Baris Manco'yla ilgili ILK anilariniz
Moderatörler: barışhayranı, Mod
İlk anılarım televizyonda O'nu izlediğim anlardan ibaretti.
Tarif edilemiyor ki o dakikalar! Bazen O benim kadar çocuk oluyor; ruhumu kucaklıyordu, bazen de ben O'nun kadar adam oluyor; "aslında O'nu anlamak için adam olmak gerekmiyor" diye düşünüyordum; "en güzeli adam olacak çocuk olmaktı!"
Tarif edilemiyor ki o dakikalar! Bazen O benim kadar çocuk oluyor; ruhumu kucaklıyordu, bazen de ben O'nun kadar adam oluyor; "aslında O'nu anlamak için adam olmak gerekmiyor" diye düşünüyordum; "en güzeli adam olacak çocuk olmaktı!"
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

Adam olacak çocuk u kesınlıkle kacırmazdım ama fazla hatırlamıyorum cunku en fazla 5 yasındaydım anneme sureklı kıardım benı neden gturmuyosunuz oraya bende gıtmek ıstıyorum dıye falan...
Vefat ettiği günü
hayal meyal hatırlıyorum televızyonda mılyonlarca kişinin katıldığı cenaze namazını yanlış hatırlamıyorsam canlı verıyorlardı.Hiç kımseye bişey dememiş sessiz sakın oturup izlemiş ve sadece sessiz sessiz aglamıştım...

Vefat ettiği günü
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
uc yasindayken basimdan asagi havluyu sarkitirdim baris abi nin saclari uzun diye
ve o doneme rast gelen ''darisi basiniza'' adli album patlamisti babam cok etkili olmustu Baris Abi'ye olan sevdamda...bilirsiniz sitenin baris videolari bolumunde ''seyirci kapismansi''videosunda (gulhane konseri) ailece ordaydik... simdi annem de yok.11 ay once kaybettim...babam da yok 94'te kaybettim...baris abim de yok...
tabi fiziki yokluklar bunlar.insan olmekle yok olmaz... ve Allah var sizler de hem fiziki hem de manevi olarak yanimdasiniz biliyorum...sevgiler 
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''
-
ogulcan
Benimyaw yazdı:Cektigin programin kaseti duruyormu? Bizimle paylasirmisin????
Buyur doner - yakut Kardes.... Linkdeki wmv ardarda siranlanmis Fragmanlar gösteriyor. Benim bahsettigim Bölüm 5:23 dakikada Basliyor HAYIRLI UGURLU OLSUN![]()
http://rapidshare.de/files/25051310/Fra ... t.wmv.html
bu dosya tekrar upload edliebilir mi yoksa edildi de ben mi görmedim bi yardım edin
lony man yazdı:uc yasindayken basimdan asagi havluyu sarkitirdim baris abi nin saclari uzun diyeve o doneme rast gelen ''darisi basiniza'' adli album patlamisti babam cok etkili olmustu Baris Abi'ye olan sevdamda...bilirsiniz sitenin baris videolari bolumunde ''seyirci kapismansi''videosunda (gulhane konseri) ailece ordaydik... simdi annem de yok.11 ay once kaybettim...babam da yok 94'te kaybettim...baris abim de yok...
tabi fiziki yokluklar bunlar.insan olmekle yok olmaz... ve Allah var sizler de hem fiziki hem de manevi olarak yanimdasiniz biliyorum...sevgiler
başın saolsun kardeşimm..dediğin çookk doğruu öldükten sonra bence kim yook olmz..hen zaman yanındayızz
Sevgili lony man arkadaşım başın sağolsun..onlar biliyorsun sadece bu dünyadan gittiler ama sevgileriyle ve anılarıyla hep aramızdalar, yanıbaşımızdalar..elimizdekileri kıymetini bilelim arkadaşlar...değerler sadece kaybedildiğinde anlaşılmasın...mutlu barış dolu günler size
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
burada yazılanları okuyunca inanın gözlerim doldu. çok duygulandım. çünkü anladığım kadarıyla yaş oranı genç arkadaşlar çoğunlukta.
ben birçoğunuzdan yaşça büyüğüm. bizler Barış Manço ile büyüdük. ne mutlu ki yeni nesilde onu gayet güzel, iyi anlamış ve tanımış. demek ki biz DOĞRU İNSANI SEVMİŞİZ…
benim çocukluğumda evlerde tv yoktu. o dönemler plak ve kasetlerin dönemiydi. Barış Abi'yi ilk defa evimize gelen 45'lik "Dağlar Dağlar" ile tanıdım. (belki de birçoğunuz 45 lik plak nasıl bişi onu bile bilmezsiniz.) sürekli o çalınırdı evde. buradaki pek çok forumda da belirtmişimdir, "Dağlar Dağlar" şarkısı beni bambaşka yerlere götürür, bu şarkının üzerine başka şarkı tanımam. Barış Manço'ya olan ilk aşkım o plak sayesinde başladı.daha yüzünü bile görmeden… sonrasında da tv geldi evlere; klipleri, şarkıları, programları… O'na olan hayranlığım ve sevgim büyüdükçe büyüdü. hatta annem onu tv de gördüğü zaman "hah benim damat geldi" derdi.
bizi çok erken bıraktı, çoookkk… daha yapması gereken anlatması gereken çok şey vardı… ne diyelim ALLAH'IN EMRİ… inşallah cennetin en güzel yerindedir. nur içinde yatsın.
ben birçoğunuzdan yaşça büyüğüm. bizler Barış Manço ile büyüdük. ne mutlu ki yeni nesilde onu gayet güzel, iyi anlamış ve tanımış. demek ki biz DOĞRU İNSANI SEVMİŞİZ…
benim çocukluğumda evlerde tv yoktu. o dönemler plak ve kasetlerin dönemiydi. Barış Abi'yi ilk defa evimize gelen 45'lik "Dağlar Dağlar" ile tanıdım. (belki de birçoğunuz 45 lik plak nasıl bişi onu bile bilmezsiniz.) sürekli o çalınırdı evde. buradaki pek çok forumda da belirtmişimdir, "Dağlar Dağlar" şarkısı beni bambaşka yerlere götürür, bu şarkının üzerine başka şarkı tanımam. Barış Manço'ya olan ilk aşkım o plak sayesinde başladı.daha yüzünü bile görmeden… sonrasında da tv geldi evlere; klipleri, şarkıları, programları… O'na olan hayranlığım ve sevgim büyüdükçe büyüdü. hatta annem onu tv de gördüğü zaman "hah benim damat geldi" derdi.
bizi çok erken bıraktı, çoookkk… daha yapması gereken anlatması gereken çok şey vardı… ne diyelim ALLAH'IN EMRİ… inşallah cennetin en güzel yerindedir. nur içinde yatsın.
Tabiki ilk anılarım tv de başladı. Adam olacak çocuğu takip ederdim hep daha bende o yaşlardayken.
Sonra yine önceden yazmıştım ama trt 23 nisan şenliklerinde verdiği konserde onu görme hatta elini tutabilme mutluluğunu yaşamıştım. O gün çok güzeldi benim için. Hatta youtube da Barış Manço belgeselinde o günün konserini de bir kesit vermişler. Hatta ve hatta "AYI" şarkısını söylerken benim olduğum tarafa gelmişti. Ordan bir kesit vermişler. Kimbilir bende gözükmüş olabilirim orda. Dikkat etmeye çalıştım ama gözden kaçırmışta olabilirim.
O benim için özeldi.Hala da özel ama artık çok daha özel...
Sonra yine önceden yazmıştım ama trt 23 nisan şenliklerinde verdiği konserde onu görme hatta elini tutabilme mutluluğunu yaşamıştım. O gün çok güzeldi benim için. Hatta youtube da Barış Manço belgeselinde o günün konserini de bir kesit vermişler. Hatta ve hatta "AYI" şarkısını söylerken benim olduğum tarafa gelmişti. Ordan bir kesit vermişler. Kimbilir bende gözükmüş olabilirim orda. Dikkat etmeye çalıştım ama gözden kaçırmışta olabilirim.
O benim için özeldi.Hala da özel ama artık çok daha özel...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
ben BARIŞ celebiyle SİNEMA işinde tanıştım barış celebi filim izlemek üzere sinemaya geldi ve tam salon kapısınnın önunde karşılaştım ve halını hatırını sordum cok iyim dedi tokalaştık barış abiyle 2 sefer kadıköy salı pazarının ordan muhtesem arabasayıla gecerken gördüm bide FENERBAHCE plaja giden yolda arabasıyla gördüm (önce ailesi geldi onları koltuk numarallarını gösterim beklerken barışmanco geldi sinema salonun kapısına (cok mükemmel bir insan cok SANA YAKIN İNSAN :) :)
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR