öss okul okul müdürü dershane kazanırsam 4 yıl üniversite 2 yıl yüksek lisans hayır düşünüce okul bitmiyor bi senede hazırlık desekk
Ne Yazmak İsterseniz Onu Yazın
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
samet ahmet
hzllll yazdı:kafayı yemeden daha ne kadar dayanacağımı bilmiyorum...
öss okul okul müdürü dershane kazanırsam 4 yıl üniversite 2 yıl yüksek lisans hayır düşünüce okul bitmiyor bi senede hazırlık desekk![]()
ben yaşlandığımda mı hayatımı yaşıyabileceğim ne bu yaa
![]()
bu kadar karamsar olmana ne hacet...
sen bi üniversite kazan bak bakalım zaman nasıl geçiyor. hatta sen bile istemeyeceksin okulun bitmesini.. yıllar su gibi akıp gidiyor. daha dün geldim ne tez bitti diyeceksin bu okul..
haa benim ki daha bitmedi ama
BİR SEVDAMIZ VAR ONUN İÇİN BURDAYIZ...
şimdi soracaksın bu yazıyı neden yazdın diye.
duygulandım yaa. şu dinlediğim türkü duygularımı artırdı. ağlama istiyorum. senden ayrılalı gülmedim dostum dostum..... selda bağcan.. hemen üstteki üye kardeşime hediye ediim bari..
-
samet ahmet
aytac yazdı:vay be yarın ankara'ya gidiyom.Hayatımda ilk defa
benim de ankaraya ilk gidişim fazla olmadı yaklaşık 1 yıl kadar... 3 mayıstı. geçen yıl. ilk defa anıtkabire gitmiştim gitmeni tavsiye ederim.
çanakkale harbini çok güzel bi şekilde canlandırmışlar.insan ordan geçerken bile başka bir heyecen yaşıyor.
neyse şimdiden hayırlı yolculuklar
bu kadar karamsar olmana ne hacet...
sen bi üniversite kazan bak bakalım zaman nasıl geçiyor. hatta sen bile istemeyeceksin okulun bitmesini.. yıllar su gibi akıp gidiyor. daha dün geldim ne tez bitti diyeceksin bu okul..
herhalde öyle derim
imzalar kalktı ya.. onun içindir belki. hem bizim bir sevdamız yok mu... hayattan yaşamdan.. biriken umutlar patlayacak zaman arıyor... hayat, açmış kucağını bizi bekliyor. ne olursan ol yine de gel diyor..
duygulandım yaa. şu dinlediğim türkü duygularımı artırdı. ağlama istiyorum. senden ayrılalı gülmedim dostum dostum..... selda bağcan.. hemen üstteki üye kardeşime hediye ediim bari..
[/quote]
türkü için teşekkürler.ya sen gel bi biizm okulda okuda bakıyım kaç gün dayanabileceksin

türkü için teşekkürler.ya sen gel bi biizm okulda okuda bakıyım kaç gün dayanabileceksin
- Mançolayizm
- Profesyonel

- kuzeydenizi
- Gelişen Üye

hzllll yazdı:kafayı yemeden daha ne kadar dayanacağımı bilmiyorum...
öss okul okul müdürü dershane kazanırsam 4 yıl üniversite 2 yıl yüksek lisans hayır düşünüce okul bitmiyor bi senede hazırlık desekk![]()
ben yaşlandığımda mı hayatımı yaşıyabileceğim ne bu yaa
![]()
SABRET VE ÇALIŞ ;ÇÜNKÜ HAYAT GERÇEKTEN ÇOK HIZLI GEÇİYOR 10 YIL SONRA BU DÜŞÜNCELERİNİ GÜLÜMSEYEREK HATIRLIYACAKSIN.SEVGİYLE KAL
- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
ohhhhhhhhhhhhh yarabbim sana sukurler olsun sonunda odevi bitirebiliçegim nekadar sevinsem az salı gunu rezil olmayacamm haaa birde turnuvaya beni almayan sınıf takımı 2 maçtatoplam25 gol yedi ve elendi ohhhhhhhhh bendimiştim bensiz yapamazlar diye simdi o salak beni beyenmiyemler nediyecek buarada takımın butun sırlarını anlattım rakıplere ohhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rahatladım birde eskişehirin guzeli seni çokkkk seviyorummmmmmmmmmmmmm
TEVFİK DEMİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Mançolayizm
- Profesyonel

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- Mançolayizm
- Profesyonel