dssd
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco halil
- Profesyonel

dssd
merhaba bır gün efsane dönecek dıyorum manço halil vatanı görevımı yapmakdayım..sevgı ve barış la kalın....
halil
- efemanco
- Demirbaş Üye

Re: dssd
hayırlı teskereler...manco halil yazdı:merhaba bır gün efsane dönecek dıyorum manço halil vatanı görevımı yapmakdayım..sevgı ve barış la kalın....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- manco halil
- Profesyonel

sd
öncelıkle cok tesekküre derım sızlere ..umarım bır gün bıtecek mutlaka ıste ozaman hayat yenıden baslayacak sevgıo ve barış la kalın..
halil
Re: sd
manco halil yazdı:öncelıkle cok tesekküre derım sızlere ..umarım bır gün bıtecek mutlaka ıste ozaman hayat yenıden baslayacak sevgıo ve barış la kalın..
valla benim bitmedi 15 ay geçmiyor, hele 6 ay filan hiç geçmiyor, kompleksli oluyor kısa dönemler, valla Allah dayaktan korusun, çavuşlar çok pis döverler.
neyse moral verim birazda, aç açlar başlarsa bizide çağır
- manco halil
- Profesyonel

sd
valla bırıncısı cavuşlarla ısım olmuyor ıkıncısı yedek ast subay sırasındayım sevgı ve barış la kalın..
halil
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

valla korkmana gerek ben bir kez nöbette yatarken bölük komutanına yakalandım..3 tokatta kendime geldim..lokmanço yazdı:yakınada bende askere gideceğim.ne dayağı ya![]()
ooff offff
bütün askerlik boyunca olan bu...
ha birde tugay komutanı beni silkeledi başkasının yüzüne çelenkler yıldızlar döndü başımda...
herkese hayırlı teskereler...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....