Happy is the man who can say "I am a Turk!"
http://www.bestfootballer.com/vote.php?foot=suekuer
Moderatörler: barışhayranı, Mod

jonturk_emre yazdı:BU KİŞİYE MESAJ YAZMAYIN DAHA ÖNCE ETTİĞİ KÜFÜRLERLE KENDINI SİTEDEN ATTIRDI.BU OZGUR1905 ADLI ESKI UYE.DÜZENİ BOZMAYA GELDI.DİKKAT EDİN
Desper@do yazdı:jonturk_emre yazdı:BU KİŞİYE MESAJ YAZMAYIN DAHA ÖNCE ETTİĞİ KÜFÜRLERLE KENDINI SİTEDEN ATTIRDI.BU OZGUR1905 ADLI ESKI UYE.DÜZENİ BOZMAYA GELDI.DİKKAT EDİN
senin olduğun yerde düzen mi olur zaten conconhadi yine tribünlere oynamaya devam et kankalarına adminlere falan yalaklan attır beni siteden yoksa sana bir gün attıracaklar
milleti uyarmayı bırak sen yolda yürürken falan kendine dikkat et. fotoğrafın en az 100 kişinin eline geçmiştir. sokaklarda fazla dolaşma dikkat çekme yoksa seni bozacaklar yakında
uA her yerde
jonturk_emre yazdı:tehdıt edıyorsun bide.gerekenı modlar yapacaktır.rahat ol

Desper@do yazdı:jonturk_emre yazdı:tehdıt edıyorsun bide.gerekenı modlar yapacaktır.rahat ol
biz rahatız zaten abisii. sen sokakta yürürken rahat mısın pekisana bi abi tavsiyesi, sakın ali sami yen'in oralarda dolaşma
siz her gün oy vermeye devam edin de kimi banlarlarsa banlasınlar umrumda değil. yeter ki oy verin
forumlarda "hepimiz türk'üz bi ermeni geberdi herkes yürüdü" falan diye bağırmakla olmuyo bu işler. türk'sen türklük'ünü bu şekilde belli et. haydi haydi haydii allah aşkınaa Moderatör Tarafından Düzeltilmiştir. macarlar dönsün şaşkına!
rapin_kizi__ yazdı:TÜRKLÜK CIKIP FORUMDA BAGIRMAKLA DEGIL ŞIRNAKTA GIDIP SAVAŞMAKLA OLUR CANIM BURDAN DEDEMDE SOYLER DOLASMA DIYE
HADI EMRE KALK GIDELIM BAKALIM ALI SAMIYENIN ORAYA NOLCAKSA OLSUN YA SANKİ DOVCEN TÜRKSÜN YA HANİ TÜRKLÜK ADAM TEHTID ETMEKLEMI OLUYOR. BURASI BARIS ABININ FORMU BURDA KIMSEYI TEHTID EDEMEZSIN LAFLARINA DIKKAT ET

efemanco yazdı:arkadaşlar bu tartışma ve kavgalar bizlere hiç yakışmıyo lütfen artık bu konuyu kapatalım bizler barış abinin adam olacak çocuklarıyız bizlere böyle şeyler yakışmaz...

anlıyorum seni kardeşim...jonturk_emre yazdı:efemanco yazdı:arkadaşlar bu tartışma ve kavgalar bizlere hiç yakışmıyo lütfen artık bu konuyu kapatalım bizler barış abinin adam olacak çocuklarıyız bizlere böyle şeyler yakışmaz...
hakliyi haksizi ayirt ettin mi sen abi

jonturk_emre yazdı:efemanco yazdı:arkadaşlar bu tartışma ve kavgalar bizlere hiç yakışmıyo lütfen artık bu konuyu kapatalım bizler barış abinin adam olacak çocuklarıyız bizlere böyle şeyler yakışmaz...
hakliyi haksizi ayirt ettin mi sen abi

jonturk_emre yazdı:bana ettigi hakaretler ve tehditleri ve pinara yaptigi terbiyesizliklerin hesabini verecek modlar gerekeni yapar zaten
Duzenimizi bozmak icin giriyorlar izin vermeyelim bunlara zaten kovuldu daha once istenilmiosun arkadasim daha ne giriosun foruma
rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:bana ettigi hakaretler ve tehditleri ve pinara yaptigi terbiyesizliklerin hesabini verecek modlar gerekeni yapar zaten
Duzenimizi bozmak icin giriyorlar izin vermeyelim bunlara zaten kovuldu daha once istenilmiosun arkadasim daha ne giriosun foruma
merak etme ben onu kendı kazdıgı kuyuya ıtıcem

McFly yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:bana ettigi hakaretler ve tehditleri ve pinara yaptigi terbiyesizliklerin hesabini verecek modlar gerekeni yapar zaten
merak etme ben onu kendı kazdıgı kuyuya ıtıcem
ısın ıcınde sen varsan korkulur