Ne Yazmak İsterseniz Onu Yazın
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
COBAN YILDIZI
aytac yazdı:sameth yazdı:aytac yazdı:Seviyorum beeee.var mı ötesi![]()
![]()
var evlilik allah tamamına erdirsin aytaç![]()
![]()
İnşallah kardeş.Çok seviyorum ben ya.Öyle böyle değil yani
Sevmek gibi güzel bir duygu var mı şu dünyada?? (:
Off offff...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
Barıscıl yazdı:aytac yazdı:sameth yazdı:aytac yazdı:Seviyorum beeee.var mı ötesi![]()
![]()
var evlilik allah tamamına erdirsin aytaç![]()
![]()
İnşallah kardeş.Çok seviyorum ben ya.Öyle böyle değil yani
Sevmek gibi güzel bir duygu var mı şu dünyada?? (:
Off offff...
Sevmekten öte bi duygu var:"sevilmek".Seviliyorum da ben,değer veriyo hem de bana...
- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
ohhh be bu forumu acandan allah razı olsun sonunda içimi dokecem yurt odamda bir cocuk var ondan nevret ediyorum elimden gelse bogazını sıkacam neden mi nevret ediyorum herdediğime muhalefet oluyor neymiş benim saçım uzun oldugu için aşagılanma duygum var mış hadı oradan sende birde kendisi ders calışıp geliyor ve odada kı diyer eleman lara ders calıştırmıyor sonrada onlarla dalga geciyor. haaaa mp3 ümde sadece barış manço nunu sarkılarıvar diyip beni sanat yoksunu sanıyor ben sanatın temelini dinliyorummmm kendisi salak salak adam ları dinliyor bide malesef adamla aynı futbol takımını tutuyoruzzz allahım guc ver bana amam insanları seviyorum yinede ama ondan nevret ediyorummmmm
TEVFİK DEMİR
- kuzeydenizi
- Gelişen Üye

-
COBAN YILDIZI
topaldede yazdı:ohhh be bu forumu acandan allah razı olsun sonunda içimi dokecem yurt odamda bir cocuk var ondan nevret ediyorum elimden gelse bogazını sıkacam neden mi nevret ediyorum herdediğime muhalefet oluyor neymiş benim saçım uzun oldugu için aşagılanma duygum var mış hadı oradan sende birde kendisi ders calışıp geliyor ve odada kı diyer eleman lara ders calıştırmıyor sonrada onlarla dalga geciyor. haaaa mp3 ümde sadece barış manço nunu sarkılarıvar diyip beni sanat yoksunu sanıyor ben sanatın temelini dinliyorummmm kendisi salak salak adam ları dinliyor bide malesef adamla aynı futbol takımını tutuyoruzzz allahım guc ver bana amam insanları seviyorum yinede ama ondan nevret ediyorummmmm
Allah sabir versin
- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
yaaa arkadaşlar siz hiç sevmediğiniz adamlarla aynı oprtamı baylasınca ne yapıyorsunuz ha ben deli oluyorum gunde 8 saat barış manço dınlıyorum ve bana deli diyorlar ben kafayı yemisim neden mi barış manço yu sevdiğim için oylemi ya onlar dunyadan bi haber yeryuzunun en iyi sanat cısını dınlediğim için bana deli diyorlar desinler yasasın barış manço hayranlığı sitemede resimlerimi ekleyecem ve gorsunler beni herkezzzzzzzzzzzz sizlerede teşekkurler
TEVFİK DEMİR
topaldede yazdı:yaaa arkadaşlar siz hiç sevmediğiniz adamlarla aynı oprtamı baylasınca ne yapıyorsunuz ha ben deli oluyorum gunde 8 saat barış manço dınlıyorum ve bana deli diyorlar ben kafayı yemisim neden mi barış manço yu sevdiğim için oylemi ya onlar dunyadan bi haber yeryuzunun en iyi sanat cısını dınlediğim için bana deli diyorlar desinler yasasın barış manço hayranlığı sitemede resimlerimi ekleyecem ve gorsunler beni herkezzzzzzzzzzzz sizlerede teşekkurler
Merak etme dostum.Ben de senin gibiyim.Eğer delilikse bu yaptıkların,ben de deliyim o zaman
- topaldede
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
şukur allagım yanlız olmadıgımı biliyordum zaten barış manço hayranları kardeştır anlarlar birbirlerini birgun gorecekler bu delidedikleri adam barış mançonunu sarkılarıyla neler yapacak onlardan ilham alıp belki kıtaplar sinema oyunları yazacagız amam onlar gitsinler 2 3 gunde tukenen sarkılarını dimlesinler bakalım
enson kım gulecek 
TEVFİK DEMİR
aytac yazdı:Barıscıl yazdı:Allahım sen büyüksün yarabbim...
Ben bu dünyanın sırrını hala çözemedim. Çözen var mı??
Dünyanın sırrı,yine bu Dünyanın içinde.Ve ben bu sırrı buldum galiba.
A Ş K
Anlayış, hoşgörü, ilgi, sadakat, dürütlük, yalınlık... Bunlarıda ekleyebilir miyiz peki içine??
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
Barıscıl yazdı:aytac yazdı:Barıscıl yazdı:Allahım sen büyüksün yarabbim...
Ben bu dünyanın sırrını hala çözemedim. Çözen var mı??
Dünyanın sırrı,yine bu Dünyanın içinde.Ve ben bu sırrı buldum galiba.
A Ş K
Anlayış, hoşgörü, ilgi, sadakat, dürütlük, yalınlık... Bunlarıda ekleyebilir miyiz peki içine??
Daha bunlardan başka tarifi imkansız şeyler de var