AZERBAYCAN bizim hem din qardasımız hemde kan qardasımız onları yalnız bırakmayız.Bir savaş çıksa ben eminim ki bizim buradan cok kişi gonullu gider ben de en onlerde tabiiki kanımın son damlasına kadar savaşırım.
ALLAH yardımcınız olsun!!
Saolasın kardeş helal olsun Türk insanına :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzt Şub 04, 2008 20:20 pm

Allah Türkü korusun.Kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın sorunu bizimde sorunumuz.herseyden önce bu insanlık ayıbını gün gelir herkes anlar
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Sal Şub 05, 2008 11:16 am

jonturk_emre yazdı:Allah Türkü korusun.Kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın sorunu bizimde sorunumuz.herseyden önce bu insanlık ayıbını gün gelir herkes anlar
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: