Barış abimize bir ödül daha kazandırmak isteyenler...

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
manga13
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Barış abimize bir ödül daha kazandırmak isteyenler...

Mesajgönderen manga13 » Sal Şub 27, 2007 20:35 pm

Meraba arkadaşlar umarım başlığı yanlış yere açmamışımdır . öyle yaptıysam da herkesten şimdiden özür diliorum.

Arkadaşlar bu sene kral tv video müzik ödül adaylarını bildiğiniz gibi halk
seçiormuş. o zaman bizde Barış abimizin müzik kategorisinin ismini yazıp Barış Manço diye göndersek ve Barış Mançonun unutulmadığını tüm Türkiyeye göstersek nasıl olur . benim aklıma böyle bi fikir geldi sizlerle paylaşmak istedim . yorumlarınızı bekliorum ...

Sevgilerle....

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen yar_ola » Çrş Şub 28, 2007 01:49 am

merhaba bu düşüncene katılıyorum elimden gelen bir şeyler varsa yapmak isterim saygılarımla
ben bilirim

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Çrş Şub 28, 2007 05:17 am

Kral Tv hakkinda duyduklarima gore hic umudum yok ama ne yapilmasi gerekiyorsa bende varim.

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Çrş Şub 28, 2007 10:00 am

listeye sokulması için yeterli oy gideceğini sanmıyorum.. keşke olsa .. ama her sene bu ödülleri takip ettiğim kadarıyla eski büyük sanatçılardan birine kral tv özel onur ödülü veriliyordu.. belki bunun için kral tv yetkililerine ulaşıp bişiler yapabiliriz.. çünkü diğer kategoriler şu anda hayatta olanlardan belirleniyor bu yüzden barış abinin bi katogoriye alınmasını çok zor bi ihtimal olarak görüyorum ama özel ödül kısmı biraz daha kuvvetli ve çok daha anlamlı

Kullanıcı avatarı
manga13
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen manga13 » Çrş Şub 28, 2007 12:34 pm

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediorum .evet sizlerinde dediğiniz gibi ödülü Barış Mançonun alması çok zor olabilir ama petek gökün bahsettiği özel onur ödülü için kral tv ye mail atalım . belki şansımız olur . herkes kral tv ye özel onur ödülü için mail atarsa ve yeterli sayıya ulaşırsak ve tabi kral tv bunu görmezden gelmezse başarabiliriz...
Ben kral tv nin adresine baktım ama galiba yetkililere ulaşabileceğimiz tek mail adresi bu : [email protected]

Şansımızı bi deniyelim diyorum ...

Sevgilerle...

Kullanıcı avatarı
topaldede
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen topaldede » Çrş Mar 07, 2007 20:33 pm

teşekkurler elimizden gelenı yapacagızzzzz
TEVFİK DEMİR

Kullanıcı avatarı
mevlut
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mevlut » Çrş Mar 07, 2007 22:29 pm

İYİ FİKİR BENDE Bİ MAİL GÖNDERCEM. YALNIZ ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN BANA ONU Bİ YAZSANIZ. TESEKKÜRLER
barısdostu

Kullanıcı avatarı
manga13
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen manga13 » Çrş Mar 07, 2007 22:38 pm

Ödül törenin şimdilik belirli bir tarihi yok heralde. çünkü ben kraltv nin sayfasına baktım çok yakında yazıor . ama zamanımız var gibi çünkü oylamalar devam edior . ben elimden geldiğince farklı adreslerden mail gönderdim . umarım işe yarar ...

Sevgilerle ...

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Çrş Mar 07, 2007 23:11 pm

manga13 yazdı:Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediorum .evet sizlerinde dediğiniz gibi ödülü Barış Mançonun alması çok zor olabilir ama petek gökün bahsettiği özel onur ödülü için kral tv ye mail atalım . belki şansımız olur . herkes kral tv ye özel onur ödülü için mail atarsa ve yeterli sayıya ulaşırsak ve tabi kral tv bunu görmezden gelmezse başarabiliriz...
Ben kral tv nin adresine baktım ama galiba yetkililere ulaşabileceğimiz tek mail adresi bu : [email protected]

Şansımızı bi deniyelim diyorum ...

Sevgilerle...

Deniyelim sansimizi...tesekkurler

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Mar 08, 2007 20:58 pm

zevkle yaparız..

Kullanıcı avatarı
ali TİTAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ali TİTAN » Çrş Nis 04, 2007 00:32 am

ARKADAŞLAR KONUYA İLGİSİZSİNİZ HERALDE İYİ TAKİP ETMEMİŞSİNİZ BARIŞ MANÇO YA ZATEN KRAL TV TARAFINDAN YEKTA ONUR ÖDÜLÜ VERİLMİŞTİ LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNEREK HARAKET EDİN

Kullanıcı avatarı
manga13
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen manga13 » Çrş Nis 04, 2007 00:38 am

ali TİTAN yazdı:ARKADAŞLAR KONUYA İLGİSİZSİNİZ HERALDE İYİ TAKİP ETMEMİŞSİNİZ BARIŞ MANÇO YA ZATEN KRAL TV TARAFINDAN YEKTA ONUR ÖDÜLÜ VERİLMİŞTİ LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNEREK HARAKET EDİN

ali titan arkadaşım konuya senden daha fazla ilgili olduğumuz kesin . Barış Mançoya onur ödülü verildiğini zaten bilioruz. Eğer konu başlığını dikkatli bir şekilde okursan Barış abimize BİR ödül daha kazandırmak isteyenler diye yazıor . bildiğin gibi kral tv bu sene halkın oylarıyla seçilior. Bilmem anlatabildim mi ?

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Çrş Nis 04, 2007 19:14 pm

bende mail atıyım bari...başarılar...
YA NASİP.....
YA KISMET.....

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Prş Nis 05, 2007 06:37 am

ali TİTAN yazdı:ARKADAŞLAR KONUYA İLGİSİZSİNİZ HERALDE İYİ TAKİP ETMEMİŞSİNİZ BARIŞ MANÇO YA ZATEN KRAL TV TARAFINDAN YEKTA ONUR ÖDÜLÜ VERİLMİŞTİ LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNEREK HARAKET EDİN

Ilgisizlik degilde malesef takip edebilecek firsatim yok! Sayenizde burdan Baris severler sayesinde takip edebiliyorum her seyi. Kendi acimdan aciklama ihtiyaci duydum umarim yanlis anlasilmaz :)