2023 YENİDEN

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

2023 YENİDEN

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Cmt Oca 10, 2004 16:15 pm

MERHABA BARIŞSEVERLER EMRE PLAK BARIŞ MANCO NUN LONG PLAY KAYITLARINDAN OLUSAN 2023 ADLI KASET VE CD Yİ PİYASAYA SÜRMÜSTÜR DAHA DETAYLI BİLGİ EDİNMEK İÇİN www.emreplak.com.tr
ADRESİNE GİREBİLİRSİNİZ :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cmt Şub 14, 2004 21:22 pm

sesler berbat..
En son onxGS tarafından Çrş Haz 23, 2004 22:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Galatasaray,İstanbul

TheGuardian
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen TheGuardian » Sal Mar 02, 2004 16:54 pm

Emre Plak'a yaziklar olsun. Tek diyecegim budur. Bari$ Manco'nun orjinal eserindeki $arki siralari bozulmu$, ses kalitesi plaktan daha kotu ve kartoneti bile ciliz bir album olmu$..

Bari$ Manco oldukten sonra onun anisina boyle bir albumu yaki$tiramiyorum. $arkilar, muzik ritimleri Bari$ Manco yaptigi icin harika ama Emre Plak uzerine du$eni yapamami$..

Misafir

emre plak a 2023 protesto mektubu

Mesajgönderen Misafir » Pzt May 31, 2004 23:06 pm

sayın emre plak yetkilileri, kimi kandirdiginizi saniyorsunuz acaba? hem cd’ye 2023 adini veriyorsunuz, hem orijinal 2023 albumunun siralamasini mahvediyorsunuz hem de hayranlarini oldugu kadar baris manco’nun muzigini merak eden yeni nesli yaniltmaya calisiyorsunuz. ama bu isler eskisi gibi degil, bunu goremiyorsunuz ve eskiden yutturabileceğiniz kitle artık karşınızda yok... artik internet diye bir şey var ama belli ki siz “firmanizin şanından” bir web sitesi kurmuşsunuz, takip ettiğinizden değil. sadece bir baksaniz barış manço sitelerine bu albume ne kadar onem verildigini, her bir parçanın belli bir albüm bütünlüğüne ait görüldüğünü görürsünüz. parçaları bölerek keserek çarparak yaptığınız şey tam bir katliam!
kapak çalışması berbat! tek kelimeyle berbat. 60lı yıllarda bile bundan daha iyi kapaklar yapılıyordu.
peki ya ses kalitesi? ses kalitesi mi desek ses rezaleti mi desek??? siz nasıl böyle bir hakareti biz manço hayranlarına reva görüyorsunuz?..
bir heyecanla bu cd’yi çok sayıda insan alacak, siz de kar edeceksiniz. ben bu cd’ye verdiğim parayı haram ediyorum ve oturup size mesaj yazmaya tenezzül etmeyecek çok insan aynı şeyi düşünecek ve dileyecek, haberiniz olsun

+++
altına adınızı yazıp emre plaka e-posta edin

Kullanıcı avatarı
ilker
Yeni Üye
Yeni Üye

Teşekkür

Mesajgönderen ilker » Çrş Haz 23, 2004 18:54 pm

Aklına fikrine sağlık Kerim kardeşim ben de malesef o albümü heyecanla alıp bir o kadar yıkılan sıkı Barış Manço Tutkunlarından sadece biriyim...birlik olup tepkimizi yükseltelim anca böyle adam ederiz o 'KAZMA' ları.

Kullanıcı avatarı
allbyrock
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

2023

Mesajgönderen allbyrock » Cmt Eki 02, 2004 23:15 pm

arkadaşlar maalesef yıkılanlardan biride benim.ne acıki kapağıyla,şarkı sırasıyla herşeyiyle bir bütün olan album 30 yıl sonra mahfedilmiş olarak bize sunuldu.yani yutturuldu.
e be kardeşim insaf be.madem albumu orjinal şekliyle piyasya süremiyeceksin o zaman hiç kalkışma bu işe.
bu arada arkadaşlar aynı şey estağfurullah ne haddimize ve sözüm meclisten dışarı albumlerinede yapılmıştır haberiniz olsun.gerçi sadece bu albümlerin kapak orjinalliği bozulmuştur ama kapak bile ne kadar önemlidir hayran kitle tarafın bunu biliyorsunuz.
umarım bir gün biri çıkarda barış mançonun 1962 de trip le başladığı çalışmalarının tamamını orjinal şekliyle bir arşiv serisi şeklinde piyasaya sürerlerde para verirken bile bizde keyifle alır ve dinleriz.
allbyrock

Kullanıcı avatarı
ilker
Yeni Üye
Yeni Üye

dostuma

Mesajgönderen ilker » Prş Eki 07, 2004 11:56 am

2023 albümünü görür görmez borçlarımın çok olmasına rağmen hem kaset hemde cd olarak satın aldım. O anki heyecanımı mutluluğumu tarif edemem bile.
sonra şarkıların sıralamasındaki değişikliği farkettim ve çok sinirlendim ve çok üzüldüm
neyse
sonra ilk olarak kasedi dinledim hışırtılı ve çok derinden gelen sanki orta dalga bir radyoda çalınıyormuş gibi bir ses. dedim kaset bozuktur. sonra hemen cd yi çalmaya başladım hiç farksız. allah kahretsin bunları bu şekilde piyasaya süren örümcek beyinlileri dedim. bu şerefsizler halen aramızda bulunuyorlar malesef hepsine lanet olsun hepsi allahından bulsun bu insanların ALLAH korkusu olsa idi bu şekilde rezilliği satmaz bizi kazıklamazlardı. barış abimiz ne diyordu "usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker, doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer"

işte bunların ALLAHI, KİTABI olmadığı için halen bu albümleri en kötü kalitede piyasaya sürüyorlar utanmadan.

sevgilerimle dostum

Misafir

REZALET BUNLARLA BİTMİYOR !!!

Mesajgönderen Misafir » Çrş Kas 24, 2004 08:01 am

Rezalet sadece albümün kapağı ,şarkı sıralaması ve kötü kayıt 'la bitmiyor.Albümdeki şarkıların miksajıda tamamen değiştirilmiş,bazı şarkıların adları değiştirilmiş ve parçaların bazı bölümleri bilgisayarda loop
yapılıp bazı bölümler 2'şer kere ard arda basılmış,parçaların alakasız bölümleri arasında miksaj geçişleri yapılmış.

Örneğin 2024'teki Kılıç Danışman'ın piano solosu dikkat edin bakın ne oluyor:
Parçanın Piano üvertür bölümü biterken çok alakasız bir yerde üstelik tonlarında uyuşmadığı bir yerde amatörce loop yapılıp belli bir bölümden başa dönülmüş sanki plak atlamış gibi oluyor.

Aynı şekilde "Bay Koca Destanı" bir kompozisyon olduğu halde parçalanmış,"Kara Haber Turnanın Ölümü", "Gelinlik Kızların Dansı" sonra tekrar "Kara Haber Turnanın Ölümü" çalıyor. :evil:

Kullanıcı avatarı
allbyrock
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen allbyrock » Prş Ağu 25, 2005 19:00 pm

Biliyorsunuz müzik marketlerde artık plaklar da satılıyor.umarım birgünde 2023 orjinal haliyle tekrar basılıp plak halinde bizde alırız.
allbyrock

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Prş Ağu 25, 2005 23:31 pm

allbyrock yazdı:Biliyorsunuz müzik marketlerde artık plaklar da satılıyor.umarım birgünde 2023 orjinal haliyle tekrar basılıp plak halinde bizde alırız.

umarım bır gun muzik marketlerde yer alır.. ayrıca emre plağın bu kadar kötü bir kaseti piyasaya cıkarmış olması inanılmaz bir durum... yazıklar olsun.. barış manco nun ardından ağlayan huseyin emre onun yapıtlarını simdi mahvediyor.. ya düzgün yap yada hiç yapma.... :kizgin: :kizgin: :kizgin:
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Cmt Ağu 27, 2005 01:03 am

ALİ ÖZMEN yazdı:ya düzgün yap yada hiç yapma.... :kizgin: :kizgin: :kizgin:

+1905

Albüm, iğrenç ötesi olmuş!!! :kizgin:

Kullanıcı avatarı
ibrahim_007
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen ibrahim_007 » Pzt Eyl 05, 2005 19:54 pm

GERCEKTEN KÖTÜYSE BEN ALMAYAYIM BENDE ALACAKTIM YAZIKLAR OLSUN EMRE PLAK BU NE BİCİM TEPKİ ALBÜMÜ ALANLARDAN :cinnet: :cinnet: :cinnet:

Kullanıcı avatarı
mançokolik
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen mançokolik » Pzr Eyl 11, 2005 18:03 pm

ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım ama galiba olmamış

Kullanıcı avatarı
nehir taşçı
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen nehir taşçı » Pzt Eki 17, 2005 18:12 pm

DOĞRUSU EMRE PLAK NASIL BÖYLE BİR ŞEY YAPTI HİÇBİR ANLAM VEREMEDİM. BARIŞ MANÇO YILLARCA EMRE PLAK İLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ. EĞER BÖYLE BİR ŞEY O ZAMANLARDA GÜNDEME GELSEYDİ, SANIRIM HERKES FARKEDERDİ...
En son nehir taşçı tarafından Pzt Şub 20, 2006 21:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Çrş Oca 18, 2006 22:14 pm

TEŞEKKÜRLER SONY MÜZİK. :alkis: :alkis: :alkis:...YAZIKLAR OLSUN EMRE PLAK..... :kizgin: :kizgin: :kizgin: .
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Çrş Oca 18, 2006 22:21 pm

ASLINDA KABAHATİN BÜYÜĞÜ YAVUZ PLAKTA...NEDEN ALBÜMÜN TELİF HAKKI ONDA ..İLK ÖNCE 2023 Ü VE YENİ BİR GÜNÜ KATLETTİ...ONU EKLEDİ BUNU ÇIKARDI VE ORTAYA SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA DİYE TOPLAMA Bİ ALBÜM YAPTILAR.....KALAN PARÇALARIDA EMRE PLAĞA VERDİLER....EMRE DE SAZAN GİBİ ATLADI ....NEDEN :?: ORTADA RANT VAR....YAZIKLAR OLSUN İKİSİNEDE ... :kizgin:
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
All Soul's Night
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye

Mesajgönderen All Soul's Night » Pzt Şub 20, 2006 15:25 pm

Re - za - let ! :kizgin:

Kullanıcı avatarı
burockz
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen burockz » Pzt Nis 24, 2006 00:55 am

herşeyiyle bir fiyasko BARIŞ MANÇO'NUN KEMİKLERİNİ SIZLATMAK İÇİN KSATİ YAPILMIŞ BİRŞEY BENCE YAZIK...