HALKBANK BU YIL ÖZELLEŞTİRİLECEK.ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Osman Taşkıran
Yeni Üye
Yeni Üye

HALKBANK BU YIL ÖZELLEŞTİRİLECEK.ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM

Mesajgönderen Osman Taşkıran » Sal Şub 06, 2007 17:19 pm

SEVGİLİ BARIŞ HAYRANLARI
ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ GİBİ BARIŞ AĞABEYİMİZİN EVİ HALKBANK'IN ELİNDE.BANKA DAHA ÖNCE 2 DEFA EVİ SATIŞA ÇIKARMIŞTI ALAN OLMAYINCA EV BANKANIN ELİNDE KALDI VE BU BANKA 2007 İÇERİSİNDE ÖZELLEŞTİRİLECEK.BÜYÜK BİR İHTİMALLE BANKAYI YURT DIŞINDAN TALİP OLACAK YABANCI BİR ŞİRKET ALIR.BU BİZİM VE BARIŞ AĞABEYİN HAYALİNİ YANİ EVİNİN MÜZE YAPILMASI HAYALİNİ ÇOK AMA ÇOK ZORLAŞTIRACAK BİR GELİŞME.HENÜZ VAKİT VARKEN BANKA DEVLETİN ELİNDEYKEN BİR ARAYA GELİP Bİ YOL PLANI HAZIRLAMAMIZ LAZIM.BU İŞ İÇİN SİYASETÇİLERDEN YARDIM ALMAMIZ ŞART.PARA TOPLAMAK GİBİ ZENGİN İNSANLARIN KAPISINI ÇALMAK GİBİ FİKİRLERİ OKUDUM FORUMLARDA.BU UZUN İŞ.FAZLA VAKTİMİZ KALMADI.BU EVİN MÜZE YAPILMASI BAŞBAKAN IN 2 DUDAĞI ARASINDA.(BARIŞ AĞABEY İN VE BAŞBAKAN IN DAHA ÖNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDEN TANIŞIKLIĞI VAR.HATTA ŞU AN PİYASADA OLAN Hala yazıp çizecek birkaç satırım kaldı İSİMLİ KATAPTA ARALARINDA GEÇEN DİYALOGLAR VAR.)BİR TELEFONLA HALKBANK GENELMÜDÜRÜ NE ''Kardeşim Bu Ev Müze Olacak.Evin Kültür Bakanlığı na Devri İçin Ne Gerekiyorsa Yapın'' TALİMATI YETER.EV TURİZM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI NIN BÜNYESİNDE KALIR MÜZE OLARAK KULLANILIR.BİLİYORUM BİR BAŞBAKAN A ULAŞMAK KOLAY DEĞİL.BUNUN İÇİN
1-BAŞBAKAN A MAİL VE MEKTUP YOLLAYABİLİRİZ.
2-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VEYA PARTİNİN İSTANBUL İL BAŞKANIYLA RANDEVU ALIP GÖRÜŞEBİLİRİZ.BU KİŞİLER İSTEĞİMİZİ BAŞBAKAN A ULAŞTIRIR ÇÜNKÜ İKİSİDE BAŞBAKAN IN ARKADAŞI.VE SEÇİM YILINDAYIZ
(ben şahsen ikinci yolu öneriyorum.)
SİZDE DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN BİRŞEYLER YAPALIM HEMDE BİRAN ÖNCE.

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: HALKBANK BU YIL ÖZELLEŞTİRİLECEK.ELİMİZİ ÇABUK TUTALIM

Mesajgönderen Petek Gök » Sal Şub 06, 2007 20:35 pm

iyi fikir , hemdee çok.. benim bu özelleştirme işindn hbrim yoktu eğer olursa o zaman dediğin gibi iş çok daha zorlaşır hatta imkasızlaşır ben bu işte varım bi yol bulalım

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Sal Şub 06, 2007 23:09 pm

ne yapmak gerekir arkadaşlar. osman kardeşim çok önemli bir konuya değinmiş. eğer bişi yapılacaksa hemen yapılsın. yapalım. mehmet ali birand ı öneririm ben. nasıl fikirlerimizi paylaşalım ve hemen harekata geçelim... hadi başlayalım. ben başlıyorum. biranddan... :!:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Şub 07, 2007 12:37 pm

2.sine gidelim

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Şub 07, 2007 18:55 pm

peki biz ne yapabiliriz(istanbul dışında olanlar) maille destek vermemizi ister misiniz?

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Çrş Şub 07, 2007 19:52 pm

Bence başbakana mektup yazalım ya da mail yollayalım. Artık daha fazla vakit kaybetmeyelim.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Şub 07, 2007 20:01 pm

tmm wersın bırı maıl adresını

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Çrş Şub 07, 2007 21:07 pm

ilk önce bi toplanıp toplu bi şekilde hareket edelim arkadaşlar.. gördüğüm kadarıyla çok fazla bi katılım yok gibi :( üzücü.. toplu bir şekild atarsak mailleride daha bi etkili olur teker teker giderse arada kaynama ihtimali daha fazla olur çünkü

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Çrş Şub 07, 2007 23:02 pm

2. maddeyi İstanbul'daki arkadaşlar uygular. Biz de mail atarız.
Resim
Gün Çoktan Döndü Buralarda ve Ben Simsiyah Bir Gecenin Koynunda Yapayalnız Bekliyorum

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Prş Şub 08, 2007 01:39 am

arkadaslar gecen gun mynette okudugum bır haber halk bank ın %25 ının halka arz edilerek özellestırılecegiydi... sanırım ozellestırme surecı baslamıs olabilir bıle... anlıyacagınız cok fazla vaktımız kalmadı...
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Prş Şub 08, 2007 03:43 am

Metin yazma kabilyetim pek iyi degildir :oops: Ne yazilmasi gerekiyorsa biriniz buraya koysun lutfen fazla zaman kaybi olmadan mektup veya email hemen gonderelim.

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 08, 2007 12:31 pm

mail adresi de yok ortalikta

Kullanıcı avatarı
Osman Taşkıran
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Osman Taşkıran » Prş Şub 08, 2007 18:54 pm

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU PROJEYİ HAYATA GEÇİREBİLMEK İÇİN SİYASİ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR DEMİŞTİM 2 GÜN ÖNCE BU KONU İÇİN.SANIRIM BİRŞEYİ EKLEMEYİ UNUTMUŞUM.HEPİMİZ BİRLİK OLMALI BİRARAYA GELEBİLECEK OLANLAR BİR ARAYA GELMELİ VE BİR PLAN HAZIRLAMALIYIZ.GEREKLİ GÖRÜŞMELERİ YAPACAK BİR HEYET OLUŞTURMALIYIZ.( BU HEYETİN BAŞKANLIĞINI BARIŞ AĞABEYİMİZİN ABLASI İNCİ MANÇO YAPABİLİR MESELA)İLK ÖNCE BU HALLEDİLMELİ.DAHA SONRA İSE
1-MEDYADAN YARDIM ALABİLİRİZ.ALİ KIRCA,UĞUR DÜNDAR,M.ALİ BİRAND,FATİH ALTAYLI GİBİ ÖNEMLİ İSİMLERLE TEMASA GEÇERİZ.BU İNSANLAR ZAMAN ZAMAN BAŞBAKAN DA DAHİL BİRÇOK SİYASETÇİYİ PROGRAMLARINDA AĞIRLIYOR.
2-ÖNEMLİ GAZETELERİN KÖŞE YAZARLARIYLA SEÇECEĞİMİZ HEYET GÖRÜŞÜR.ONLARDA KÖŞELERİNDEN BİZİ DESTEKLER.
3-BİRLİKTE KARAR VERECEĞİMİZ KURUM,KURULUŞ VE KİŞİLERİ MAİL YAĞMURUNA TUTARIZ.ÇEVREMİZDEKİ İNSANLARI MAİL YOLLAMALARI İÇİN TEŞVİK EDERİZ.BİR KAMUOYU OLUŞTURURUZ.
AMA ÖNCE BİRLİK OLMALI VE GÖRÜŞÜLECEK KİŞİLERDEN TUTUN DA MAİL VE MEKTUP YOLLANACAK KİŞİLERE KADAR HERŞEYİ PLANLAMALIYIZ.
AKSİ TAKDİRDE AYRI AYRI, DAĞINIK,KOPUK BİREYSEL ÇABALARIMIZI KİMSE DİKKATE ALMAAAAAZZ.
7 DEN 77 YE BARIŞ VE SEVGİ DERNEĞİ İLE BARIŞMAÇO ROCK DERNEĞİ Nİ GÖREVE DAVET EDİYORUM.ONLARDAN BİR SES GELDİKTEN SONRA BİRLİKTE BİR EYLEM PLANI HAZIRLAYIP HAREKETE GEÇELİM.BU YAZIYI OKUYANLAR ARASINDA BU DERNEKLERİN ÜYELERİ VARSA DERNEKLERİNİZİ HAREKETE GEÇİRİN LÜTFEN.

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Prş Şub 08, 2007 19:04 pm

iSTANBULDA OLMADIĞIM (ANKARA) İÇİN YAPABİLECEĞİM TEK ŞEY ŞU ANDA MAİLLE MEDYAYA ULAŞMAK OLUR BİLDİĞİM KADARIYLA İNCİ HANIMDA ANKARADA SİYASİ DESTEK AÇISINDAN İNCİ HANIMIN BAŞTA OLUP GİDİP SİYASİ KONUDA DESTEK İÇİN BİRİLERİNLE KONUŞMASIDA DAHA KOLAY TABİ İNCİ HANIMADA NASIL ULAŞILCAK BU KONUDA ODA VR

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

barış

Mesajgönderen yar_ola » Cum Şub 09, 2007 01:50 am

merhaba arkadaşlar her yolu deneyelim bende varım bu konuda lale hanımda yanımızda olmalı . aslında bız değil devletin bunu düşünmesi lazım ama çok çalıştıkları için akıllarına gelmez <işlerine gelmez<ben çok üzülüyorum bir barışsever olarak ben ve çocuklarım her türlü desdek oluruz saygılarımla
ben bilirim

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Şub 09, 2007 14:31 pm

mail adresini bilen yok mu ya

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Cum Şub 09, 2007 15:15 pm

ogulcan yazdı:mail adresini bilen yok mu ya

acele etmeyelim derim Osman arkadaşımızın dediği gibi 7 DEN 77 YE BARIŞ VE SEVGİ DERNEĞİ İLE BARIŞ MANÇO ROCK DERNEĞİ'nden de bi cevap alındıktan ve birlik olduktan sonra mail yada başka şekilde ulaşma işini HEP BİRLİKTE TOPLU BİRBİÇİMDE yapmalıyızki daha etkili bir sonuç alalım yoksa parça parça göndermemiz yerimizde saymamız anlamına gelir hiç ilerleme yapamayız o zaman.. acele etmeyelim derken ilk önce birlik olunmasını bekleyelim demek istedim yoksa bu konuda bir an önce işe girişmek gerektiğini düşünüyorum ki sonradan çok geç kalmış olmayalım

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

AÇIKLAMA...

Mesajgönderen gokhankaraduman » Cmt Şub 10, 2007 13:16 pm

Arkadaşlar evin adını benimde bilmediğim ( halk bankası muhtemel ) bir bankanın sponsorluğunda müze olması ihtimali yüksek Osman Taşkıran ve Petek Gök bizlere çağrıda bulunmuş.

Barış Manço ile ilgili resmi yetkili ve varislerinin de içinde bulunduğu dernek bizim derneğimiz yani BARIŞ MANÇO 7'DEN 77'YE DOLU DİZGİN BARIŞ VE SEVGİ DERNEĞİ diğer dernek de resmi olabilir ancak biliyorsunuz ki ülkemizde kanarya sevenler derneği diye dernek kurup kumar salonu işletiyorlar birileri de kendi şöhretlerini ... neyseeee.

Şu bir kaç gün içerisinde gelişmeler belli olur detaylı bilgiyi alıp bende sizlerle paylaşırım beni çekinmeden arayabilirsiniz 0535 744 78 68 msn : [email protected].
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Şub 10, 2007 13:21 pm

Bu mükemmel bir haber :)
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Şub 11, 2007 01:02 am

gerçekten harika bir an önce birlik olup bu işten güzel bi sonuç çıkarıcaz :sapka:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Şub 12, 2007 16:04 pm

Petek Gök yazdı:gerçekten harika bir an önce birlik olup bu işten güzel bi sonuç çıkarıcaz :sapka:

inşallah arkadaşlar :) :) :)

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzt Şub 12, 2007 21:43 pm

EE Bİ GELİŞME YOK SANIRIMM :saskin:

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Sal Şub 13, 2007 09:52 am

bir şeyler yapan varsa burda paylaşsın biz de bilelim arkadaşlar. hiç bir etkinlik olmadı sanırım daha

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Şub 13, 2007 14:46 pm

samet ahmet yazdı:bir şeyler yapan varsa burda paylaşsın biz de bilelim arkadaşlar. hiç bir etkinlik olmadı sanırım daha

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Cum Şub 16, 2007 14:13 pm

arkadaşlar dün mehmet ali birand a bi mesaj attım. daha cevap gelmedi.
osman arkadaşımızın. mesajını biraz düzelttim. yolladım birand a. bakalım evap gelecek mi sabırsızlıkla bekliyorum.
inşallah vaktinin birazını bize ayırır da foruma gelir, ya da cevap yazar...