FUL AKSESUAR 2007 BARIŞ MANÇO MIX YAYINDA...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ser
- Admin

- İletişim:
FUL AKSESUAR 2007 BARIŞ MANÇO MIX YAYINDA...
Değerli Üyelerimiz,
Yoğun bir çalışmanın ardından Barış Manço Mix, 6.yaşında, yepyeni yüzü, yepyeni servisleri, daha geniş ve daha doğru, daha güncel içeriği ile şu andan itibaren hizmetinizdedir...
Görüşlerinizi bekliyoruz...
Ve sizlere büyük sürprizimiz: VideoMix!
Sizlerden gelen yoğun istekler doğrultusunda, VideoMix servisimiz sayesinde Barış Abi'mizin arşivimizdeki tüm video kliplerini sitemiz üzerinden online olarak izleyebileceksiniz... VideoMix'teki video klip arşivimiz BarışSeverler Club üyelerimizin değerli katkıları sayesinde oluşturulmuştur. Emeği geçen tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.
Yanımızda olduğunuz için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız...
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Yoğun bir çalışmanın ardından Barış Manço Mix, 6.yaşında, yepyeni yüzü, yepyeni servisleri, daha geniş ve daha doğru, daha güncel içeriği ile şu andan itibaren hizmetinizdedir...
Görüşlerinizi bekliyoruz...
Ve sizlere büyük sürprizimiz: VideoMix!
Sizlerden gelen yoğun istekler doğrultusunda, VideoMix servisimiz sayesinde Barış Abi'mizin arşivimizdeki tüm video kliplerini sitemiz üzerinden online olarak izleyebileceksiniz... VideoMix'teki video klip arşivimiz BarışSeverler Club üyelerimizin değerli katkıları sayesinde oluşturulmuştur. Emeği geçen tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.
Yanımızda olduğunuz için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız...
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
En son Ser tarafından Cum Şub 16, 2007 00:51 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

-
samet ahmet
- barışhayranı
- Moderator

Helal olsun!
Siteye sade tasarım çok daha iyi gitmiş ve ayrıca içerik olarak ta çok geniş olmuş.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Siteye sade tasarım çok daha iyi gitmiş ve ayrıca içerik olarak ta çok geniş olmuş.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- BarisMancho1907
- Kıdemli Üye

Gözlerime inanamadım... Harika bir görüntü olmuş gerçekten. Forum ile görüntü açısından da bütünleşmiş. Ayrıca içerik de bi çok bölümde daha kapsamlı hale gelmiş. Videomix olayı ise süper, böylece Barış abimizin klipleri herkese rahatlıkla ulaşabilecek. Bu renk tonları ve bu tasarımla adeta resmi site havasını almış miximiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza helal olsun!

Unutamadım, unutamadım ne olur anla beni...
- kayalarin_oglu_2023
- Gelişen Üye

- İletişim:
süper olmuş
benim pek fazla internete girme şansım olmuyor ama gördüğüm kadarıyla çok güzel olmuş sürekli güncel olursa site daha güzel olcandan eminim emeği geçen herkese teşekkürler
EN BÜYÜK SANATÇI BARIŞ MANÇO & www.sohbetizm.com Herkes Davetlidir
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: