Bayagı bi ürkütücü bi video
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Bayagı bi ürkütücü bi video
Gece youtube'da videoları karıştırırken CİN'ler hakkına bayagı ürkütücü bi video ile karşılaştım.
http://www.youtube.com/watch?v=73LOtOeJQm8
Kur'anda zaten cinlerin var oldugu biliniyor ve şu ayet-i kerimeler yazıyor...
*Ben, cinleri ve insanları yalnızca Bana ibadet etsinler diye yarattım. (Zariyat Suresi, 56)
*Kuran'da Cin Suresi
De ki: "Bana gerçekten şu vahyolundu: Cinlerden bir grup dinleyip de şöyle demişler: -Doğrusu biz, (büyük) hayranlık uyandıran bir Kuran dinledik" "O (Kuran), 'gerçeğe ve doğruya' yöneltip-iletiyor. Bu yüzden ona iman ettik. Bundan böyle Rabbimize hiç kimseyi ortak koşmayacağız." Elbette, Rabbimizin şanı yücedir. O, ne bir eşedinmiştir, ne de bir çocuk." "Doğrusu şu: Bizim beyinsizlerimiz, Allah'a karşı 'bir sürü saçma şeyler' söylemişler." "Oysa biz, insanların ve cinlerin Allah'a karşı asla yalan söylemeyeceklerini sanmıştık." "Bir de şu gerçek var: İnsanlardan bazı adamlar, cinlerden bazı adamlara sığınırlardı.
http://www.youtube.com/watch?v=73LOtOeJQm8
Kur'anda zaten cinlerin var oldugu biliniyor ve şu ayet-i kerimeler yazıyor...
*Ben, cinleri ve insanları yalnızca Bana ibadet etsinler diye yarattım. (Zariyat Suresi, 56)
*Kuran'da Cin Suresi
De ki: "Bana gerçekten şu vahyolundu: Cinlerden bir grup dinleyip de şöyle demişler: -Doğrusu biz, (büyük) hayranlık uyandıran bir Kuran dinledik" "O (Kuran), 'gerçeğe ve doğruya' yöneltip-iletiyor. Bu yüzden ona iman ettik. Bundan böyle Rabbimize hiç kimseyi ortak koşmayacağız." Elbette, Rabbimizin şanı yücedir. O, ne bir eşedinmiştir, ne de bir çocuk." "Doğrusu şu: Bizim beyinsizlerimiz, Allah'a karşı 'bir sürü saçma şeyler' söylemişler." "Oysa biz, insanların ve cinlerin Allah'a karşı asla yalan söylemeyeceklerini sanmıştık." "Bir de şu gerçek var: İnsanlardan bazı adamlar, cinlerden bazı adamlara sığınırlardı.
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
ogulcan
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
ogulcan
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

-
McFly
ogulcan yazdı:UMUT YASAM CAN yazdı:güzeldı sagolasın
bırazda korktum dıyebılırım
neresi güzeldi ya umut bırak bu boş işleri allah aşkına
bana bak kardes bu zamana kadar sesımı cıkarmadım ama sabrını zorlama ınsanların o omer denılen adam gıttı(pardon adam dedım)sen mı geldın sırketmısınız sız kardesım bak ben burdakılere benzemem sert gırerım
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

jonturk_emre yazdı:ogulcan yazdı:UMUT YASAM CAN yazdı:güzeldı sagolasın
begenmıosan bakma yorum yazma tepkını oyle ver kırıcı olmakla bı yere varamazsın bı kac gundur sen costun aldın basını gıdıosun frene bas
evet len oğulcan noluyoz abi bu sıralar asabisin
yapma kırma kimseleri gel konuşak bakem derdin nedir
kendine iyi bak dostum görüşmek üzere
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
-
ogulcan
jonturk_emre yazdı:ogulcan yazdı:UMUT YASAM CAN yazdı:güzeldı sagolasın
begenmıosan bakma yorum yazma tepkını oyle ver kırıcı olmakla bı yere varamazsın bı kac gundur sen costun aldın basını gıdıosun frene bas
haklısın...Manço dışı paylaşımlara bişi yazmıycam bundan sora
Mcfly arkadaş da kayıt tarihine bakıp biraz gelişmesini öneriyorum
Gurbetçi konusuruz...
-
McFly
ogulcan yazdı:jonturk_emre yazdı:ogulcan yazdı:UMUT YASAM CAN yazdı:güzeldı sagolasın
haklısın...Manço dışı paylaşımlara bişi yazmıycam bundan sora
Mcfly arkadaş da kayıt tarihine bakıp biraz gelişmesini öneriyorum
Gurbetçi konusuruz...
hala ya bu benım ıkıncı kayıtım neden dıye sor bır ya da emreye sor neden dıye??? zamanında 2 3 muhalefet yuzunden onlar kendını bılıyor onlar yuzunden ayrıldım bunu en cok ben bılırım bu sıtede neyse ya bır daha yazmayacagım zaten ıstedıgınızı yapın kkırın dokun mahvedın sıteyı elınıze fırsat gecmısken kacırın ınsanları
-
McFly
-
ogulcan
-
McFly
ogulcan yazdı:tamam anlıyorum...Herkes kendine göre haklı kardeş ömerin uslubu da hatalı olabilir ama bu siteler bu videolar hep onun alınteriyle yapıldı onun hakkını da verin...
pekı ben sana bır soru sorayım barıs abı sarkılarıyla ıyı olsaydı ama cok sert ıtıcı boyle kımseyle anlasamayan aynı kırac gıbı yanı bırı olsaydı halkın tamamına ulasabılırmıydı ve hala cok cok sevılırmıydı? yanıt hayır baska soze gerekyok yapılan ıyılıgın en guzelı nedır bılıyormusun?o ıyılıgı ınsanların basına kakmamaktır omer bunu cok yaptı ama yıne de bak dıyorum yaptıgı paylasımlar kımsenın yapamayacagı bır alın terı herseyı dogru soylemekte yarar var
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
bnm arkamdanda baslamıssın ogulcan atmaya yavas yavas
bn senın bıldıklerınden degılım
bnı sakın costurma
her dedıgıme laf deme
senın yuzunden bu sıten ayrılmak zorunda kalırsam bu hıcde ıyı olmaz deyım bn sana
msnlerde bnm taraf tuttugumu ıddıa edıyorsun degısmıs dıosun
sen bnı nerden tanıosunda buna karar verıosun
anlamadım gıttı
bnm ugrasma SAKIN
BN KIMSEYE BNZEMEM
bn senın bıldıklerınden degılım
bnı sakın costurma
her dedıgıme laf deme
senın yuzunden bu sıten ayrılmak zorunda kalırsam bu hıcde ıyı olmaz deyım bn sana
msnlerde bnm taraf tuttugumu ıddıa edıyorsun degısmıs dıosun
sen bnı nerden tanıosunda buna karar verıosun
anlamadım gıttı
bnm ugrasma SAKIN
BN KIMSEYE BNZEMEM
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
cok guzelmis eline saglik iyi yazmissinUMUT YASAM CAN yazdı:bnm arkamdanda baslam�ss�n ogulcan atmaya yavas yavas
bn sen�n b�ld�kler�nden deg�l�m
bn� sak�n costurma
her ded�g�me laf deme
sen�n yuzunden bu s�ten ayr�lmak zorunda kal�rsam bu h�cde �y� olmaz dey�m bn sana
msnlerde bnm taraf tuttugumu �dd�a ed�yorsun deg�sm�s d�osun
sen bn� nerden tan�osunda buna karar ver�osun
anlamad�m g�tt�
bnm ugrasma SAKIN
BN KIMSEYE BNZEMEM
-
McFly