Barış Manço diriliyordu..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Barış Manço diriliyordu..
Merhaba;
Bir Barışsever olarak bu siteye önceden üye olmuştum varlığından da haberdardım.Gördüğüm rüyayı paylaşmak istedim.Barış Manço rüyamda diriliyordu.Bir arkadaşım bana Barış Manço'nun dirildiğini söylüyor ama ben inanmıyordum.Sonra bir hastanenin muayene odası gibi bir yerine götürüyordu beni.Bir süre bekledikten sonra paravanın arkasından 20-25 yaşlarında, biraz yorgun görünümlü ama bildiğimiz Barış Mançoyla alakası olmayan sadece biraz sakalı olan biri çıkıyordu arkadaşım da işte Barış Manço diyordu sonra da rüyam bitiyordu.Ben pek bi anlam veremedim belki siz yükleyebilirsiniz
Bir Barışsever olarak bu siteye önceden üye olmuştum varlığından da haberdardım.Gördüğüm rüyayı paylaşmak istedim.Barış Manço rüyamda diriliyordu.Bir arkadaşım bana Barış Manço'nun dirildiğini söylüyor ama ben inanmıyordum.Sonra bir hastanenin muayene odası gibi bir yerine götürüyordu beni.Bir süre bekledikten sonra paravanın arkasından 20-25 yaşlarında, biraz yorgun görünümlü ama bildiğimiz Barış Mançoyla alakası olmayan sadece biraz sakalı olan biri çıkıyordu arkadaşım da işte Barış Manço diyordu sonra da rüyam bitiyordu.Ben pek bi anlam veremedim belki siz yükleyebilirsiniz
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
McFly
-
McFly
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
UMUT YASAM CAN yazdı:tamer sahının kıtabında ne anlattıgını merak ettım kardes.rıca edıyorum bana bılgı vermek amaclı o kıtaptan paragraflar sunarmısın
Tümünü okumanı tavsiye ederim zten birbiriyle bağlantılı gittiği için ara ara paragraf vermem pek açıklayıcı olmaz.. Güzel bir kitap..
Tamer Şahin - Hala Yazıp Çizecek Bir Kaç Satırım Kaldı.
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
ogulcan
-
ogulcan
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Re: Bar�� Man�o diriliyordu..
bana gore bunun menasi yeni bi sanatci doguyor ve unu simdiden BARIS MANCO destekliyor senden ricam ruyandaki adami televizyonda gorsen bizlere yaz ki biz de onun kim oldugunu bilelim tamammi kardesim saolasin_T@YFo_ yazdı:Merhaba;
Bir Bar��sever olarak bu siteye �nceden �ye olmu�tum varl���ndan da haberdard�m.G�rd���m r�yay� payla�mak istedim.Bar�� Man�o r�yamda diriliyordu.Bir arkada��m bana Bar�� Man�o'nun dirildi�ini s�yl�yor ama ben inanm�yordum.Sonra bir hastanenin muayene odas� gibi bir yerine g�t�r�yordu beni.Bir s�re bekledikten sonra paravan�n arkas�ndan 20-25 ya�lar�nda, biraz yorgun g�r�n�ml� ama bildi�imiz Bar�� Man�oyla alakas� olmayan sadece biraz sakal� olan biri ��k�yordu arkada��m da i�te Bar�� Man�o diyordu sonra da r�yam bitiyordu.Ben pek bi anlam veremedim belki siz y�kleyebilirsiniz
arkladaşlar barış abinin öldüğüne inanmıyorum manevi yönden değil gerçekten maddi olarak inanmıyorum elvis peresliyi hatırlayanınız omuştur adam ameriakada bir yerde yaşıyor çıktı aynı durum barı manço içinde geçerli olabilir inzivaya çekilmiş olabilir veee... benim açıklayamadığım bazı konular var onlarda olabilir... barış mançonun öldüğü hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor....
BARIŞ MANÇO HER ZAMAN KALBİMİZDE.....
- AHMET SEZGİN ÖZKAN
- Gelişen Üye

keske öyle olsay dı
sevgili tayfo keske rüyan daki gibi barıs abimiz hayatta olsaydı ve ogüzel sesin den daha yüzlerce sarkı dinleseydik insallah diger arkadasların dedi gibi barıs manco gibi sanatcılar gelse ama barıs abinin de dedigi gibi 40yılda zor gelir barıs gibisi ama onun gibi gelmez bence bu benim görüsüm siz nedersiniz bilemem
SENİ UNUTMAYACAGIZ BARIS ABİ