MANÇO TV KANALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
faruky
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen faruky » Prş Şub 08, 2007 14:06 pm

ASLINDA MANÇO TV AKILCI AMA BUNU GERÇEKLEŞTİRMEK BİRAZ ZOR.İNTERNET ÜZERİNDEN BELKİ BÖYLE BİR YAYIN YAPILABİLİR AMA DEDEĞİM GİBİ ZOR.

SÖYLENDİĞİ GİBİ TRT NİN BARIŞ MANÇO'NUN VİDEOLARINI VE PROGRAMLARINI VERMESİ, BİZİM İÇİN YETERLİ OLACAKTIR.

AÇIKÇASI BEN 7'DEN 77 'YEYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.

SAYGILARIMLA....
MEGA MANÇO

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 08, 2007 18:17 pm

faruky yazdı:ASLINDA MANÇO TV AKILCI AMA BUNU GERÇEKLEŞTİRMEK BİRAZ ZOR.İNTERNET ÜZERİNDEN BELKİ BÖYLE BİR YAYIN YAPILABİLİR AMA DEDEĞİM GİBİ ZOR.

SÖYLENDİĞİ GİBİ TRT NİN BARIŞ MANÇO'NUN VİDEOLARINI VE PROGRAMLARINI VERMESİ, BİZİM İÇİN YETERLİ OLACAKTIR.

AÇIKÇASI BEN 7'DEN 77 'YEYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.

SAYGILARIMLA....

internet uzerinde zaten barismanco interaktif tv si war ayrica trt de bu yaz 7 den 77 yeyi yaz boyunca verdi ve kaydi alindi multimedya video forumundan ulasabilirsin

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Prş Şub 08, 2007 18:41 pm

Oğulcan kardeş, yorumu, aradan çekilerek en güzel şekilde yaptın zaten, teşekkürler anlayışın için...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 08, 2007 18:47 pm

ne demek ben tesekkur ederim

Kullanıcı avatarı
mevlut
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mevlut » Prş Şub 08, 2007 21:19 pm

DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİGİM GİBİ BEN BU İSTE VARIM. ARKADASIMIZIN ACIKLAMALARI VE TESPİTLERİ DOGRU BU İS İCİN GERCEKTEN FEDAKARLIK YAPMASI GEREKEN BUNA MECBUR OLAN KİSİLER VAR.SONUCTA HER SEY TURK MİLLETİ İCİN ÖZELLIKLE GELECEK KUSAK İCİN.EMİNİM ARAMIZDA BÖYLE DÜSÜNENLER COGUNLUKTADIR
barısdostu

Kullanıcı avatarı
nick-the-chopper
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nick-the-chopper » Cum Şub 09, 2007 19:23 pm

ogulcan yazdı:Şu ana kadar ne yaptın peki?
evet ne yaptın bir de biz ne yapabiliriz inanmaktan başka?

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Cum Şub 09, 2007 19:25 pm

Kardeşim, işte o çoğunluğu bi kurabilsek, yolun sonuna gelmiş olacaz ama ne yazıkki aramızda bu projenin gerçekleşmesini hayalden öte sayanlar var, ama bizler, bu işe inananlar çoğunluk olmasak dahi, dediğimizi başaracaz, çünkü bu istediğimiz şey VATAN BORCU gibi, eninde sonunda isteğimize ulaşacaz, yeterki birlikte hareket edelim...

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Cum Şub 09, 2007 20:14 pm

Kardeşim bana iki de bir ''şu ana kadar ne yaptın peki'' gibi cümleleri saymayın, bir fikir aklıma geldi, sizlerle paylaştım, ne yapabiliriz, ne düşünüyorsunuz bu konuda diye yazdım...

Daha 21 yaşında bir öğrenciyim, ve bu projeyi hayata geçirebilmek için elimden ciddi manada somut adımlar attığımı düşünemezsiniz, zaten maddi açıdan bu işi başlatabilmem de imkansız, öğrenci olduğumu da hesaba katacak olursak anlayacağınız ben şimidiyi kadar, MANÇO TV İÇİN HİÇ BİRŞEY YAPMADIM, sadece bu fikrime inanıp, gerçekleşmesinin hiç te imkansız olmadığını düşünüp, eğer birlikte hareket edecek olursak sonuca ulaşacağımızı bilip sizlerle paylaştıklarım hariç...Anlamıyorum sizi duymak istediğiniz bu muydu???

Ya elbirliği ile bu işe inanıp, bu işin peşini bırakmıyacaz, ve sonunda amacımıza ulaşacaz, ya da hergün bön bön sadece bu gibi sitelere bakmakla yetinecez, sırf geyik olsun diye konu açıp güya bizler BARIŞ MANÇO'nun MİSYONUNU devam ettiriyoruz diye kendimizi kandıracaz...!!!

Yoo arkadaşlar, ben bunu yapamam, sizin yaptığınızı yaparak Barış Manço'ya olan borcumu ödeyemem, çoğunuzun yaptığı sadece kendini kandırmak...

Üretmek zorundayız, Barış Abimizin felsefesi buydu, bana göre bizler sadece Barış şarkıları dinleyerek, Barış'la ilgili sitelere girip sohbet ederek Barış Abimizin misyonunu devam ettiremeyiz...

Ama itiraf etmeliyim ki bu kadar olumsuz tepki alacağımı zannetmiyordum...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Şub 09, 2007 20:29 pm

Mançolayizm yazdı:ya da hergün bön bön sadece bu gibi sitelere bakmakla yetinecez, sırf geyik olsun diye konu açıp güya bizler BARIŞ MANÇO'nun MİSYONUNU devam ettiriyoruz diye kendimizi kandıracaz...!!!

boyle bi lafi soylersen daha bi tepki alirsin ne demek bu gibi site biz bu site olmasaydi onlarca etkinligi nasil yapacaktik sen nasil sesini duyuracaktin buradaki arkadaslara.7den77yeyi bu sitenin insanlari mail bombardimani sonucu yayinlamadilar mi misyonunu devam ettirmediler mi sinirine hakim ol daha akilli seyler yaz

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Cmt Şub 10, 2007 11:58 am

Kardeşim, benim ne demek istediğimi sen çok iyi anladın, tabii bazen gerçeklerle insan yüzleşmek istemiyor...

Bu gibi siteler derken ben Barış Abimizle ilgili siteleri küçümsemedim, ama sen neden böyle anladın anlamıyorum, sadece amacım bu iş sitelerle kalmasın, siteler kurulduysa TV de kurulabilir pekala...Yeni gelen nesil Barış Manço'yu sadece internet sitelerinde mi öğrenecek, tanıyacak, ve O'nun misyonunu devam ettirmeye çalışacak???

Yeterli olmadığına inanıyorum, eğer içinizden biri EVET KARDEŞİM BU GİBİ SİTELER YETERLİ BARIŞ MANÇO'NUN MİSYONUNU DEVAM ETTİRMEK İÇİN derse, hay hay devam ediniz diyecem ve bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatacam...

Diğer yazımda tepki alacak hiçbirşey yazmadım, yazdıysam da arkasındayım, çünkü ne görüyorsam onu yazıyorum, gerçeklerden kaçış yok arkadaşlar, eleştiri yapmam gerekiyordu, yaptım...

Biri veya birileri bu işe ilk adımı atacak, yoksa çoook bekleriz Barış Manço'nun bu ülkede hak ettiği yerini almasını...

Cesaretli olacaz, üretken olacaz, Barış Abi de böyle değil miydi?Nice imkansız gibi görünen işlere imzasınıu attı, ve alnın akıyla da çıktı???Biz Barış severlere de bu yakışmaz mı arkadaşlar???

MANÇO TV diyorum çünkü yüzyılımızda, en hızlı şekilde ülkemizin her köşesine ulaşabilen, sesini duyurabilen, etkili olabilen, ve bizim de amacımıza ulaşabileceğimiz en kolay ve kesin çözüm...

Tamam internet sitelerinde de Barış Abimizle ilgili az şey yapılıyor değil, Allah var çok güzel paylaşımlar var, ama neden bizler daha fazlasını istemiyelim ki???

Düşünün bi defa her evde bir bilgisayarın olma ihtimali var mı, artı o evde bir Barış Manço hayranı olma olasılığı kaç, olsa dahi nerden bu sitelere girmeyi akıl edecek, ama TV olayı farklı, günümüzde hemen hemen her evde TV var, bu şekilde kolayca istediğimizi gerçekleştirebiliriz...

Dediğimiz proje zaten şu an ağızda bir yerlere gelme aşamasında, daha çok konuşacaz bu konuyu, eleştirilerimiz tabiiki yapacaz yerinde ve zamanında, zaten bu şekilde konumuz olgunlaşacak, ve belirli bir şekle bürünecek...

Ama şunu da itiraf etmeliyim ki maalesef arkadaşlar benim gittikçe bu projemiz yani MANÇOTV konusunda şevkim kırılıyor...Ne bileyim olumlu tepkileden çok, olumsuz tepki ve eleştirilerle karşılaştım, dediğim gibi çoğunuz sadece bu siteleri gezmekten ve sırf sohbet olsun diye konuşmaktan başka hiçbirşey yapamıyorsunuz...

Üretken birer insan olmalıyız, yerimizde sayarak hiçbir yere ulaşamayız, bu gerçeği kabullenin ve elinizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışın...

Kendiniz için dahi yapamıyorsanız, sırf BARIŞ ABİ için yapın...

Çünkü; O, bizim için neler yapmadı ki...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Şub 10, 2007 19:30 pm

herseyin basi para kardes para....bu illet olmadan hicbisi olmas...Internet ucus site denen sey kolay kurulur ama TV dedigin herkesin muptelasi oldugu sey cok zor kurulur...Zengin bi tanidigin war mi boyle bir fikir atiyorsun

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cmt Şub 10, 2007 21:06 pm

hakketen haa Mançolayizm paso konuşuyosun ama icraat yok

madem fikri sen attın ortaya e hadi ufaktan bişilerini görelim :sapka:
Galatasaray,İstanbul

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cmt Şub 10, 2007 22:59 pm

Ya arkadaşlar yanlış anlamayın da takip ediliyorum yazılanları Mançolayizm arkadaşımızın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz ki? Çok güzel planlar yapıyor birşeyler yapma çabası içinde. Ona destek olacağınıza köreltmeye çalışıyorsunuz gibime geliyor.

Hadi yapta görelim diyorsunuz fakat tek başına nasıl yapabilir ki? Yardım bekliyor bizlerden yardım edebileceklerden. O nedenle paylaşıyor bizimle. En azından ben öyle düşünüyorum. O nedenle biraz daha olumlu olursak daha güzel olur daha çok işler başarırız bence...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Şub 10, 2007 23:02 pm

gerceklerı soylemeyı ustune gıtmek olarak goruyorsan ben ustune gıdıyorum ozaman arkadas plan yapmak cok kolay dı mı bedeva ama ıcraat? para eşittir icraat cogu site sakinleri öğrenci arkadaş burada

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Cmt Şub 10, 2007 23:16 pm

Ogulcan yanlış anlama dediğimi. Biriin suclamak icin soylemedim söylediğimi. Neyse daha fazla birşey demek istemiyorum...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Pzr Şub 11, 2007 00:14 am

Arkadaşlar benim yapım gereği inandığım birşeyin peşini bırakmam, kolay da pes etmem, doğrudur çok konuştum bu konuda, ama sesimi duyurmam gerekiyordu ve amacıma da ulaştım gibi, en azından ön yargılı yaklaşan Barış sever kardeşlerimin konuyu artık ciddiye almaya başladığını görüyorum...

Kardeşim demişki, tanıdığın zengin biri var mı diye???

Evet var kardeşim hem de milyonlarca...SİZ BARIŞ SEVERLER...

Bundan garantili zengin kişiler mi olur???

Para konusu tabiiki bu işin anahtarı ama, bu konuda daha önce de yazmıştım, para konusunda en büyük pay devlete düşecek, daha doğrusu bu payı devlete biz zorla da olsa düşürtecez...

Arkadaşlar projenin daha başındayız icraat önce fikirdeki birlik ile olur sonra da harekete dökülür...Önce fikren bi anlaşalım bakalım ondan sonra harekete, icraata geçeriz, görüyorsunuz ki halen daha tartışmalar ve eleştirmeler devam ediyor...

Ben tek başıma icraat konusunda ne yapabilirim ki zaten, sesimi duyurmaya kalksam sinek vızıltısı gibi gelir duyanlara, ama bi düşünün, Barış hayranları tek yürek olmuş seslerini duyurmaya çalışıyorlar o zaman oluşacak sesi bizler dahi hesaplayamayız, getireceği yankı da cabası...

Bilmiyorum arkadaşlar neden olmasın ki, şu yalan dünyada neler olmuyor ki???Allah'ın krosu! dahi kanal kuruyorsa ülkemizde, bizler BARIŞ adına hem de sırf TÜRK MİLLETİ için çalışmış, kendini TÜRK'e adamış bir insana(Barış'ın özelliklerini, yaptıklarını yazmama gerek yok...) kanal açmışız çok mu???

Ama sizler ciddiye alırsanız bu projemizi gerçekleştiririz, dedim ya önce icraat için fikirde birlik sağlamalı...

Şimdi bu yolda ilerlerken önümüze çıkabilecek sorunları yazalım ve bu sorunlara uygun çözüm yolları üretelim kendimizce...Böylelikle ilk adımı da atmış oluruz MANÇO TV için...Ne dersiniz???

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Şub 11, 2007 00:42 am

son yorumum sadece cabana saygı duyuyorum

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Pzt Şub 12, 2007 12:35 pm

Eyvallah kardeş, saygını hak ettiysek eğer, az da olsa bi yol katetmişizdir, benden de sana saygılar...

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Çrş Şub 14, 2007 16:35 pm

ogulcan yazdı:ben aradan cekileyim olmayacak islerde yorum felan yapamam

neden böle olumsuz düşünüosn ki anlamadm..kolay bi iş olmadıgını herkes farkındaa ama BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR BENCE..İsteyince herşey olur die düşünüorm..bu bankaya hesap açtırma fikrii ii bence..ammavelakin herkes para yatırır mı o war..kimin elinden ne geliosa yardımda bulunsun bence..dediğim gibii yeterkii gerçekten isteyelimm.....

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Şub 16, 2007 16:59 pm

onxGS yazdı:iyi kardeşim o zaman sen

Lale Ahıskalı'ya
TRT'ye
TGRT'ye
aTV'ye
Erkmen Sağlam'a
Emre Plak'a

Barış Manço ile ilgili kayıtların, yayınların telif hakkını ödeyecek bir formül bul,

stüdyo,alıcı-verici,kameralar'ın, orada çalışacak elemanların paralarını ödeyecek formülü bul,

tv'lerin her yıl ödediği vergileri ödeyecek bir formül bul, eyvallah.

Bu birincisiydi.

Barış Manço'nun tamam yaptığı kayıtlar dünya kadar. Ama diyelimki hepsini bi şekilde aldın yayınladın. sonra nolacak? en başa mı döneceğiz???

nerede yaşadığımı gayet iyi biliyorum ve Barış Manço'yu da tanıyorum.

Olmayacak işler peşinde koşmanın alemi yok..

TAMAM ARKADAŞIM BU TV İŞİ İÇİN BAYA Bİ PARAYA İHTİYAÇ DUYULCAK BUNUN FARKINDAYIZ KOLAY DEİL Bİ KANAL OLUŞTURMAK FAKAT ŞÖYLE OLABİLİR: ÜNİVERSİTEDE TELEVİZYONLULUK OKUYAN VE BARIŞ MANÇONUN KOYU HAYRANI OLAN BİRİ ÇIKARSA BU İŞ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN DE KOLAY OLUR.REYTİNG ALACAĞINDAN DA EMİNİM BEN.HİÇ OLMADI HADİ Bİ KANAL KURULMADI BUNUN ÜZERİNE EĞİTİM ALMIŞ BİRİ Bİ KANALDA HAFTANIN BAZI GÜNLERİNDE BARIŞ MANÇO PROGRAMI GİBİLERİNDEN BİŞİLER DE KURABİLİR..BU EN AZINDAN DAHA OLANAKLARI OLAN Bİ PLAN VEDE PARA KONUSUNDADA DAHA İYİ...BİLMİYORUM YANLIŞ MIYIM???

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cum Şub 16, 2007 18:23 pm

arkadaşlar daha oturduğu evinin hali bile ortada!

siz tutmuş "Manço TV" diyorsunuz!

kabul olmayacak duaya amin denmez!

realist olun azıcık!
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Şub 16, 2007 21:22 pm

Kademe kademe gitmeliyiz.Ama bazı arkadaşlar Manço TV'ye çok karamsar bakmışlar. Arkadaşlar bu kadar da karamsal bakılırsa imkanlar olsa bile biz inanmadığımız için projeleri hayata geçirememiz zor olur.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
fatix burak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen fatix burak » Cmt Şub 17, 2007 13:58 pm

bence bu öneriyi kanal D'ye sunmalıyız çünkü her konuda kanalı var.ama sadece barış manço değilde hani geçmişte belli bir kariye sahip olan ama son zamanlarda unutulmaya yüz tutmuş önemli kişileri anmak veya yeni nesile tanıtmak amacıyla kapsamlı bir kanal olabilir diye düşünüyorum
fatih burak

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Şub 17, 2007 19:24 pm

Öneriden biraz uzaklaşıyoruz ama fatix burak'ında dediği gibi Kanal D'nin birçok kanalı mevcut bunlardan biride Dmax. TRT, bu şeklilde bir kanal oluştursa ve 70'lerde,80'lerde ve hatta 90'larda yayınladığı yayınları yayınlasa. O dönemlerin en pöpüler isimlerinden olan Barış Abimizide sık sık görebilir ve arşivimize yeni yeni hiç bilmediğimiz görüntülerde aktarabiliriz. Ama nedendir bilinmez TRT arşivini açmaya pek sıcak bakmıyor. Keşke böyle bir oluşum yapsalar. Eminim ki hem yakın geçmişini merak eden gençlerden, hemde o dönemlerde yaşayanlardan yoğun ilgi görecekler.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]

LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Sal Şub 20, 2007 00:48 am

onxgs arkadaşıma katılıyorum.bence elimizdeki imkanlara göre hareket edelim.