Sagopa Kajmer

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Pzr Eyl 23, 2007 20:12 pm

rapin_kizi__ yazdı:olabılır hazalcım ama cok kotu olanlardamn degıl sagopadan konu acılmıstı oprdan rapperlara dagıldı.sana yolladıgım sarkıda guzel degılmıydı mesela ?
yada bana göre metaldede sese ıhtıyac yok cunku hepsi aynı sekılde bagrıyor

pınarcığım ben zaten rape ya da sagopa'ya birşey demedim ben sadece iğrenç sesi var diyen arkadaşa sese ihtiyaçları yok dedim çünkü yaptıkları şey seslerini belli etmiyor...eet bana yolladığın şarkıda güzeldii..

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Çrş Kas 21, 2007 11:55 am

hzllll yazdı:
rapin_kizi__ yazdı:olabılır hazalcım ama cok kotu olanlardamn degıl sagopadan konu acılmıstı oprdan rapperlara dagıldı.sana yolladıgım sarkıda guzel degılmıydı mesela ?
yada bana göre metaldede sese ıhtıyac yok cunku hepsi aynı sekılde bagrıyor

pınarcığım ben zaten rape ya da sagopa'ya birşey demedim ben sadece iğrenç sesi var diyen arkadaşa sese ihtiyaçları yok dedim çünkü yaptıkları şey seslerini belli etmiyor...eet bana yolladığın şarkıda güzeldii..

(= sanmıyorum ben sesım guzel degıl dıye kayda gırmıyorum
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Çrş Kas 21, 2007 18:04 pm

yani pınar!!!!
pınar allah aşkına yaa arada şuraya birşey yazıp durma konunun üstünden yıl geçiyo bana cevap yazıyosun bence benim görüşüm diyorum dimi bence ihtiyaçları yok sagopana normal bi şarkı söylet bakalım verelim arkasınada müzik aletlerini söylesin bi dönenceyi anlarız bakalım sesi nasılmış...ayrıca güzelde olabilir yanii yaptıkları şey seslerini belli etmiyo anlatabiliyorumdur umarım bu sefer...benim için sogopanın cezanın fuatının vs vs vs nin hiç bi farkı yaptıkları şey ahım şahım bi müzik sesi gerektirmiyor yanii onuşarak mesaj vermeye çalışıyorlar ayrıca anlamadığım bi noktada ben orda iğrenç sesi var diyene ahım şahım sese ihtiyacı yok zaten diyorum siz ne diyosunuz yaa sagopanızın sesii çok süper olsun ne diyim daha yanii :D

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Kas 27, 2007 23:23 pm

ee kızım bız öss gencıyız oyle paso msneymıs cok efendım netmıs vaktımız olmuyorkı(!) :D efet abı ses lazım mesela senden olmaz :D kmse dnlemez yanı

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Çrş Kas 28, 2007 17:42 pm

hakaret mi ediyorsun şaka mı yapıyorsun anlamadım ama...
evet doğru söylüyorsun onların yaptığı işte sese gerek var diyorsan bende ses yok evet rap yapamamda ihtiyaçta duymam zaten birşeyleri öyle anlatmaya(!)

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Kas 29, 2007 17:49 pm

hazalcım cnm anlatmaya calstıgım sey suydu; herkes rap yapabılır ben bıle ama benı dınleyen hıc kımse olmaz kendım dısında (: bende dıyorumkı bu aslında bıraz emek ugras ısteyen ses kalıtesı arayan bı muzık bence
aam senı kırdıysam ozur dılerım seni asla ıncıtmek ıstemıcegımı bılıosun ztn

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzr Mar 23, 2008 20:13 pm

yeni albümü k.i.t.s (kötü insanları tanıma senesi) çok güzel olmuş tavsiye ederim
Emre başkaya