Ne Yazmak İsterseniz Onu Yazın
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
mp3 umum pılı bitti hoşlandığım kız başkasıyla cıkıyor kafayı yıyecem ustune bide hasat oldum sabah dersede girmedim hayatın içine edeyim 26 sında sınavlar var dersler canımı sıkıyor eve gidemiyorum sevemiyorum sevsemde başkası alıyr elimden yada ben sevgiyi başka yerde arıyorum barış abide olmasa derdimden çatlayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 
TEVFİK DEMİR
- efemanco
- Demirbaş Üye

hiç kimse için üzülmeye canını sıkmaya değmiyo kardeş...önemli olan insanın kendisini önemsemesi...kendine değer vermesi...bu konularda baya bi tecrübeli olarak konuşuyorum....topaldede yazdı:mp3 umum pılı bitti hoşlandığım kız başkasıyla cıkıyor kafayı yıyecem ustune bide hasat oldum sabah dersede girmedim hayatın içine edeyim 26 sında sınavlar var dersler canımı sıkıyor eve gidemiyorum sevemiyorum sevsemde başkası alıyr elimden yada ben sevgiyi başka yerde arıyorum barış abide olmasa derdimden çatlayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
efemanco yazdı:hiç kimse için üzülmeye canını sıkmaya değmiyo kardeş...önemli olan insanın kendisini önemsemesi...kendine değer vermesi...bu konularda baya bi tecrübeli olarak konuşuyorum....topaldede yazdı:mp3 umum pılı bitti hoşlandığım kız başkasıyla cıkıyor kafayı yıyecem ustune bide hasat oldum sabah dersede girmedim hayatın içine edeyim 26 sında sınavlar var dersler canımı sıkıyor eve gidemiyorum sevemiyorum sevsemde başkası alıyr elimden yada ben sevgiyi başka yerde arıyorum barış abide olmasa derdimden çatlayacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkurler kardeş ama ne yaparsın işte insan ogluyuz herşey guzeldı taki dune kadar nevarda o gıcık cocukla cıkmaya başladı anlamıyorum zaten sınavlar ustume geliyor okulu uzatmamak için canımcıkıyor ders calışmaktan kendimi kaybettim sıkıldım buradan fırsatını bulsam kacacam buralardan allahım güç ver bana
TEVFİK DEMİR
- Mançolayizm
- Profesyonel

nihonjin yazdı:Tenise başlıyorumSonunda çocukluk hayalim gerçekleşiyor
İnşallah becerebilirim
Yaa ne güzel çok sevindim. Benim de bir çocukluk hayalim var ki o da buz pateni. Çocukluğumda sadece bir kere izlemeye gittim o kadar. Hep tvlerde izleyerek avunuyorum. Gerçekte yapaiblir miyim hiç bilmiyorum.
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
aytac yazdı:Sevmeyi bilmek kadar,sevilmeyi anlamakta bir o kadar önemli bence.Ve sevilmekten anlayan biriyle beraber olduğum için çok mutluyum
Ya inan çok haklısın. Dediklerine katılıyorum.
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
-
samet ahmet
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

rapin_kizi__ yazdı:aytac yazdı:Sevmeyi bilmek kadar,sevilmeyi anlamakta bir o kadar önemli bence.Ve sevilmekten anlayan biriyle beraber olduğum için çok mutluyum
canım Allah mutlulugunu daım etsın Allah bıze muruvetını gostersınsneın dugununde halay bası ben olucam
Ben de nikah şahidin olurum o zaman
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: