Müzisyenler ve herhangi bir Müzik Aletiyle uğraşanlar buyrun

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

En sevdiğin veya çaldığın müzik aleti ne ?

Klavye(org,Piano) Çalabiliyorum
2
25%
Bas Gitar Çalabiliyorum
0
Oy yok
Akustik veya Klasik Gitar Çalabiliyorum
2
25%
Üflemeli Çalgı Çalabiliyorum
0
Oy yok
Bateri Veya Herhangi bir Vurmalı Çalgı Çalabiliyorum
1
13%
Keman ve türlerini Çalabiliyorum
0
Oy yok
Diğer Müzik Aletlerini Çalabiliyorum(mesaj olarak belirtin)
1
13%
Ben Şarkı söylerim
2
25%

Toplam oy: 8

Kullanıcı avatarı
fLeiN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Müzisyenler ve herhangi bir Müzik Aletiyle uğraşanlar buyrun

Mesajgönderen fLeiN » Prş Mar 01, 2007 21:31 pm

Arkadaşlar çaldığınız müzik aletini seçin...

BM

Mesajgönderen BM » Cum Mar 02, 2007 17:58 pm

Böyle bir şık yok ama ben şöyle söylemek istiyorum:

1 - Evimde bir Hammond Org'um var. (50000 $'a İngiltere'den almıştım.) Onu çalarım.

2 - Yamaha Dd-55 marka elektro baterim var. (750 YTL'ye Beyoğlu'ndan almıştım.) Onu çalarım.

3 - Marshall MG100 DFX marka bir elektrogitar anfim (bu amfiyi de 900 YTL'ye Ataköy'den aldım.) ve Rockson RH-30 marka elektro gitarım var. (Bunu da 250 YTL'ye Tekirdağ'dan aldım.)

Bunları çalarım.

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Mar 03, 2007 22:16 pm

kalsik gitar var ama daha çalamıyorum ...çünkü kursa gitmem lazım ama daha başlamadık :saskin:
istanbulda üniv. okuyan kardeşimde elektro gitar var bide bass gitar verecek bi akraba ama istanbulda bu iki gitar henüz...bu yüzden oy veremiyorum :D
YA NASİP.....
YA KISMET.....

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzt Mar 05, 2007 07:31 am

Bir buçuk senedir klasik gitar çalıyorum.Akustik gitara geçeceğim ama bi türlü parayi denkleştirip alamadım :D.Ayrıca çok da iyi flüt çalarım.Öyle böyle değildir yani.gerçekten iyi çalarım :)

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzt Mar 05, 2007 15:01 pm

VALLA HENÜZ ÇALAMIYORUM AMA BASS GİTARA BÜYÜK Bİ İLGİM VAR...İNŞALLAH Bİ PARAYI DENKLEŞTİREBİLİRSEM FendeR-Standart Precision YADA Fender - Deluxe Precision P Bass Special DAN BİRİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...AYRICA BASS GİTAR HAKKINDA GENİŞ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR HANGİ TÜR BASS TAVSİYE EDEBİLİRSİNİZ...YADA KULLANDIĞINIZ VE ÇOK HOŞUNUZA GİDEN Bİ BASS TÜRÜ VARSA YAZMANIZI RİCA EDİCEM....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Mar 05, 2007 18:18 pm

aytac yazdı:Bir buçuk senedir klasik gitar çalıyorum.Akustik gitara geçeceğim ama bi türlü parayi denkleştirip alamadım :D.Ayrıca çok da iyi flüt çalarım.Öyle böyle değildir yani.gerçekten iyi çalarım :)

canım yan flutmu yoksa blok flutmu:D

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Pzt Mar 05, 2007 22:50 pm

rapin_kizi__ yazdı:
aytac yazdı:Bir buçuk senedir klasik gitar çalıyorum.Akustik gitara geçeceğim ama bi türlü parayi denkleştirip alamadım :D.Ayrıca çok da iyi flüt çalarım.Öyle böyle değildir yani.gerçekten iyi çalarım :)

canım yan flutmu yoksa blok flutmu:D

Blok flüt cnm.Nerde biz de yan flüt alcak para :D

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Mar 06, 2007 00:42 am

:D :D :D :D :D :D 250 ytl cıvarı bsey canım :) ankaraya gezmeye gıdıcegıne onu almıstın:) :D :D

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Sal Mar 06, 2007 16:47 pm

1996 DAN BERİ KLASİK VE AKUSTİK GİTAR ÇALIYORUM. BUNUN YANINDA KENDİ ÇAPIMDA ELEKTRO VE BAS GİTAR, KLAVYE, SAZ (BAĞLAMA) ÇALIYORUM.

EVİMDE ORJİNAL AMERİKAN EL YAPIMI KESİK KASA SİYAH WASHBURN ELEKRO AKUSTİĞİM VE YAMAHA PRS 360 KLAVYEM VAR.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
fLeiN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen fLeiN » Sal Mar 06, 2007 21:46 pm

Zafer Uyanık yazdı:1996 DAN BERİ KLASİK VE AKUSTİK GİTAR ÇALIYORUM. BUNUN YANINDA KENDİ ÇAPIMDA ELEKTRO VE BAS GİTAR, KLAVYE, SAZ (BAĞLAMA) ÇALIYORUM. [/b][/color]

Hocam Sen Bize Çalacak Müzik Aleti bırakmamışsın. :alkis: :alkis: :D :D

Kullanıcı avatarı
fLeiN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen fLeiN » Sal Mar 06, 2007 21:53 pm

Walla ben Kendim Klavye çalmayı öğrendim. Müzik Kulağımın çok iyi olduğunu söylediler.(Komşum Piaonoyu çok iyi çalar, o söyledi)

Şöyle söyliyeyim: Duyduğum şarkıların notalarını Anında çıkartabiliyorum belkide bu bütün klavye çalanların yapabildiği bişeydir hava atmak istemiyorum.

Aynı şekilde Flütlede öyle. 8.Sınıfta istanbul 1.si olmuştum. Vere Vere 50 Milyon vermişlerdi. :cinnet: sinir olmuştum :)önemli olan yarışmak tabiki.

Hiç Klavyem olmadı hep arkadaşlarımdan aldım. Bi ondan Bi ondan 2 yıldır çalıyorum şimdi inşallah yazın alacağım bakalım hayırlısı.Yazın eğer kazanırsam kendime göre bi yerler ÖSS de Piano kursuna gider kendimi geliştiririm...