ilk dans...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
ilk dans...
Çiftler artık düğünlerinde romantik danslar yerine farklı performanslar sergiliyor. Bunun son örneği izlenme rekoru kırdı
2000’li yıllarda günlük yaşamdaki değişiklikler gelin-damatları da etkiledi. Çiftler artık düğünlerinde dans edecekleri ilk parçayı en romantik şarkılar içinden seçmiyor. Bunun yerine aylarca çalışarak misafirlerine unutulmaz performanslar sergilemeyi tercih ediyor. İngiltere’de düğünleri için ‘Dirty Dancing’ (İlk Dans, İlk Aşk) filminin müziğini seçerek final dansını sergileyen Julia Boggio ile James Derbyshire çiftinin dans klibi son günlerde YouTube’da en çok izlenen video oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm9GTAQ0
2000’li yıllarda günlük yaşamdaki değişiklikler gelin-damatları da etkiledi. Çiftler artık düğünlerinde dans edecekleri ilk parçayı en romantik şarkılar içinden seçmiyor. Bunun yerine aylarca çalışarak misafirlerine unutulmaz performanslar sergilemeyi tercih ediyor. İngiltere’de düğünleri için ‘Dirty Dancing’ (İlk Dans, İlk Aşk) filminin müziğini seçerek final dansını sergileyen Julia Boggio ile James Derbyshire çiftinin dans klibi son günlerde YouTube’da en çok izlenen video oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm9GTAQ0
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Nedense milletin önünde dans etmeyi ettirmeyi izlemeyi sevmem. Çünkü insan dans ederken kendini kontrol edemez ve kendinden geçme olasılığı var. O yüzden pek sıcak bakmıyorum. 
Sürekli güncellenen klasör Arşivim şimdilik 20 GB http://rapidshare.com/users/R7QQGV
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
hiç sevmem böyle olayları
ay aman oyle dıyenlerı gorduk ya ne var kalkp ıkı donsen halay ceksen tahsının dugunde halay bası ben olcam mesela
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
ay aman oyle dıyenlerı gorduk ya ne var kalkp ıkı donsen halay ceksen tahsının dugunde halay bası ben olcam meselahobaa
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
ay aman oyle dıyenlerı gorduk ya ne var kalkp ıkı donsen halay ceksen tahsının dugunde halay bası ben olcam meselahobaa
ya abı kendı dugunnn cagırdıklarında senın canların ya oyna nolcak sahsen ben kendı dugunm olursa senıde cagrcam şöyle karsılıklı göbek atarız (= oh oh sora mustafa bıze gtr calar barış şarkı soyler (= sankı devlet sorunu ya kım bakcakmıs sana baksınlar senın dugununde banamı bakcaklar sana bakcaklar tabe
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
haklısın bi yandan beaarapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
ya abı kendı dugunnn cagırdıklarında senın canların ya oyna nolcak sahsen ben kendı dugunm olursa senıde cagrcam şöyle karsılıklı göbek atarız (= oh oh sora mustafa bıze gtr calar barış şarkı soyler (= sankı devlet sorunu ya kım bakcakmıs sana baksınlar senın dugununde banamı bakcaklar sana bakcaklar tabe
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:haklısın bi yandan beaarapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
ya abı kendı dugunnn cagırdıklarında senın canların ya oyna nolcak sahsen ben kendı dugunm olursa senıde cagrcam şöyle karsılıklı göbek atarız (= oh oh sora mustafa bıze gtr calar barış şarkı soyler (= sankı devlet sorunu ya kım bakcakmıs sana baksınlar senın dugununde banamı bakcaklar sana bakcaklar tabe![]()
hadı canım bugun zekılıgın ustune (=
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:haklısın bi yandan beaarapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
ya abı kendı dugunnn cagırdıklarında senın canların ya oyna nolcak sahsen ben kendı dugunm olursa senıde cagrcam şöyle karsılıklı göbek atarız (= oh oh sora mustafa bıze gtr calar barış şarkı soyler (= sankı devlet sorunu ya kım bakcakmıs sana baksınlar senın dugununde banamı bakcaklar sana bakcaklar tabe![]()
hadı canım bugun zekılıgın ustune (=
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:haklısın bi yandan beaarapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
hadı canım bugun zekılıgın ustune (=![]()
sen dugunde oynarken cekıp mıxte yayımlarız (= hahah
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:haklısın bi yandan beaarapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
sen dugunde oynarken cekıp mıxte yayımlarız (= hahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tabı ya baska
Emre başkaya
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
jonturk_emre yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:haklısın bi yandan beaarapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tabı ya baska
sen ıste ben sefaköye kablolu yayın yapimmm
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:rapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:haklısın bi yandan beaarapin_kizi__ yazdı:jonturk_emre yazdı:ya o kadar millet bakacak nasıl oynarım ya kolay mı bütün gözler üstünderapin_kizi__ yazdı:turkerr yazdı:oynama emre ben oynamayı düşünmüyorum hiçbir güç beni oynatamazjonturk_emre yazdı:BEN KARA KARA DÜŞÜNÜORUM EVLENİNCE NASIL OYANAYACAM DİE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tabı ya baska
sen ıste ben sefaköye kablolu yayın yapimmm
alıntı yapmadan konuşamazmısınız
şu görüntüye bakın
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- hatice zuhal pala