MANÇO TV KANALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

sinaay

Mesajgönderen sinaay » Pzr Şub 04, 2007 23:46 pm

arkadaslar biraz gercekci olalim....
evet tamam baris manconun sarkilarini ve programlarini 24 saat calmak cok guzel bir fikir ama bununla nekadar devam ederlerki? :kizgin:
hem biz boyle aramizda konusarakta hicbir yere varamayiz :kizgin:

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Pzt Şub 05, 2007 16:17 pm

Öncelikle bu dediğimi başarabileceğimi veya başarabileceğimize inandım...

Benim umudum var...

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzt Şub 05, 2007 16:32 pm

nasıl yapacaksın bunu

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Pzt Şub 05, 2007 19:33 pm

Sanırım herkes olumsuz düşünüyor. Ben Mançolayizm arkadaşıma katılıyorum. Böyle bir işin "çok zor" olması "imkansız" olduğu anlamına gelmez. Çok zor olduğu kesin, ama imkansız da değildir bana göre.

Böyle bir TV kanalı kurmak için gerekenler;

1. Milyonlarca YTL
2. Arkamızda ünlü, zengin ve bu işi yapmaya istekli insanlar gerekiyor.

Fakat yukarıda belittiğim 2 maddenin 1. si imkansız gibi görünüyor. Başka bir şansımız daha var;

Eskiden Kanal D bir taneydi. Sonra Kanal D Euro çıktı. Daha sonra Dizi TV, Yeşilçam TV gibi birçok kanal satın aldı. Şu an belki 5'i geçik TV kanalına sahipler. Belki Kanal D'yi mesaj bombardımanına tutarsak, Manço TV kurabilir. Bunu ancak zengin ve bilgili insanlar yapabilir. Kanal D gibi... ya da TRT, ya da Star TV...
Resim
Gün Çoktan Döndü Buralarda ve Ben Simsiyah Bir Gecenin Koynunda Yapayalnız Bekliyorum

BM

Mesajgönderen BM » Sal Şub 06, 2007 00:15 am

Serhat989 yazdı:Sanırım herkes olumsuz düşünüyor. Ben Mançolayizm arkadaşıma katılıyorum. Böyle bir işin "çok zor" olması "imkansız" olduğu anlamına gelmez. Çok zor olduğu kesin, ama imkansız da değildir bana göre.

Böyle bir TV kanalı kurmak için gerekenler;

1. Milyonlarca YTL
2. Arkamızda ünlü, zengin ve bu işi yapmaya istekli insanlar gerekiyor.

Fakat yukarıda belittiğim 2 maddenin 1. si imkansız gibi görünüyor. Başka bir şansımız daha var;

Eskiden Kanal D bir taneydi. Sonra Kanal D Euro çıktı. Daha sonra Dizi TV, Yeşilçam TV gibi birçok kanal satın aldı. Şu an belki 5'i geçik TV kanalına sahipler. Belki Kanal D'yi mesaj bombardımanına tutarsak, Manço TV kurabilir. Bunu ancak zengin ve bilgili insanlar yapabilir. Kanal D gibi... ya da TRT, ya da Star TV...

Kanal D'yi e-posta bombardımanına tutsak başarılı olur muyuz?
En son BM tarafından Sal Şub 06, 2007 12:51 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Sal Şub 06, 2007 00:56 am

Bence denemekte yarar var BM kardeşim. 7den77ye'yi bizim mesajlarımız sayesinde tekrar yayınlamadılar mı?

Bu TV kanalı fikri çok güzel bir fikir. Ama bu işi kendi imkanlarımızla yapmamız çok zor. Kendi aramızda milyon dolarlar toplayamayız.

1. Çok para lazım
2. TV'de çalışacak elemanlar bulmamız gerekiyor.
3. Yayını yapabilmemiz için cihazlar lazım
4. Videoları yayınlayabilmemiz için telif haklarını büyük ücretler karşılığında almamız gerekiyor.
Kısacası sıfırdan bir TV kanalı oluşturmalıyız.

En güzeli, iyi bir TV kanalına e-posta yağdırmamız. Çok istek olursa Manço TV'yi kurabilirler. Hem onlar açısından daha basit olur. Çünkü onlar bu işi biliyorlar ve ellerinde imkanları var... Zaten Deram TV de Kanal D'nin değilmi? (Ben öyle biliyorum) Bu kanal Barış Manço'nun kliplerini zaman zaman yayınlıyor. D Max'ta Kanal D'nin. Hatırlarsanız bir arkadaşımız Cem Özer Show'da Barış Manço programını bizimle paylaşmıştı. Bu program D Max'tan kaydedilmişti...
Resim

Gün Çoktan Döndü Buralarda ve Ben Simsiyah Bir Gecenin Koynunda Yapayalnız Bekliyorum

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Sal Şub 06, 2007 01:38 am

Aslında mesela ben yani daha önceden hiç böyle bir deneyimim olmadı fakat eğer böyle bir kanal kurulur ise gönüllü olarak birşeyler yapabilmeyi isterim. Sunucu bile olabilirim belli bir programın güzel ve akıcı konuşma yeteneğim olduğu için veya mesleğim açısından kanalın sekreterliğini bile yapabilirim..

Gönüllü insanlar olduktan sonra insanların yapamayacağı şey yoktur arkadaşlar yeterki gönüllüler ve gerçekten istekli insanlar olsun ve tabi konuşulanlar sözde kalmayıp birkaç adım atılabilsin gerisi gelecektir...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

kenantr
Yeni Üye
Yeni Üye

harika bir fikir!..

Mesajgönderen kenantr » Sal Şub 06, 2007 03:13 am

Öyle bir kültür, öyle bir birikimdi ki o, adına böyle bir kanal açılması ve bu değerin sonraki nesillere de tanıtılması gerekir :alkis: tebrik ederim. fikir çok güzel. umarım havada kalmaz ve gerçek olur.

Kullanıcı avatarı
topaldede
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

slm

Mesajgönderen topaldede » Sal Şub 06, 2007 14:48 pm

mesajların hepsini okudum bıraz eleştiri biraz oneri buldum ama bence buzaman isteyen bir konu biz önce barış abimizin klıplerini konser kayıtlarını bu siteden baylaşalım daha sonra tv gelir tabi bu cok para isteyecek ama neden olmasın gercekci olmak gerekirse zor gibi ama burası turkiye herşey olabılır kanal d nin sahıı nasıl zengin olmuş o bizi ilgilendirmiyor bu iş için onçelikle barış manço nun ailesi onderlik etmeli tabi eşi başkasıyla evli oldugu için bu biraz zor cocukları da amerikada okudukları için bize yardım edemezler babalarının olum yıldonumunde turkiyeye gelmediklerine gore (eğitimleribuna imkan vermiyor bunuda belirtiyim) işmiz bir haylızor ama kurulam kanal belgesel muzik konser gibi diyer etkinlikler yapabilirse tatın akışı zengin olur diyer sanatcıların kılıp lri yayınlanarak parada kazanılabilir sanatsal etkinliklerden haberdar eden yayınlar yapılabilir ve daha bircok sanatsal falifetler falan ana konu barış manço ama yayın zenginligi için bunlarda şart derim TEVFİK DEMİR 8)
TEVFİK DEMİR

BM

Re: slm

Mesajgönderen BM » Sal Şub 06, 2007 16:24 pm

topaldede yazdı:mesajların hepsini okudum bıraz eleştiri biraz oneri buldum ama bence buzaman isteyen bir konu biz önce barış abimizin klıplerini konser kayıtlarını bu siteden baylaşalım daha sonra tv gelir tabi bu cok para isteyecek ama neden olmasın gercekci olmak gerekirse zor gibi ama burası turkiye herşey olabılır kanal d nin sahıı nasıl zengin olmuş o bizi ilgilendirmiyor bu iş için onçelikle barış manço nun ailesi onderlik etmeli tabi eşi başkasıyla evli oldugu için bu biraz zor cocukları da amerikada okudukları için bize yardım edemezler babalarının olum yıldonumunde turkiyeye gelmediklerine gore (eğitimleribuna imkan vermiyor bunuda belirtiyim) işmiz bir haylızor ama kurulam kanal belgesel muzik konser gibi diyer etkinlikler yapabilirse tatın akışı zengin olur diyer sanatcıların kılıp lri yayınlanarak parada kazanılabilir sanatsal etkinliklerden haberdar eden yayınlar yapılabilir ve daha bircok sanatsal falifetler falan ana konu barış manço ama yayın zenginligi için bunlarda şart derim TEVFİK DEMİR 8)

Benv şunu demek istiyorum. Kanal D birçok konu ile ilgili tematik kanal kurdu. e-posta yağmuruna tutsak belki Barış Manço adına (D Manço, D Barış Manço gibi isimlere bile razıyım.) bir TV kanalı kurmaz mı Aydın Doğan?

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Sal Şub 06, 2007 19:04 pm

Bence neden olmasın eğer yogun ilgi gorurlerse bir oturup dusunur. En azından neeerrdee ama su 12bin kusur uye bir olup bombardımana tutsa emin ol ki dusunurler...
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Sal Şub 06, 2007 20:22 pm

Benv şunu demek istiyorum. Kanal D birçok konu ile ilgili tematik kanal kurdu. e-posta yağmuruna tutsak belki Barış Manço adına (D Manço, D Barış Manço gibi isimlere bile razıyım.) bir TV kanalı kurmaz mı Aydın Doğan?

Evet BM. Sana katılıyorum. Bizim kendi imkanlarımızla kanal kurmamız zor. Ama onlar için o kadar da zor değil! :hayallah:

Hepinizi e-mail yağmuruna tutmaya davet ediyorum arkadaşlar. :ampul:
Resim

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Çrş Şub 07, 2007 00:21 am

Serhat989 yazdı:

Evet BM. Sana katılıyorum. Bizim kendi imkanlarımızla kanal kurmamız zor. Ama onlar için o kadar da zor değil! :hayallah:

Hepinizi e-mail yağmuruna tutmaya davet ediyorum arkadaşlar. :ampul:

Eğer ciddi ciddi herkes yaparsa ben de yaparım..

kenantr
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen kenantr » Çrş Şub 07, 2007 00:41 am

[size=18]öyleyse buradan irtibatla diğer barış manço sitelerinin de adminlerinin katkılarıyla organize olunup kuvvetler birliği sağlansın; bir forum oluşturulsun, karar verilsin. alınan kararlarla toplu halde ve sistematik bir şekilde baskı oluşturulsun. medyanın ilgisi çekilebilirse çığ etsi yaratabilir bu iş. BARIŞ MANÇO TV imkansız değil... :arrow: Ama cidden çalışmak gerekiyor. Kolay değil...[/size]

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Çrş Şub 07, 2007 14:15 pm

Arkadaşalr MANÇO TV fikrini ortaya atan benim ve ilk kez ben de bir eleştiri yapacam bu konuda;

Ya arkadaşalar neKanal D si, ne D MANÇO'su ne Aydın Doğan'ı, yav arkadaşlar,Aydın Doğan kim ve onun misyonu nedir bunu biliyor musunuz???

Sizler inanıyor musunuz ki o dediğiniz şahıs ve kurum BARIŞ MANÇO'yu tam istediğimiz gibi anlatacak, O'nun hayat felsefesini, dünya görüşünü, insanlara ne katmak istediğini, TÜRK milletine ne tür şeyler kazandırabileceğini, TÜRK kavramını ve milletini nasıl yüceltebileceğini, yeni gelen nesile tam bizim istediğimiz gibi Barış Abimizi anlatabileceğini inanıyor musunuz???

Açıkçası ben hiç inanmıyorum ve bunu şimdiki dediğiniz kanalın yaptığı programlara bakarak ta çok rahat görüyorum..Arkadaşalar bu kanalın TÜRK milletini asaletinden uzaklaştırıp, iğrenç bir kültür empoze ettiğinin farkında değil misiniz???Bunu sizler de görüyorsunuz, inkar edemezsiniz, örnekler vermeme gerek yok...

Arkadaşalr eğer sizler bu konuda ciddi düşünüyorsanız lütfen ince eleyip sık dokuyun, her yönüyle düşünün bu fikrimizi...

Tamam haklısınız zor bir iş bu kolay olmayacak ama eğer sizler bu şekilde çözüm bulduysanız ve uygulamaya geçecekseniz kusura bakmayın ama ben bu işte yokum, ve eğer bu şekilde hayata geçirecekseniz hay lanet olsun bu fikrime diyecem...

Bir Barış Abimiz kalmıştı O'nu da kirletmelerine izin veremem...

Bu işi BARIŞ MANÇO'ya hayatını adayan insanlar çözecek, O'nu anlayan, Barış'ın milletimize ne vermek istediğini bilen insanlar çözecek, yoksa aksi takdirde BARIŞ MANÇO da yalan olur...

Benden bu kadar arkadaşlar, eleştirimi yaptım, şimdi sizler de beni eleştireceksiniz, böyle olmaz, şöyle olmaz çöz de bu işi bakalım diyeceksiniz, ama arkadaşlar ben Barış Abimizi düşünüyorum, dedim ya O'nu kirletmelerine izin veremem...

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Çrş Şub 07, 2007 16:55 pm

net tavrından dolayı tebrik ederim..

"basınımız ve yüce insan..." başlıklı konuna yazdığım cevabın sonunda şunu demiştim: "daha ilk adımlarında bizler gibi niceleri "akıllı olun" diyecekse ve bu yüzden de Barış Manço'yu diledikleri gibi çekip çekiştiremeyecek, üzerinden etnikçilik, ideolojik ayrımcılık yapamayacaklarsa; Barış Abi onlara ne katsın ki!......"

ama eğer Barışseverler bizzat kendileri böyle bir kampanya başlatır ve bunu onlardan isterlerse, o zaman korkarım. çünkü, bu onların ekmeğine yağ sürer !..

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Şub 07, 2007 17:54 pm

Mançolayizm kardeş sonuna kadar katılıyorum...bırakın o diğer kanallarla işbirliği yapmayı,çoğu kanal neredeyse hepsi Ölüm yıldönümünde bile Barış Abi'yi hatırlamadı!
dediğin gibi bunu yapmayan adam nasıl tanıtır Barış Manço'yu herşeyiyle..nasıl O'nun misyonuna uygun yayın yapar...

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Çrş Şub 07, 2007 19:07 pm

Tamam. Kanal D meselesini boş verin.

Bir banka hesabı açalım, herkes ne kadar para verebilecekse bankaya yatırsın. Tabi bu forumdan kaç kişinin katkısı olur bilemem. Diğer Manço sitelerini de sayarsak; 500 kişi, 1000'er YTL'den katkıda bulunsa...... Hesaplayın artık bu para yeter mi sizce?

Arkadaşlar kusura bakmayın ama sıfırdan bir Tv kanalı açmak o kadar kolay değil. Maalesef para gerektiriyor.

Düşünün; bize kim önderlik edecek? Yayın yapacağımız binayı gidip kim satın alacak? Herhalde maddi yönden katkısı bulunan 500 kişiyle birlikte gideriz. Bu kanalın patronu kim olacak. Herhalde en zengin olanımız patron olur. Yoksa hepimiz ortak mı olacağız? Hem Tv açmakla iş bitse iyi. Ne yayınlayacağız? Gidip Boyut Yayınları'nın çıkardığı kliplerin CD'sini mi alıp yayınlıyacağız? Ya da Baba Bizi Eversene'nin CD'sini mi alıp yayınlıyacağız? Hayır yayınlayamayız. Bunları yayınlamak için haklarını almalıyız.

Gelelim işçi konusuna. Bu kanalda elbette işçi çalışacaktır. Ama herkes TV işinden anlamayabilir. Sorarım size bu forumda kaç kişi ben yayın yapabilirim diyor? Ben Eskişehirdeyim. Elektronik, video işlerinden anlarım. Ama ben İstanbul'a sizin yanınıza gelip çalışamam. Çünkü ben yuvamı burda kurmuşum ve burada yaşıyorum.

Mançolayizm dostum. Şimdi başka bir önerim olacak, sen yine tepki göstereceksin.
Tamam, Kanal D olmazsa TRT olur.

1. TRT'deki arşiv, Türkiye'deki hiçbir TV kanalında yok. En geniş Manço arşivine de TRT sahip.
2. TRT, hala daha Barış Manço kliplerini, programlarını yayınlıyor. Anma programlarıyla gayet güzel bir şekilde Barış Manço'yu ve felsefesini anlatabiliyor.

Siz Barış Manço'nun düşüncelerini, hayat felsefesini en iyi şekilde anlatabileceğinize inanıyor musunuz?

Zengin birilerinin katkısı olmadan kanal kuramayız. TRT de olmaz diyorsanız, devletten maddi yardım isteyelim o zaman!

Lütfen biraz düşünün. Acaba biz kendi imkanlarımızla Manço TV kurabilir miyiz? diye...
Resim

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Şub 07, 2007 19:32 pm

Serhat989 yazdı:
Lütfen biraz düşünün. Acaba biz kendi imkanlarımızla Manço TV kurabilir miyiz? diye...

Kesinlikle imkani yok

Kullanıcı avatarı
mevlut
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mevlut » Çrş Şub 07, 2007 20:31 pm

bu gunlerde hicbir tv kanalı BARIS MANCO nun klıp ve programlarını yayınlamıyor ben de buna en az sizin kadar kızıyorum. evet sonunda gercekten BARIS TV kurulacaksa elimden geldigince maddi manevi her turlu yardımı seve seve yaparım :alkis:
barısdostu

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Çrş Şub 07, 2007 23:24 pm

arkadaşlar tv fikri çok güzelde kanal açmak onu idare ettirmek şirket vs sahibi olanların yapacağı iş...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Çrş Şub 07, 2007 23:30 pm

aydın doğanla olmaz bizimde paramız yetmez öyle gözüküyor ama adam olcak çocuk ve dünyayı gezdiği program kayıtları orjinal olarak piyasaya sürülse hatta buna klipleride ekleyelim ben seve seve alırım böylece tvdeki herseyi evimize taşımış oluruz bu programların hakları yanılmıyorsam manço şirketine aitti :!:
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Çrş Şub 07, 2007 23:38 pm

Arkadaşlar öncelikle, ''kesinlikle MANÇO TV kurulamaz, imkanı yok...'' gibi düşüncelerin esiri olmuş kişilerin aradan çekilmesini istiyorum, moralimizi bozmadan eleştiri yapma hakkına sahipsiniz, ama dediğiniz cümlelerin eleştiri ile hiç bir alakası yok...

Kardeşlerim,bu fikir daha bir ay olmadı ortaya atılalı, hemen çoğu arkadaşımız! işin sonunu düşünüp noktayı koymuşlar...Ya arkadaşlar bi durun, bi sakin kafa ile düşünelim, büyüklerimizden bu konuda bilgi alalım, izleyeceğimiz yolu bi öğrenelim, önümüze çıkabilecek engelleri görmeye çalışalım, engelleri nasıl çözebiliriz, neler yapmalıyız bu işe başlarken gibi önce ilk adımları atalım, yeter ki bizler ilk adımı atalım inanın gerisi de gelecektir, inanın buna...

Daha sonra ise bu fikrimizi hep beraber ortaklaşa konuştuktan sonra, ve ortak bi karara vardıktan sonra sesimizi duyuralım, ama öyle bi duyuralım ki herkes ne kadar ciddi olduğumuzu anlasın, bu çocuklar pes etmez, kafaya takmışlar halledecekler gibisinden tepkiler almamız gerekiyor...

Bu konuyu da hallettikten sonra, iş tabiiki eninde sonunda paraya geliyor, para konusunda benim fikrim kuşkusuz DEVLETimiz...Bu işte en büyük pay devletimize düşecek ama biz ciddi bir duruş sergilersek tabii...Burası nasıl olacak diyorsunuz, arkadaşlar, TÜRKİYE CUMHURİYET'i tarihine hatırı sayılır,adam gibi iş yapmış, TÜRK Milleti için çalışmış, en çok emeği geçmiş sayılı insanlardan biri BARIŞ MANÇO, bunu sizler de biliyorsunuz...

İnanın devletimiz bizi boş çevirmez, hemen böyle bir çalışma için hazırlıklara başlar inancındayım...Kültür Bakanlığı ile ilişkilerimizi kesmeden bu işin peşini bırakmayız, devletimiz bu isteğimizi yapmakla dahi Barış Abimizin hakkını ödeyemezya neyse...

Arkadaşlar, Barış Manço; bizdi...Yani bizi anlattı, kültürümüzü yaydı, bizi bize anlattı, tanışdırdı,kendisini kısacası TÜRK MİLLETİ'ne adadı...

Hayatı boyunca kesinlikle bu felsefesinden ödün vermeden yaşayan ve bildiği hakikate inanan, misyonu gereği sadece biz, TÜRK diyen insana bir kanal açmak hiç te zor olmaması gerek devletimiz için...

Aramızda şimdi,sen de amma yaptın,devletin işi gücü yok bi de Barış Manço için kanal açmakla uğraşacak...diyenler olacak...

UĞRAŞACAK ARKADAŞLAR...Çünkü; DEVLET=BİZİZ

Devlet denilen kavramı bizler oluşturduk, devleti yönetenleri de bizler seçtik, nasıl oluyor da bizleri yönetmek için seçtiklerimiz bizim bir isteğimizi hem de bu kadar anlamlı bir isteğimizi yerine getirmezler, aklınız bunu alıyor mu, bakın şimdiden buzlar erimeye başladı...

Devleti de bu konuda yanımıza kattıktan sonra gelelim şu telif hakları gibi benim için saçma sapan konuya...Arkadaşlar, bizler elbirliği yapıp onca zorluğu aşıp amacımıza ulaştıktan sonra hem de kanalımızın ismizi MANÇO TV koyduktan sonra bi de o saydığınız kişilere telif hakkımı verecez BARIŞ MANÇO'nun kanalında???

Ya arkadaşlar bizler bu kanalın niye açılmasını istiyoruz? Çünkü Barış Abi bizden birşeyler yapıp anlatıyordu, yani bizim kültürümüzü bize en güzel yönleriyle sunuyordu...Burda bişey soracam:::

Siz hiç,KÜLTÜR satın alındığını duydunuz mu, KÜLTÜRÜMÜZÜ nasıl bizden alıp bize SATABİLİRLER, bunu aklınız alıyor mu??Barış Abinin yaptığı herşey bizim kültürümüzden birer parçaydı, hayır arkadaşlar bu kadarını yapamazlar...

Bu işte çok kişi veya kurumlar fedakarlık yapacaklar, yapmak zorundalar, çünkü biz bu işi YÜCE TÜRK MİLLET'i için yapıyoruz, bunun için herkesin bu işte tuzu olacak...

Çocuklarımız Barış Abilerinden öğrenecek dişlerini fırçalamayı, arabanın ön koltuğunda oturmamayı, ıspanak yemeyi, saygılı olmayı, ADAM OLACAK ÇOCUK OLMAYI ............................hep Barış Abilerinden öğrenecekler, bu kültürü en güzel biçimde anlatan Barış Abimizin kaynaklarını bu kutsal görev için kim SATMAYA cüret edebilir???

Kanal çalışanlarına gelince, arkadaşlar bizler hele o seviyeye getirelim bu projemizi orası kolay, şu an Türkiye'de milyonlarca BARIŞ hayranı var, ve bu hayranların çoğu da çeşitli mesleklere erişmiş, erişmek üzere ve erişecek olanları hesaba katınca bu konuda hiç sorun yaşayacağımızı sanmıyorum, üniversitelerde konumuza dair öğrenim gören binlerce mançoist kardeşimiz var, sıkıntı yaşamayız...

TRT konusuna gelince, arkadaşlar TRT nin geçmişte Barış Abimize yaptığı hataları unutmadık, ama Barış Abimize özel bir kanalın A dan Z ye saf BARIŞ kokan bir kanalın açılmasından yanayım yine de...

Arkadaşlar kendimce çözüm yoları sunmaya çalıştım projemiz hakkında, sizler de artık inandınız ki hiç te imkansız değil bu fikrimizin gerçekleşmesi...Sadece bu işe inanacaz, gönül verecez, ve ilk adımı atacaz...

Konumuzun olgunlaşıp tek fikirde birleşene kadar yorumlarımızı yazalım, uygun eleştirilerimizi belirtelim, uygun çözüm yolları sunalım, kısacası bu işe artık bir el atalım...

Kullanıcı avatarı
Serhat989
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen Serhat989 » Prş Şub 08, 2007 11:02 am

Beni ikna etmeyi başardın Mançolayizm dostum.

Biz başarabiliriz. Ama sadece 3-4 kişinin bizim gibi düşünmesi yetersiz. Diğer arkadaşların da düşüncelerini, fikirlerini, yorumlarını bekliyoruz.
Resim

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Şub 08, 2007 12:11 pm

ben aradan cekileyim olmayacak islerde yorum felan yapamam