Sinema

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni
Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe

Sinema

Mesajgönderen mitran » Pzt Tem 18, 2005 18:58 pm

Burada izlediğimiz filmleri ve vizyon filmlerini tartışalım.

Ben mumya evine gittim. dehşet bir filmdi. kafayı yemek isteyen gitsin derim :amanin:

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzt Tem 18, 2005 19:53 pm

Valla ben en son Resident Evil serisini ve Gora' yı izledim muhteşemlerdi, ama yinede bi kaç film saymak gerekirse, Hazine Avcılar ve Hababam sınıfı Askerde mutlaka izlenesi filmler...

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Sal Tem 19, 2005 00:13 am

En son Hipnoz diye salak bir filme gittim.Ring tarzında zannedip büyük umutlarla girdiğim film İspanyol yapımı olunca bayağı bir rahatsızlık verdi.Filmin ilerleyen dakikalarında klasik ağır tempolu bir film olduğunu anlayınca rahatsızlığım iyiden iyiye arttı :) Paranızı çöpe atmak istemiyorsanız bu filmden uzuk durun.

Mitran,Mumya Evi nasıl?Sinemaya gitmeye değer mi?Hilton nasıl,sırf onun için bile gitmeyi düşünüyorum ;)

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen mitran » Sal Tem 19, 2005 01:21 am

abi tabi zevkler farklıdır ama bence fazlasıyla değer. iğrenç ve aynı zamanda şok edici sahneler var :D :amanin:. gerilmek isteyenlere birebirdir. paris hiltonsa herzamanki gibi :hayallah: :alkis:

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Sal Tem 19, 2005 10:40 am

Hilton' un olduğu hilme gidilir mi ya... Tabi ki iğrenç ötesi olacaktır...

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Sal Tem 19, 2005 22:25 pm

harlemci yazdı:Hilton' un olduğu hilme gidilir mi ya... Tabi ki iğrenç ötesi olacaktır...

Abi öyle deme ya.Hatun bir içim su.Hatırlarsan bir ara biriyle kasedi çıkmıştı da dünyaya rezil olmuştu :) Bu arada sinemayla ilgili bir arkadaşımın başından geçenden bir olayı anlatmak istiyorum sizlere.Bundan 6-7 sene evvel 6.His diye sinema tarihinde derin bir iz bırakan bir film gösterime girmişti.İzleyenler bilir,o müthişötesi süpriz sonuyla sinema tarihinde bir ilke imza atmıştı.Arkadaşta bir arkadaşla birlikte bu filme gidiyorlar.Film başladı başlayacak,yer gösteren çocuk bunlardan bahşiş istiyor.Tabii bizimkiler bahşiş vermiyorlar haliyle :) Sen misin bahşişi vermeyen,yer gösteren çocuk "aslında Bruce Wills ölü" deyip bombayı patlatıyor :D E tabii ondan sonra filmi kuru kuru izlemek kalıyor bizim çocuklara.O gün o görevli çocuğa ne küfür etmişler ama.

Kullanıcı avatarı
mitran
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen mitran » Sal Tem 19, 2005 23:39 pm

kafayı gömerdim o görevliye valla ne pislikler var ya

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Sal Eki 18, 2005 18:26 pm

EE BARIŞ MANÇO'NUN FİLMİNİ DE ATLAMAK OLMAZ.FİLMLERİ NASIL BULDUNUZ???BENCE TEK KELİMEYLE 10 PUAN 10 PUAN 10 PUAN... :)
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Cum Eki 21, 2005 01:14 am

Resim

Mutlaka izleyin, mükemmel bir film! :alkis: