YOUTUBE EN ÇOK İZLENENLERDE BARIŞ MANÇO İÇİN
Moderatörler: barışhayranı, Mod
YOUTUBE EN ÇOK İZLENENLERDE BARIŞ MANÇO İÇİN
Aklıma şöyle bir fikir geldi arkadaşlar.Youtube da herhangi bir Barış Manço klibi belirleyelim ve linki buraya yazalım.Üye arkadaşlarımız hergün bu videoyu bir kere tıklasa Barış Abi en çok izlenenler arasında yer alsa.Bi nebze olsun dikkat çekmezmi? Ama hepimiz tek videoyu tıklayalımki "tık" lar dağılmadan tek yumruk olup sesimizi duyuralım?Düşüncelerinizi bekliyorum.
DÖNECE
http://www.youtube.com/watch?v=pa20Kc5A7ec
DÖNECE
http://www.youtube.com/watch?v=pa20Kc5A7ec
En son GSimge tarafından Cum May 11, 2007 16:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
samet ahmet
-
MatuR
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- efemanco
- Demirbaş Üye

aynen...baris_onsel yazdı:arkadaşım duyuyorsundur "bugünlerde youtube'da en çok izlenen video ..." diye,sağda solda..en azından amacımız insanlara hala burada olduğumuzu,O'nu unutmadığımıızı göstermektir.tabii ki zorlama yoktur.gerekli olarak gören,kendi arzusuyla katılır.
Barış ve sevgiyle kal dostum...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
-
MatuR
baris_onsel yazdı:arkadaşım duyuyorsundur "bugünlerde youtube'da en çok izlenen video ..." diye,sağda solda..en azından amacımız insanlara hala burada olduğumuzu,O'nu unutmadığımıızı göstermektir.tabii ki zorlama yoktur.gerekli olarak gören,kendi arzusuyla katılır.
Barış ve sevgiyle kal dostum...
yok bu aralar gırmıyordum bılmıyordum forumu acan arkadas oyle soyleseydı oyle konusmazdım yanlıs anlamısım arada da masallah ıyı laf sokmussun bana
- Bal_Böceği
- Profesyonel