KIM NE İSTERSE ONU YAZSIN..
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco halil
- Profesyonel

KIM NE İSTERSE ONU YAZSIN..
BEN DOĞDUMDA BU DÜNYA BENIM İÇİN HIÇTI CÜNKI HIÇ BIRSEY BILMIYORDUM BEN SÜNNET OLDUMDA 2 YASINDA İDIM ONDADA HIÇ BISI BILMIYORDUM AMA BEN 3 YASINDA BARIŞ MANÇOYU DINLEDIMDE ELIME GITAR ALIP O YAŞDA BARIŞ MANÇONUN SARKILARINI MIRILDANDIĞIMDA ..SEVGILI BABACIM AYNEN SUNLARI DER HANIM BAK BIZIM OĞLANA NEY CALMAYA CALISIYOR NE YI SÖLÜYOR ELIMDE GITAR DILIMDE KOLDÜMELERI ...BEN ELIMDE TELLERINE VURDUM O GITAR DA COK GARIP SESLER CIKIYOR AMA DILIMDE KOLDÜMELERI HATASIZ CIKIYOR ..İŞTE BEN OZAMAN YASAMAYI ÖGRENDIM ..VEDE ..BU DÜNYANIN BARIŞ OLDUNU ÖGRENDIM..YASIM 21 BANA SIMDI SORSALAR NEYI BILIYORSUN DIYE ILK ÖNCE SEVGI VE BARISI DERIM NEDENI İSE SEVGI BIZ İNSANLARIN ARASINDA İNANILMAZ BIR CIZELGE AMA BARIŞ İSE TÜM DÜNYADA KARDESLIK İNSANLIK VE DE DUYGUSALLIK BENIM İÇİN DERIM HEP ..BENIM SEVGIYI VE BARISI ANIMSAMAMıN NEDENI BARIŞ MANÇO ONDAN SEVGIYI VE BARISI ÖGRENDIM ....BU YÜZDENDE BARIŞ ABIME HEP VEFA BORCUM OLDUNA INANIYORUM...SEVGI VE BARIŞ LA KALIN..
halil
Barışın anlamı elbette sevgidir. Barış abimiz hep sevgileri yaymak istedi sevgiyle insanları birleştirmek istedi gerek şarkılarıyla gerek görüşleriyle ve bunu da başardı. Hiç değil ben inanıyorum ki beni görüp benim yaşadığım şeyleri görüp huzuru artıyordur. Bu nedenle benimde ona şimdi burda açıklayamayacağım bir nedenle borcum var. Bunu nasıl öderim bilmiyorum ama ilk fırsatta mezarına giderek onla konuşarak bu borcumun bir kısmını ödemek istiyorum. Geri kalanınıda hiç bitmeyecek bir sevgiyle öderim heralde.
Barış abim sevgili Barış Manço sen rahat uyu. Bizler seni yaşatacağız.
Barış abim sevgili Barış Manço sen rahat uyu. Bizler seni yaşatacağız.
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- manco halil
- Profesyonel

merhabalar
merhabalar sevgılı arkadaslar hepınızın bu konuya dıkkat cekmesını ıstıyorum bence ıcınızden gecenlerı cok rahat yazabılırsınız hayat hıkayenız bıle olur sevgı ve barış la kalın..
halil
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

http://www.barismancomix.com/forum/viewtopic.php?t=3341
aynısı var zaten...
aynısı var zaten...
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

Barış Manço demek önce insan olmak demektir bencilliği reddetmektir derisi senden koyu diye kaşları senden ince diye somurtmak yada kibre düşmek değildir..
küçük görmemektir Barış Manço karşındaki ne kadar mantıksız yada tutarsız olursa olsun sabredip dinlemeyi bilmektir...
ve o sana düşman olsa bile ona dost elini uzatarak yaptığından dolayı yerin dibine sokmaktır onu..
bu bile Barış'ın felsefesinin ne kadar derin olduğunu gösterir..
yeri geldiğinde kızdıda yeri geldiğinde üzüldü içine kapandı ama hiç bir zaman umudu kesmedi..
Barış demek umut demektir umudu kesmemektir
küçük görmemektir Barış Manço karşındaki ne kadar mantıksız yada tutarsız olursa olsun sabredip dinlemeyi bilmektir...
ve o sana düşman olsa bile ona dost elini uzatarak yaptığından dolayı yerin dibine sokmaktır onu..
bu bile Barış'ın felsefesinin ne kadar derin olduğunu gösterir..
yeri geldiğinde kızdıda yeri geldiğinde üzüldü içine kapandı ama hiç bir zaman umudu kesmedi..
Barış demek umut demektir umudu kesmemektir