barış manço adına ödül töreni fikri...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
barış manço adına ödül töreni fikri...
yıllardır sadri alışık adına tiyatro ve sinema ödülleri veriliyor...barış manço adına da bir müzik ödülü organize edilemez mi?
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

aslında olabilir de,işin ne yazık ki (lanet olsun) yine bir zor tarafı çıkıyor...
medyada güçlü biri olmalı ve en az bizim kadar Barışsever olmalı ki bu organizasyonu düzenlesin...
ya işte susuyorum olmuyor ya!!
lale manço ve ailesi ne yapıyor acaba...neden böyle işlere atılmıyorlar...öööf öf!!!
kardeş bu arada fikrin için teşekkür ederim...umarım elimizden tutan olur
medyada güçlü biri olmalı ve en az bizim kadar Barışsever olmalı ki bu organizasyonu düzenlesin...
ya işte susuyorum olmuyor ya!!
lale manço ve ailesi ne yapıyor acaba...neden böyle işlere atılmıyorlar...öööf öf!!!
kardeş bu arada fikrin için teşekkür ederim...umarım elimizden tutan olur
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Aslında mükemmel bi fikir..ancak değerlendirmeye alınırsa ve hayata geçirilirse...
Hayata geçirmek için yapılacakları düşünmekte yarar var bence..Medyadan birileri yada yapımcıların üstlenmesi önemli.
Bu konuda ilgili yapımcılara toplu mailler atıp kendilerinin dikkatlerini çekebilirz.
Birde artık burada fikir üretmekten başka bişey yapamaz olmak beni deli ediyor.Bence artık ya dernekleşelim yada bi derneğe mensup olalım.( Tabiki BARIŞM MANÇO adına ve yararına )
Bu sayede hem güçlenir hem legal kimliğe bürünürüz.
Hayata geçirmek için yapılacakları düşünmekte yarar var bence..Medyadan birileri yada yapımcıların üstlenmesi önemli.
Bu konuda ilgili yapımcılara toplu mailler atıp kendilerinin dikkatlerini çekebilirz.
Birde artık burada fikir üretmekten başka bişey yapamaz olmak beni deli ediyor.Bence artık ya dernekleşelim yada bi derneğe mensup olalım.( Tabiki BARIŞM MANÇO adına ve yararına )
Bu sayede hem güçlenir hem legal kimliğe bürünürüz.