Bunu biliyormuydunuz?

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

McFly

Bunu biliyormuydunuz?

Mesajgönderen McFly » Sal Ağu 28, 2007 13:48 pm

''Barış Mançonun o güzelim bembeyaz mercedesı kütahyada bır konser cıkışı solcular tarafından ateşe verılmıstır.Zira gıkı bıle cıkmamıstır.Kımseye kufur etmedıgı ıcın olayı uzatmaya gerek bıle duymamıstır.Bu yuzden bazı rahatsızlar tarafından kıyasıya elestırılmıstır. Erkın bır parcasında ''It degılız kı daga kuselım, okuz degılızkı bagı sokelım.Gayen kardeslıkse gel tut elımı,dost acı soyler darılma emı'' dıye barısı elestırırken Barıs da ''Gel sen de katıl bızlere dolas bahcemızde gonlunce. Uzat korkma elını; Bak beş parmagım var benım de'' dıye dusuncelerını dıle getırırken yıne kendı adına layık olarak barışı dıle getırmıstır''

Not:Alıntıdır

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Sal Ağu 28, 2007 13:49 pm

hmm ilk defa duyuyorum.çok teşekkurler paylasımın ıcın :alkis:
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Ağu 28, 2007 13:51 pm

teşekkürler kardeş bilgi için çok şükür ülkemizin o barbar yılları geride kaldı...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Sal Ağu 28, 2007 13:57 pm

işte gerçek bir İNSAN.......
Resim

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Sal Ağu 28, 2007 17:23 pm

nrd yazdı:işte gerçek bir İNSAN.......
kesinlikle :alkis: :alkis: :alkis:

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Sal Ağu 28, 2007 17:56 pm

insalik esiitir BARIS :)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Cum Ağu 31, 2007 12:03 pm

bunu bilmiyordu cok sagol ki soyledin tesekkur ederim :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Ağu 31, 2007 12:22 pm

bilginin kaynağı tam olarak nedir acaba :?:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

McFly

Mesajgönderen McFly » Cum Ağu 31, 2007 12:55 pm

turkerr yazdı:bilginin kaynağı tam olarak nedir acaba :?:

bır dergıden alıntı hatta elımde kımsede olmayan resımler var:D

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Ağu 31, 2007 13:04 pm

McFly yazdı:

aga resımlerı paylassana ya ne beklıosun
Emre başkaya

McFly

Mesajgönderen McFly » Cum Ağu 31, 2007 14:49 pm

jonturk_emre yazdı:
McFly yazdı:

aga resımlerı paylassana ya ne beklıosun

scan olsa taratcamda yok:P

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Ağu 31, 2007 22:18 pm

ELİNDE MUTLAKA BİR KAYNAK VARDIR ONDAN ŞÜPHEM YOK AMA ERKİNİN SARKISINI BARIŞI ELEŞTİRMEK İÇİN YAZDIĞI İNANDIRICI GELMEDİ :?:

McFly

Mesajgönderen McFly » Cum Ağu 31, 2007 23:06 pm

[quote="turkerr"]ELİNDE MUTLAKA BİR KAYNAK VARDIR ONDAN ŞÜPHEM YOK AMA ERKİNİN SARKISINI BARIŞI ELEŞTİRMEK İÇİN YAZDIĞI İNANDIRICI GELMEDİ :?:[/quote

arkadasım bosuna polemık yaratıyorsun senı ınandırmak zorunda degılım hem neden olmayan bır seyı olmus gıbı gostereyım kı ben sadece okudugumu yazdım ınanmak veya ınanmamak SIZIN kararınızdır

saygılar

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Ağu 31, 2007 23:14 pm

ne polemik yaratacam inanmadım diyorum o kadar nerede yazarsa yazsın hey dergiside yalan yanlış birçok haber yazdı :!:

McFly

Mesajgönderen McFly » Cmt Eyl 01, 2007 14:14 pm

turkerr yazdı:ne polemik yaratacam inanmadım diyorum o kadar nerede yazarsa yazsın hey dergiside yalan yanlış birçok haber yazdı :!:

bende sana dıyorum ı ınanmazsan ınanma Erkın korayı koruyorsun Erkın hıc bır zaman barısı sevmemıstır yalan mı?

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cmt Eyl 01, 2007 16:46 pm

McFly yazdı:
turkerr yazdı:ne polemik yaratacam inanmadım diyorum o kadar nerede yazarsa yazsın hey dergiside yalan yanlış birçok haber yazdı :!:

bende sana dıyorum ı ınanmazsan ınanma Erkın korayı koruyorsun Erkın hıc bır zaman barısı sevmemıstır yalan mı?
benim için barış her zaman heryerde 1 numaradır ben fanatik barış hayranıyım erkini korumuyorum ama erkinde barışta birbirine sarkıyla atısacak kişiler değildi bu tip haberler her devirde cıkar su anda nasıl magazin programları ve dergileri varsa o zamanda öyleydi şaçma sapan yalan haberler vardı ayrıca bu şarkının nihat örerele ait olduğunu biliyodum ben yinde araştırmak lazım

McFly

Mesajgönderen McFly » Cmt Eyl 01, 2007 17:16 pm

turkerr yazdı:
McFly yazdı:

benim için barış her zaman heryerde 1 numaradır ben fanatik barış hayranıyım erkini korumuyorum ama erkinde barışta birbirine sarkıyla atısacak kişiler değildi bu tip haberler her devirde cıkar su anda nasıl magazin programları ve dergileri varsa o zamanda öyleydi şaçma sapan yalan haberler vardı ayrıca bu şarkının nihat örerele ait olduğunu biliyodum ben yinde araştırmak lazım

ya kardesım cokmu onemlı tamam ya dememıstır dogrudur ben yalan soyluyorum dergıde yalan soyluyor konuyu kapat uzatmanın manası yok cunku

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cmt Eyl 01, 2007 17:21 pm

McFly yazdı:
turkerr yazdı:
McFly yazdı:

ya kardesım cokmu onemlı tamam ya dememıstır dogrudur ben yalan soyluyorum dergıde yalan soyluyor konuyu kapat uzatmanın manası yok cunku
hayret birşey ya laf anlamazmısın sen benmi uzatıyorum konu acıyorsunuz muhalefet olunca öyledir söyledir varsa kanıtın yaytınlarsın o kadar bens ana yalancı demedim hiçbir zaman alıntıdr diyorsan söyle nerden aldığını :!:

McFly

Mesajgönderen McFly » Cmt Eyl 01, 2007 17:23 pm

turkerr yazdı:
McFly yazdı:
turkerr yazdı:
McFly yazdı:

hayret birşey ya laf anlamazmısın sen benmi uzatıyorum konu acıyorsunuz muhalefet olunca öyledir söyledir varsa kanıtın yaytınlarsın o kadar bens ana yalancı demedim hiçbir zaman alıntıdr diyorsan söyle nerden aldığını :!:

Dergi Klavuz dergısı Orhan bayraktar yazar ama eger haksız sen cıkarsan bu forumun en dusuk sevıyede ınsanısın kabul mu?

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cmt Eyl 01, 2007 17:29 pm

git işine çocukmu avutacam burada en düşük seviyeymişde benim abim seni döver muhabbeti yapma bana bana barışı öğretemez kimse biraz büyüyünde öyle üye olun en başta yapman gerekeni en sonunda yapıyorsun cokmu zordu yazmak dergi adını sanki devlet sırrı söyledin ne oldu şimdi hayret bişey ya.. bu arada dost acı söyler söz müzik erkin-ahmet kılıç

McFly

Mesajgönderen McFly » Cmt Eyl 01, 2007 17:31 pm

turkerr yazdı:git işine çocukmu avutacam burada en düşük seviyeymişde benim abim seni döver muhabbeti yapma bana bana barışı öğretemez kimse biraz büyüyünde öyle üye olun en başta yapman gerekeni en sonunda yapıyorsun cokmu zordu yazmak dergi adını sanki devlet sırrı söyledin ne oldu şimdi hayret bişey ya.. bu arada dost acı söyler söz müzik erkin-ahmet kılıç

ah be kardesım benı tanısan bole demezdın ya neyse basından soyleseydın ya sende ıcındekılerı bu adam yalan soyluyor dıye yazmayın fılan dıye muhalefet olacagım bu ınsana basından dıye sız bu anlayısla devam edın sıteden soguytuyorsunuz gun gectıkce ınsanları neyse ben bunları soyledım ya hemen sımdı sen bır kere daha yanlıs anlarsın en ıyısı yazmamak buyuk kardesım

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cmt Eyl 01, 2007 17:34 pm

kimseyi soğutmak istemem en baştan yazılan mesajlara birbak sende biraz fazla gerdin ortamı fazla uzadı gereksiz yere bu konu neyse unutalım gitsin..

McFly

Mesajgönderen McFly » Cmt Eyl 01, 2007 17:35 pm

turkerr yazdı:kimseyi soğutmak istemem en baştan yazılan mesajlara birbak sende biraz fazla gerdin ortamı fazla uzadı gereksiz yere bu konu neyse unutalım gitsin..

merak etme uzamaz zaten bundan sonra

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Eyl 01, 2007 17:42 pm

McFly yazdı:
turkerr yazdı:kimseyi soğutmak istemem en baştan yazılan mesajlara birbak sende biraz fazla gerdin ortamı fazla uzadı gereksiz yere bu konu neyse unutalım gitsin..

merak etme uzamaz zaten bundan sonra

.....
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Selim-B.A
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Selim-B.A » Pzr Eyl 02, 2007 00:12 am

Çok saol McFly, :alkis:

bu bilgileri buruya koydugun icin
Yine bir seyler daha ogrendik. :)