Kurtlar Vadisi kaldırılsın mı?

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kurtlar vadisi kaldırılsın mı?

evet kaldırılsın
16
50%
hayır kaldırılmasın
16
50%

Toplam oy: 32

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzt Şub 26, 2007 23:03 pm

aytac yazdı:Kurlar vadisini yayından kaldıran zihniyet magazin programlarını niye kaldırmıyor o zaman.Eğer gençler özeniyorlarsa -ki bu nasıl bir gençliktir onu da anlayabilmiş değilim-herkesin bildiği gibi kendi evlerinden kaçıp istanbul'a gelen,orada da fuhuşa sürüklenen genç kızlarımızı da hatırlayalım.Eğer insanlar bir tv dizisinden etkileniyorsa bence burada suç dizide değil,insanın yetiştirilme ortamına bağlıdır diye düşünüyorum

Buna ek olarak şunları da söylemek içimden geldi.. Kurtlar vadisinden çok mu etkileniyorlar?? Peki ben birşeyi anlamıyorum bu insanlar o zaman nasıl Töre dizilerinden aynı kuruma bağlı "Sağır Oda" dizisinden ve daha nice ellerinde tabancalar olan kanlar, vahşetler olan dizilerden etkilenmiyorlar?

O zaman rica ediyorum o dizilerde yayından kalksın :!: :kizgin: :cinnet:
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Sal Şub 27, 2007 00:09 am

Zafer Uyanık yazdı:KURTLAR VADİSİ TERÖR DİZİSİNİN YAYINDAN KALDIRILMASINA KESİNLİKLE KARŞIYIM. TÜRKİYENİN 91 VE 98 ARASINDAKİ TÜM GERÇEKLİĞİNİ ORTAYA KOYUYORU. BENİM ABİM 91-92 YILLARINDA MARDİN-DARGEÇİTTE JANDARMA KOMANDO OLARAK ASKERLİĞİNİ YAPTI VE ÖLÜM TEHLİKLESİNDEN ŞANSLI OLARAK KURTULDU. BUNUN İÇİN KENDİNE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI DİYEN VATANSEVER İNSANLARIN BÖYLE GAZİ, ŞEHİT VEYA ASKERLİĞİNİ DOĞUDA YAPMIŞ GENÇLERİNE HAKLARINI ELLERİNİ VİCDANLARINA KOYARAK VERMELERİ GEREK. ASKERLERİMİZİN HEPSİ O TERÖR İLLETİ YÜZÜNDEN KOLSUZ, BACAKSIZ KALDILAR VEYA ŞEHİT OLARAK DAHA DOĞMAMIŞ ÇOCUKLARINI GÖREMEDEN BU DÜNYADAN AYRILDILAR. SON SÖZÜM BU! ANLAYANA!!!
birilerine battı bu dizide söylenenler daha başlamadan karalama kampanyası basladı pkk gösteriler yaptı incinmişler bu diziden dolayı kim takar sizi ister incinin ister incinmeyin ama malesef dizimiz yayından kalktı ama aynı saate baslayan kan uykusuda tam güzel oldu onuda şikayet etsinler bakalım rtük kan uytkusuna birsey diyecekmi :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Mar 03, 2007 22:36 pm

kurtlar vadisini hiç izlemediğim için gurur duyuyorum kendimle...
serseri sayısı hızla arttı maalesef..kendini polat vs sananlar çoğaldı..okullarda şiddet arttı vs vs..
ama terör dizisi farklı idi bence..bazı gerçeklere parmak basacaktı..bundan rahatsızlık duyan başta abd vs müdahale etti..hani kurtlar vadisi ırak meselesi..ABD hükümete demedimi türk halkının gözünde ABD nin imajını düzeltin diye...
şunu söyleyim ben askerliğimi ŞIRNAK ta yaptım...5 yıl önce o günlerde sakindi çatışma vs görmedim ama terörün izleri basbaya belli idi gidenler bilir..eski çatışma hikayeleri baskınlar vs...
bence yayınlanmalıydı...
YA NASİP.....
YA KISMET.....