kimse gelmiyor madem,kalkın biz gidelim
Moderatörler: barışhayranı, Mod
kimse gelmiyor madem,kalkın biz gidelim
dostlarım,internette gezip dolaşıp yeni barışseverler kazanmak adına aktif çalışmalara başlayalım mı? çeşitli forum sayfalarına barış abiyle ilgili başlık açmak, halkın nabzını yoklamak,hiç dinlemedikleri şarkıları paylaşmak ve onları da günün birinde bu foruma üye olan bir barışsever haline getirmek için haydi iş başına...bi nevi misyonerlik vaziyeti..ne dersiniz...
- barışhayranı
- Moderator

Arkadaşlar
Bence organize bir biçimde bunu yabancı forum sitelerinde uygulayalım. Barış Abimizi tanıtalım. youtube dan kliplerinin linkini falan verelim.
Bence organize bir biçimde bunu yabancı forum sitelerinde uygulayalım. Barış Abimizi tanıtalım. youtube dan kliplerinin linkini falan verelim.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
Re: kimse gelmiyor madem,kalkın biz gidelim
güzel bir fikir ama bu forumada baska sarkıcıların hayranları konu actılar ve resmen kavgaya tutuştular bizimle barışcılar baska forumlarda konu acacaksa sadece konuyu acıp bıraksın yani barısı kabullendirmeye calışmayalım bence bulmak isteyen bulur zaten kaç tane ciddi site varki barış abiyle ilgili....kulahmet yazdı:dostlarım,internette gezip dolaşıp yeni barışseverler kazanmak adına aktif çalışmalara başlayalım mı? çeşitli forum sayfalarına barış abiyle ilgili başlık açmak, halkın nabzını yoklamak,hiç dinlemedikleri şarkıları paylaşmak ve onları da günün birinde bu foruma üye olan bir barışsever haline getirmek için haydi iş başına...bi nevi misyonerlik vaziyeti..ne dersiniz...
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
- barışhayranı
- Moderator

http://pulsemusic.proboards48.com/index ... 1171319380
Ben buraya açmıştım ama hiçbir katılım olmadı. Arkadaşlar bence sizde üye olarak bu başlığa yazın ki katılımı artıralım.
Ben buraya açmıştım ama hiçbir katılım olmadı. Arkadaşlar bence sizde üye olarak bu başlığa yazın ki katılımı artıralım.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
barışhayranı yazdı:http://pulsemusic.proboards48.com/index.cgi?action=display&board=news&thread=1171319380&page=1#1171319380
peki amacımızdan sapmazmıyız gene biz yazacaksak..
bizim amacımız reklam olmamalı tanıtım olmalıdır bence buda bireysel olarak mumkun kılına bilinir..
sadece oneridir
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- barışhayranı
- Moderator

serk@n yazdı:barışhayranı yazdı:http://pulsemusic.proboards48.com/index.cgi?action=display&board=news&thread=1171319380&page=1#1171319380
peki amacımızdan sapmazmıyız gene biz yazacaksak..
bizim amacımız reklam olmamalı tanıtım olmalıdır bence buda bireysel olarak mumkun kılına bilinir..
sadece oneridir
Arkadaşım konuya katılım artınca bizim dışımızdakilerde gelip yorumlarını yazabilriler. Bence bunun kesinlikle reklamla ilgisi yok. Yani gördüğün gibi 12 şubat'ta ben bu siteye tanıtımı yaptım ama bir kişi bile ilgilenmedi çünkü çoğu hit olan konuların içindeydi.Bu benim görüşüm tabii.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
barışhayranı yazdı:
Arkadaşım konuya katılım artınca bizim dışımızdakilerde gelip yorumlarını yazabilriler. Bence bunun kesinlikle reklamla ilgisi yok. Yani gördüğün gibi 12 şubat'ta ben bu siteye tanıtımı yaptım ama bir kişi bile ilgilenmedi çünkü çoğu hit olan konuların içindeydi.Bu benim görüşüm tabii.
haklı olduğun yonler çok fazla.. uzun suredir bmmix uyesiyim..
neden tanıtım ve neden sadık üye açıklamak isterim....
bir ara nerdeyse hergun enaz 5 yeni üye kazanıyorduk.. ama sadece sayı olarak artıyorduk... uye potansiyeli artmıştı.. ama bir eksiği vardı sitenin sayımız kabardıkca foruma ilgi çok azalıyordu.. yada gereksiz mesajlar gereksiz polemikler çoğalmiştı.. çok şeyleri paylaştığımız uyelerin bir çoğu dağıldı, küstu, uğramaz olmuştu..
yani "pirince giderken evdeki bulgurdan olduk"

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
EVET SERKAN DOSTUM BENİM YAKINDIĞIMDA O KONU ESKİ DOSTLARIN HEPSİ DE MİX E KÜSKÜNLER ARASINA GİRDİ BİR ZAMANLAR PAYLAŞIM İÇİN YARIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARDAN GERİYE KİMSE KALMADI SEBEBİ BELLİ...BU ÜZÜCÜ BİR DURUM
BAŞKA SİTELERE REKLAM VEREREK ÜYE SAYISI ARTIRMAYA GEREK YOK EĞER BARIŞ SEVER BİRİSİ BARIŞ ABİSİNİ ÖZLEMİŞSE GOOGLEYE BARIŞ MANÇO YAZDIĞINDA ZATEN MİX İN ADRESİ ORADA DİREK OLARAK GÖZE ÇARPİYOR BENCE REKLAMLARIMIZ BİZE FAZLA BİR KAZANÇ YAPMAZ
BAŞKA SİTELERE REKLAM VEREREK ÜYE SAYISI ARTIRMAYA GEREK YOK EĞER BARIŞ SEVER BİRİSİ BARIŞ ABİSİNİ ÖZLEMİŞSE GOOGLEYE BARIŞ MANÇO YAZDIĞINDA ZATEN MİX İN ADRESİ ORADA DİREK OLARAK GÖZE ÇARPİYOR BENCE REKLAMLARIMIZ BİZE FAZLA BİR KAZANÇ YAPMAZ
artık yokum sağlıcakla kalın
- barışhayranı
- Moderator

Arkadaşlar ben yabancılardan bahsediyorum. Bu reklama girmez. Yabancılara Barış Abimizi tanıtamaktan bahsediyorum. Onun için benim önerim yabancı forum sitelerine Barış Abimizle ilgili onlara tanıtmak amacıyla başlıklar açalım. Nitekim ben açmıştım ama bir cevap bile alamadan arada kaynadı gitti. Bunun için o başlığa katılım gösterirsek o forumda bulunan yabancılarında başlığımıza girmesini , bilgileri okuyarak ve videoları izleyerek yorumlarını yazmalarını sağlayabiliriz.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
barışhayranı yazdı:Arkadaşlar ben yabancılardan bahsediyorum. Bu reklama girmez. Yabancılara Barış Abimizi tanıtamaktan bahsediyorum. Onun için benim önerim yabancı forum sitelerine Barış Abimizle ilgili onlara tanıtmak amacıyla başlıklar açalım. Nitekim ben açmıştım ama bir cevap bile alamadan arada kaynadı gitti. Bunun için o başlığa katılım gösterirsek o forumda bulunan yabancılarında başlığımıza girmesini , bilgileri okuyarak ve videoları izleyerek yorumlarını yazmalarını sağlayabiliriz.
evet ben mesela bunu alman arkadaslarıma cd ler fotoraflar vererek saglıyorum:)
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

barışhayranı yazdı:Arkadaşlar ben yabancılardan bahsediyorum. Bu reklama girmez. Yabancılara Barış Abimizi tanıtamaktan bahsediyorum. Onun için benim önerim yabancı forum sitelerine Barış Abimizle ilgili onlara tanıtmak amacıyla başlıklar açalım. Nitekim ben açmıştım ama bir cevap bile alamadan arada kaynadı gitti. Bunun için o başlığa katılım gösterirsek o forumda bulunan yabancılarında başlığımıza girmesini , bilgileri okuyarak ve videoları izleyerek yorumlarını yazmalarını sağlayabiliriz.
evet bunu ben de denemiştim barışhayranı.çok da merak etmişlerdi.
birkaç şarkısını yollamıştım.yorumları güzeldi açıkçası.
forumlarda konu açma fikrin güzel aslında.ama katılımın fazla olduğu bir yabancı forum sitesi nerden bulacaz?(bir de sesimizi duyurabilecek)
-
COBAN YILDIZI
sameth yazdı:EVET SERKAN DOSTUM BENİM YAKINDIĞIMDA O KONU ESKİ DOSTLARIN HEPSİ DE MİX E KÜSKÜNLER ARASINA GİRDİ BİR ZAMANLAR PAYLAŞIM İÇİN YARIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARDAN GERİYE KİMSE KALMADI SEBEBİ BELLİ...BU ÜZÜCÜ BİR DURUM
Sana katiliyorum.
- barışhayranı
- Moderator

baris_onsel yazdı:barışhayranı yazdı:Arkadaşlar ben yabancılardan bahsediyorum. Bu reklama girmez. Yabancılara Barış Abimizi tanıtamaktan bahsediyorum. Onun için benim önerim yabancı forum sitelerine Barış Abimizle ilgili onlara tanıtmak amacıyla başlıklar açalım. Nitekim ben açmıştım ama bir cevap bile alamadan arada kaynadı gitti. Bunun için o başlığa katılım gösterirsek o forumda bulunan yabancılarında başlığımıza girmesini , bilgileri okuyarak ve videoları izleyerek yorumlarını yazmalarını sağlayabiliriz.
evet bunu ben de denemiştim barışhayranı.çok da merak etmişlerdi.
birkaç şarkısını yollamıştım.yorumları güzeldi açıkçası.
forumlarda konu açma fikrin güzel aslında.ama katılımın fazla olduğu bir yabancı forum sitesi nerden bulacaz?(bir de sesimizi duyurabilecek)
Belirli forumlar belirleyelim bence mesela katılımın yüksek olduğu müzik forumları olabilir. Ama ben katılımın yüksek olduğu bu tür forumları bulamadım. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa site önerilerini buraya yazabilirler.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barışhayranı
- Moderator

Arkadaşlar MTV'nin Amerikadaki sayfasına topici açıyorum desteklerinizi bekliyorum.
http://www.mtv.co.uk/channel/flux/mtv_f ... aris_manco
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
-
COBAN YILDIZI
barışhayranı yazdı:Arkadaşlar MTV'nin Amerikadaki sayfasına topici açıyorum desteklerinizi bekliyorum.
UK- United Kingdom un simgesi bildigime gore. MTV Ingiltere olabilir. Gerci farketmez
- barışhayranı
- Moderator

Haklısın ingiltere olacakta us la karıştırmışım
. Üye olmak için
yukarıdaki menüde register linki olacak oraya tıklamak yeterli. Boards sekmesinin altında. Üye olduktan sonra bu konuya cevaplar yazarak konun hitini artırabiliriz böylece yabancı misafirlerinde ilgisini çekmiş oluruz.
yukarıdaki menüde register linki olacak oraya tıklamak yeterli. Boards sekmesinin altında. Üye olduktan sonra bu konuya cevaplar yazarak konun hitini artırabiliriz böylece yabancı misafirlerinde ilgisini çekmiş oluruz.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barışhayranı
- Moderator

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ: